birtane adam baya övdüde bilgisayar 40k sıralamada < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ostim teknik nasıl

-
-
para alıyordur okuldan.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk kez duydum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40k yapıp kimsenin bilmediği bir üni yerine odtü istatistik , matematik gibi yerler daha mantıklı
istemediğin bir bölümdense mezuna kalmak daha mantıklı
-
hocam bide burssuz bölüm yok okulda parasal anlamda nasıl ayakta kalıyor acaba anlayamadım
-
yüzde elliler var. çok zor değil ki üniversite işletmek. kolej işletmekten ucuz ne yazık ki
birde giren sayısına baktım bu sene 15 kişi girmiş pc ye o binanın parasını bile zor çıkarırlar o kadar kişiyle hocam bir iş var bunda
-
Sanayiye adam yetiştirmek için kurulan bir üniversite, gömme amaçlı soylemiyorum sitesinde bu tarz bir şeyler yazıyordu.
Kendi klasmaninda o kadar da kötü bir üniversite değil diye duymustum. Arel, Nişantaşı tarzı unilerden iyidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
üniversite sayılmaz.
-
3 yıllık okul sanırım, normal daha burssuz kontenjan acmamalari. Her ozel uni boyle basliyor zaten
İlk öğrenci alacağı yaz gidip gezmiştim. O zaman her yer inşaat halindeydi. Labları lise, ortaokul çocuklarının elinde dolanan deney setleri doluydu. Açıkçası zamanında yazsaymışım giriyormuşum ama yazmadım gezdikten sonra. Kendisini ne derece geliştirmiştir bilemiyorum şu an. Binası da sanayi ortasındaki hastahane binası gibi gelmişti ilk gördüğümde. Öğrencilerine ulaşıp tercih zamanı gezmek lazım açıkçası tercih etmeyi düşünmek için.
-
üç tane hoca var maaşları rahat çıkar.
yakın bir yerde oturuyorum. 4 5 tane bina 2-3 subway mubway falan var. kampüs dedikleri o. hemen yanında metro ve sanayi var. etraf paso iş hanı. ben sanayiye giricem iş öğrenicem işin içinde olucam diyosan gidebilirsin. ama üniversite gibi değil kesinlikle. en yakın oturup bi şeyler yapılabilecek mekanlar 2 durak uzakta batımerkezde başlıyor. diğer üniversitelere çok uzak olduğundan ortam da çok yok. etkileşim network falan. 40kya buranın cengi yerine ytü kontrol otomasyon yazardım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: köprüden önce son çıkış
Sanayiye adam yetiştirmek için kurulan bir üniversite, gömme amaçlı soylemiyorum sitesinde bu tarz bir şeyler yazıyordu.
Kendi klasmaninda o kadar da kötü bir üniversite değil diye duymustum. Arel, Nişantaşı tarzı unilerden iyidir.kesinlikle zart zurt üniversitelerine bin basar, buradan birisi stajsız ve işsiz kalamaz bence. üni binalarının altında bile startuplar var, karşı taraf tamamen sanayi göçmaksan ford ne ararsan. ama işte üniversiteden çok yüksek lise gibi.
-
Neye dayanarak şurası şurdan iyidir diyebiliyosunuz?
okuyanların yorumlarını karşılaştırıyorum. zaten mühendislik alanında trdeki üniversitelerin çok büyük bir kısmı arel ve nişantaşından daha iyidir, bunu söylemek için herhangi bir kaynağa ihtiyacım yok
-
Üniversitede okuyanların yorumlarına bakarak üniversite karşılaştırmak, şurası iyi şurası kötü demek aşırı saçma arkadaşım hangi okul olursa olsun.
-
Atanamamış ODTÜ
haklısın ama bilkent ile koç karşılaştırmıyorum burada. bu tarz okullar zaten mühendislik-temel bilim vs. bakımından tabandaki üniversiteler, bu yüzden eli yüzü düzgün herhangi bir okula buralardan daha iyidir demekte bir sakınca yok.
En Beğenilen Yanıtlar

40k yapıp kimsenin bilmediği bir üni yerine odtü istatistik , matematik gibi yerler daha mantıklı
|
Benzer içerikler
- kıbrıs"ta tıp okumak
- kütüphanede yemek yenir mi
- kimya kanal önerisi
- ilim yayma cemiyeti yurt giriş çıkış saatleri
- eşit ağırlık 200 bin için kaç net
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X