Şimdi Ara

Body Building yapıyorum askere gittiğimde vücudumda bırakmış gibi mi olur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 19 oldu.3 aydıy body yapıyorum ve bırakmayı düşünmüyorum.Askere gittiğimde birşey kaybedermiyim(Vücut olurak)

Eğer askerlik etkiler derseniz askerden sonraya bırakıcam.Çünkü geçen sene başlayıp bırakınca felaket yağlanmıştım.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Herif askere gidicek vücudunu düşünüyo sapasağlam döner misin onu düşün sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

Herif askere gidicek vücudunu düşünüyo sapasağlam döner misin onu düşün sen

• Askerde zaten sürekli fast food, baklavalar börekler falan var. Sabah 10 da kalkıp masaja giriyosun, çıkınca serbest zaten ne istersen yap. Askerlik eskisi gibi değil hiç spor falan yok. Yatıyosun sadece.
  • 3 ayda ne kazandın da kaybedeceksin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

3 ayda ne kazandın da kaybedeceksin?

bunu demek için girmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yonto123

quote:

hiç valla.vücut daha yeni toparlanmaya başlamıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

Herif askere gidicek vücudunu düşünüyo sapasağlam döner misin onu düşün sen

• Askerde yan gelip yatmayı düşünüyorsun galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkn_1903

Yaş 19 oldu.3 aydıy body yapıyorum ve bırakmayı düşünmüyorum.Askere gittiğimde birşey kaybedermiyim(Vücut olurak)

Eğer askerlik etkiler derseniz askerden sonraya bırakıcam.Çünkü geçen sene başlayıp bırakınca felaket yağlanmıştım.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

bilmiyorum
  • quote:

quote:

Arkadaşlar düzgün okursanız.3 oldu yapalı ve bırakmayı düşünmüyorum yani en 1 sene daha yapıcam.Askere gidene kadar 1,5 sene yapmış olurm.Kapiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkn_1903

quote:

quote:

Arkadaşlar düzgün okursanız.3 oldu yapalı ve bırakmayı düşünmüyorum yani en 1 sene daha yapıcam.Askere gidene kadar 1,5 sene yapmış olurm.Kapiş

Kapis de askerde korursun sinav mekik squat barfiks vucut agirliyla yapilacak egzersizleri ogren simdiden ve beslen :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerde komando olup dağda 2 hafta kalmayacağını varsayarsak pek bir kas kaybın olmaz. Zaten kaybetcek olsan da sorun değil çünkü kas hafızası diye birşey var. Vücudu bir kere belli bir aşamaya kadar geliştirir ve sonradan o kasları kaybedersen tekrar o seviyeye gelmen öncekinin yarısından daha kısa sürebilir.
  • 2 senedir body building vucut geliştirme yapıyorum 3 ayda ne kadar gelişme olur diyen insanlar vucut geliştirmeyle alakası bulunmayan boş laf konuşanlar öncekıle onları bı bosver

bodyı bırakınca vucutta olacak degısıklık forumdan dusmek basladıgın hale gerı donersın askerde fit kalman ıcın devam etmen lazım ama spor salonuda olmadıgına gore boşver askerden sonraya ertele en iyisi ama bir zararı olmaz olumsuz yönde
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD

2 senedir body building vucut geliştirme yapıyorum 3 ayda ne kadar gelişme olur diyen insanlar vucut geliştirmeyle alakası bulunmayan boş laf konuşanlar öncekıle onları bı bosver

bodyı bırakınca vucutta olacak degısıklık forumdan dusmek basladıgın hale gerı donersın askerde fit kalman ıcın devam etmen lazım ama spor salonuda olmadıgına gore boşver askerden sonraya ertele en iyisi ama bir zararı olmaz olumsuz yönde

Kusura bakma ama 3 ayda anca alt yapıyı kurar.Öyle sarkıcak eriyecek bir yer çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K I R M I Z I

quote:

2 senedir body building vucut geliştirme yapıyorum 3 ayda ne kadar gelişme olur diyen insanlar vucut geliştirmeyle alakası bulunmayan boş laf konuşanlar öncekıle onları bı bosver

Kusura bakma ama 3 ayda anca alt yapıyı kurar.Öyle sarkıcak eriyecek bir yer çıkmaz.

3 ayda o kkaslar oyle bi siserki aklin durur ne alt yapisi helede biraZ kiloluysa vucut gelistirmede en hizli gelisim ilk baslaarda olur daha sonra yavaslar ve agirligi arttirirsin genisleme ve buyume baslar vucut gelistirmede sarkma diye bir olayda soz konusu degil ama 3 ayda ronniecolleman gibi olucak demiyorum zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hele askere giderken vucutlu ol doğuya düşersen arada mekik falan sıkı spor yapılıyor üst rütbeliler laf ediyor batıya düşersen kasın alasını yaparsın zati
  • Askerde de spor yaparsın elbet. Hatta zorla yaptırıyorlardır eğitim filan ayağına
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K I R M I Z I

quote:

3 ayda o kkaslar oyle bi siserki aklin durur ne alt yapisi helede biraZ kiloluysa vucut gelistirmede en hizli gelisim ilk baslaarda olur daha sonra yavaslar ve agirligi arttirirsin genisleme ve buyume baslar vucut gelistirmede sarkma diye bir olayda soz konusu degil ama 3 ayda ronniecolleman gibi olucak demiyorum zaten.

O zaman bünye meselesi diyelim.Ne ben ne çevremdeki insanlar 3 ayda öyle dediğin kadar gelişmedi.Sizin oranın havası suyu farklıdır.

• gamsızsan kilo alırsın benim gibiysen bi deri bi kemik dönersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.