Şimdi Ara

İstanbuldan Uludağa nasıl gidilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
14.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar haftasonu falan istanbuldan avrupa yakasından uludağa gitmek istiyoruz 2 arkadaş kayak öğrenme maksatlı daha çok ama gezme amaçlıda olabilir. Nasıl gidebiliriz kısaca anlatacak var mı ? Kendi aracımız yok. Toplu taşıma vs. kullanarak gitmek istiyoruz. Yardımlarınızı bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 24 Aralık 2010; 0:13:41 >

• Önce otobüs ile Bursaya gidiceksin Ya da İdo'nun hızlı feribotlarıyla önce Mudanya'ya ordan Bursa'ya geçiceksiniz.Bursa'nın belli bölgelerinden bazı firmalar Uludağ belli saat aralıklarında çıkıyor.Tophane'ye gelmeden ki yolda 2 saatte bir çıkan bir firma vardı.Hala duruyorlar mı bilmiyorum.Diğer bir yöntem de teleferikle çıkman.
    Mudanyada inip (emin değilim) dolmuşa bineceksin bursanun organize sanayi girişine(Metro durağının önüne) bırakacak. Oradan Bursaray(Metro)ya binip Şehreküstü istasyonuna kadar gideceksin. Oradan yeryüzüne çıktıktan sonra, Tophane'yi sorup tahminen 15 dakika kadar yokuş yukarı yürüyeceksin. Oradan da Uludağ dolmuşları kalkar. Onlara da bindin mi tamamdır.

Yazarken bile zehir gibi geldi ama az eşya alırsan çok zorlanmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Yenikapıdan İDO ile Mudanyaya gideceksin önce.
    Mudanyada inip (emin değilim) dolmuşa bineceksin bursanun organize sanayi girişine(Metro durağının önüne) bırakacak. Oradan Bursaray(Metro)ya binip Şehreküstü istasyonuna kadar gideceksin. Oradan yeryüzüne çıktıktan sonra, Tophane'yi sorup tahminen 15 dakika kadar yokuş yukarı yürüyeceksin. Oradan da Uludağ dolmuşları kalkar. Onlara da bindin mi tamamdır.

Yazarken bile zehir gibi geldi ama az eşya alırsan çok zorlanmazsın

Güzel anlatmışsın da arkadaşlar Mudanya dönüşünü büyük ihtimal karıştırırlar En iyisi otogardan sonra Şehreküstü tarafına giden otobüs varsa ona binsinler.Artık yoksa da taksiye 10 lira bayılsınlar Dolmuşlar da kişi başı 9-10 lira civarında.Yanlış hatırlamıyorsam 20.00'a kadar var.

• kesin bişey söyleyin beyler
  • Eşyanız az olcaksa ve yolu karıştırmayız dersen Mudanya'dan gelebilirsin.Şehreküstü metro çıkışıyla Tophane yolu uzak değil.Ama karıştırırız dersen otogardan taksiye binip Tophane yolundaki taksi durağına gitcez dersen 10-15 liraya halledersin başın da ağrımaz

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

2.5 yıldır bursadayım daha gitmedim uludağa

Orijinalden alıntı: Külyutmaz

peki arkadaşlar kayak nerde örencez onu söyleyin

hocaya bosuna para verme benım bazı masrafları karsılarsan hallederız :d
    quote:

Orijinalden alıntı: YmE17

quote:

Dolmuşlar zaten oteller bölgesinde bırakıyor.Oraya gidince zaten anlayacaksınız Ama teleferikle gidecekseniz oteller bölgesine ulaşmak için 7 kilometrelik bir yol daha kalıyor.O yolu da yine taşıtla çıkmanız gerekecek.En iyisi Tophane'deki dolmuşlara binin.En karıştırmayacağınız yol odur.Hele oraya kadar taksiyle giderseniz hiçbir sorununuz kalmaz.Yukarıdaki mesajımda taksi 10-15 yazar demiştim de Bursa'daki taksi fiyatlarını uzun süredir İstanbul'da olduğum için unutmuşum Yine 20 lira bayılırsınız toplamda taksi için.

• Neden daha önce söylemedin bana
    quote:

Orijinalden alıntı: kalsiyum

20 yıldır istanbuldayım hiç gitmedim taksime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Külyutmaz -- 24 Aralık 2010; 1:19:50 >

Orijinalden alıntı: qraff

Eşyanız az olcaksa ve yolu karıştırmayız dersen Mudanya'dan gelebilirsin.Şehreküstü metro çıkışıyla Tophane yolu uzak değil.Ama karıştırırız dersen otogardan taksiye binip Tophane yolundaki taksi durağına gitcez dersen 10-15 liraya halledersin başın da ağrımaz

15i geçer gibi geliyo bana ama yine de taksi, terminalde yeşil otobüs bekleyip bir sürü yeri dolaşmaktan iyidir

Olur hocayla 1 liraya anlaştık 50 kuruş iyi mi ?
    quote:

Orijinalden alıntı: YmE17

quote:

hadı ya cok uygun demiş bnde takılayım o zmn sıze stili bırazdaha gelıstırırım

• Tamam arkadaşlar gecenin bu saatinde bu konuyu açarsam olcağı bu herkesin kafalar kıyak bi karar verin artık yeter lan

Tamam arkadaşlar gecenin bu saatinde bu konuyu açarsam olcağı bu herkesin kafalar kıyak bi karar verin artık yeter lan

Bursa otogarda in,taksiye bin,adama ''Tophane yolundaki Uludağ'a çıkan dolmuşların olduğu taksi durağına gideceğiz'' de.Dolmuşa bin.1 saat sonra Uludağ'dasın.

Oldu mu

İstanbul-Bursa Nilüfer Seyahat ile 20 Lira
    Taksi 20 lira
    Dolmuş 10 lira

Bunlar da aklında olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.