Arkadaşlar kime sorsam hangi foruma girsem sabahları 5 6 yumurta beyazı ye diyorlar ve ben küçücük parçayı ağzıma atar atmaz kusasım geliyor bu sporu yapan arkadaşlar nasıl götürüyorsunuz lop lop o yumurtaları?
Hocam benim hiçbir alakam yok ama, sanırım yumurtaları protein için yiyorlar, sen bu proteini başka besinlerden karşılayabilirsin diye düşünüyorum .
gülü seven dikenine katlanır.. dünyanın en faydalı proteinidir yumurtadaki protein
Normalde benim de midemi bulandiriyor yagda yumurta falan ama omlet olarak yiyorum.Kirmizi biberli falan 10 numara oluyor.Oyle dene istersen.Vucut gelistirmeyle ugrasiyorum bu arada genel olarak yazdim.
yumurtadaki protein çok önemli ama bugüne kadar nerdeyse hiç yumurta yemeden body yaptım ve işe de yaradı , yani diyeceğim o ki yumurta şart değil ama önemli.
quote:
Orijinalden alıntı: PearBear
gülü seven dikenine katlanır.. dünyanın en faydalı proteinidir yumurtadaki protein
3.ay fitness zamanında çok ağırlık çalışmadığımdan yumurtaya önem vermiyordum.1aydırda yağ yakma dönemi bitince Bb e başladım ama ilk gün yediğim yumurtaların tadı hala ağzımda ve 22 gündür yumurtasız çalışıyorum nasıl becericem bu işi :( gitmiyor gırtlaktan.
aynı sorun bendede var sarısını lop lop yerim ama beyazı ıykkkk
Yoğurtlu fln denedim haşlayıp bu seferde yoğurt soğutuyor 5 tane yumurta beyazı bide tam çiynicem gıyk gıyk dişlerimin arasında soğuk soğuk 2. yumurtada lavaboya koşuyorum yumurta yerine ne geçebilirki acep :D
Bı oturuşda yüzlerce yiyebilirim :D ya protein tozu kullan,yada yumurtayı kırıp beyazını süte koyup bal koyup miksere...
yiyemiyorsan, 5-6yumurtanın beyazını blender kasesine koy, yanına yumurtanın tadını bastıracak birşeyler at. (ne biliyim meyve olur yada tatlandırıcı falan istersen başka şeylerde olabilir) hepsini blenderda güzelce çırp, burnunu tıka, lıkır lıkır iç. en kolay ve kısa yolu bu bence.
kokusunu almadığın şeyi tadı kötü olsa bile burnunu tıkayarak yiyebilirsin. burnunu tıka, at ağzına ve çilekli jöle yediğini düşün
Bende fantazi olsun diye çiğ yumurta yemiştim, gene olsa gene yerim ama pek hoş değil
quote:
Orijinalden alıntı: Saeros
quote:
3.ay fitness zamanında çok ağırlık çalışmadığımdan yumurtaya önem vermiyordum.1aydırda yağ yakma dönemi bitince Bb e başladım ama ilk gün yediğim yumurtaların tadı hala ağzımda ve 22 gündür yumurtasız çalışıyorum nasıl becericem bu işi :( gitmiyor gırtlaktan.
menemen rules hacı biberi domatesi doğra kır üstüne 3 tane yumurta ban ekmeği.. ya da patatesli, sucuklu, sosisli, lor peynirli vs omlet yap ye
oh yeah afiyet olsun
quote:
Orijinalden alıntı: mmarass
yiyemiyorsan, 5-6yumurtanın beyazını blender kasesine koy, yanına yumurtanın tadını bastıracak birşeyler at. (ne biliyim meyve olur yada tatlandırıcı falan istersen başka şeylerde olabilir) hepsini blenderda güzelce çırp, burnunu tıka, lıkır lıkır iç. en kolay ve kısa yolu bu bence.
Pastorize olmayan yumurta akının pişirilmeden yenilmesininde sağlıksız olduğunu söylüyorlar.Burnu neyn tıkıyomda bu sefer kulaktanmı neyn geliyor kokusu yiyemiyorum benim durumumda olanlar napıyor anlamıyorum kime sorsam günde 5 10 yumurta beyazı yiyorum diyor :(
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Saeros
quote:
menemen rules hacı biberi domatesi doğra kır üstüne 3 tane yumurta ban ekmeği.. ya da patatesli, sucuklu, sosisli, lor peynirli vs omlet yap ye
oh yeah afiyet olsun
Vay arkadaş ne kadar gariban adamlarız :D adamlar lop lop pizzaları dönerleri götürüyor koyduğumuz tariflere bak.Herşey spor için ilginç tarifi ve yöntemleri olan arkadaşlardan yardım bekliyoruz.
Her sabah 4 beyaz gece 4 beyaz şeklinde yerim, tuz kullanmıyorum nane ve pullbiber döküyorum sabah pekmezle falan karıştırıyorum ne bileyim bal, reçel olur falan filan. Gecede bir şekilde gidiyor abi ne yapalım çok yararlı.
Peki gerçekten yararını görüyormusunuz yani kilo felan aldırırmı?
Param var dersen git protein tozu al
gerek yok abartmaya ben 2 tane tam yiyorum sabahları canın istemiyosa başka protein kaynaklarıda var kasma kendini