Şimdi Ara

BODRUMA NASIL GİDERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
18.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar haftaya salı allahta nasip ederse hyundai getz le bodruma gidicem en yakın ve ekonomik hangi yolu kullanarak giderim tarifinizi bakıorum .... daha önce hiç gitmedim .... haritalı anlatıpda olabilir karşıyaka da oturuorum bornovadan yola çıkıcam saygılarımla...

• izmir'den gidiyorsan zaten tek bi güzergah var. önce aydın otoyoluna çık sonra selçuk-söke tarafına git oradan didim yoluna gir, zaten didim yolunda bodrum diye yol ayrımı olacak tabelalardan takip edersin zaten.
  • arkadaşın dediği gibi de olur.

ama daha rahatı aydın otobanına gir devam et odrum tabelasını görene kadar otobandan çıkma.
  • Bornovadan otoyol-paralı aydın yolu-söke ayrınmından otoyoldan çıkış-söke-bafa gölü kıyısından yola devam-milas bodrum yok ayrımından bodruma devam iyi yolculuklar
  • bodruma gitmek bana daha nasip olmadı
  • MFÖ-BODRUM BODRUM...
    Giderken bunu dinle..
    altta en soldan indir..
    yalnız alt çizgi bıraktığım yerdeki iki taneden 1tanesini sil.''songs'' kelimesinden öncekini sil, öyle gir buradan link vermek yasak..
    http://www.bodrum4u.com/download/bodrum__songs.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: achilleus1986

arkadaşın dediği gibi de olur.

ama daha rahatı aydın otobanına gir devam et odrum tabelasını görene kadar otobandan çıkma.

otobanda bodrum tabelası yoktur, söke tabelası ve çıkışı vardır, otobandan çıktıktan sonra zaten 20 dk.içinde sökede olacaksın, oradaki çevre yolunda bodrum tabelaları vardır, outletlere uğramayı unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mudanya' ya nasıl giderim ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denize girmeye düşünüyorsan daha gelme derim havalar serin zaman zaman yağışlı bilgin olsun

• +1
    quote:

Orjinalden alıntı: mussa

izmir'den gidiyorsan zaten tek bi güzergah var. önce aydın otoyoluna çık sonra selçuk-söke tarafına git oradan didim yoluna gir, zaten didim yolunda bodrum diye yol ayrımı olacak tabelalardan takip edersin zaten.
  • nasıl yok dostum.daha bir ay evvel gittik.bodrum tabelası var.senin bahsettiğin söke-selçuk ayrımını geçtikten sonra var.sizin bahsettiğiniz istikamette doğru ama benim söylediğim daha rahat.

quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

Orjinalden alıntı: achilleus1986

arkadaşın dediği gibi de olur.

otobanda bodrum tabelası yoktur, söke tabelası ve çıkışı vardır, otobandan çıktıktan sonra zaten 20 dk.içinde sökede olacaksın, oradaki çevre yolunda bodrum tabelaları vardır, outletlere uğramayı unutma

• İstanbul Avrupa yakasından gidilecekse Yenikapı' dan Bandırma feribotuna binebilirsiniz, feribot parası biraz fazla olabilir ama en az 300km yoldan kurtarıyorsunuz.

Anadolu yakasından giderken ise, Pendik-Yalova hızlı feribotunu tavsiye ederim. 30dk. içinde Yalova merkezdesiniz.

Yalova' dan sonra devam ederken, Bursa termik santral civarında geçen yıl yeni açılan ücretsiz otobana(çevre yolu) girerseniz çok rahat edersiniz. Bursa içinden gitmeyi sakın düşünmeyin.

Daha sonrası kolay, ver elini İzmir. Susurluk' ta tost ayran :)

İzmir' den de Aydın otobanına girip Bodrum tabelasını görene kadar devam ediyorsunuz.

Bu arada otobanda Bodrum tabelası vardır arkadaşlar. 1 hafta önce bizzat gözlerimle gördüm.
  • Ya İzmir de yaşayıp nasıl Bodrumun yolunu bilmezsin ki yazık terket o memleketi gel Ankaraya burdan göndeririz seni
  • otobana çık
    aydın tebelalarını takıp et
    ortaklar ayrımı gelcek tunelden cıktıktan sonra ortaklar ayrımını gorursun

ortaklar ayrımından gıselerden cıktıktan sonra bodrum-dıdım tabelaları olcak

söke yolunu takıp et sökeyi gec arkasından didim gelir onuda gec sanırım 60-70 km sonra bodrum gorunur
    basıt bı yoldur
    sıklıkla radar olur.

sökeye gelmeden once santıye alanı vardır ordan kamyonlara dıkkat et.
    dıdım yolu uzerınde de cok hızlı soforler vardır.kaza cok olur

gözüm kapalı gıderım valla

özellıkle 3 sene boyunca her gun aydın otobanını kullanmıs bırı olarak vırajları ezbere bılırım.tek tek soylerım
  • Didim i geç demişsin ama Bodrum a giderken Didim den geçilmiyor ki. Didim sapağını geçeceksin desek daha doğru olur sanırım.

Yoksa Didim nerde diye arayıp durmasın, yol kenarında internet kafeden dh ye girip bide onu sormasın

quote:

Orjinalden alıntı: *AXI*

otobana çık

söke yolunu takıp et sökeyi gec arkasından didim gelir onuda gec sanırım 60-70 km sonra bodrum gorunur
    basıt bı yoldur
    sıklıkla radar olur.

özellıkle 3 sene boyunca her gun aydın otobanını kullanmıs bırı olarak vırajları ezbere bılırım.tek tek soylerım

• quote:

Orjinalden alıntı: EN.ES

Didim i geç demişsin ama Bodrum a giderken Didim den geçilmiyor ki. Didim sapağını geçeceksin desek daha doğru olur sanırım.

Yoksa Didim nerde diye arayıp durmasın, yol kenarında internet kafeden dh ye girip bide onu sormasın

quote:

Orjinalden alıntı: *AXI*

otobana çık

basıt bı yoldur
    sıklıkla radar olur.

kendı anladıgımca yazmısım

• İzmirden giriyorsun Aydın otobanına. Selçuk ayrımından fln sapma. Daha yavaş gitmekten başka bi işe yaramaz. Sen otoban bitene kdr düz devam et. Sonra otoban Aydın'da bitiyor zaten. 50 km kadar daha gidip Yatağan ayrımına varana kdr düz devam edeceksin. Bu yolun %90 ı bölünmüş yol. rahat ve hızlı bi şekilde seyahat edebilirsin. Yatağandan yaklaşık bi 30 km daha gidince Milas'a varırsın. Milas'tan da zaten ver elini Bodrum. Ben hep bu yolu kullanırım İzmir'den Bodrum'a gideceğim zaman.
  • ah ah bodruma gideyimde hangi yol olursa olsun.
  • heralde yola çıkmıs arkadaş
  • çıkmadım sanbora sen yaz
  • en yakin ve ekonomik olani merdivenlerden asagiya inmek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.