Şimdi Ara

Bodrum Tatili - Dh Özel Harika Fiyat (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
57
Favori
27.995
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reserved sonra bakarız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    Konu sahibi Mert bey sağolsun ilgili biri, bayram öncesi için rezervasyonumuzu yapıp ücreti ödedik. Tatilimiz bittiğinde merak eden arkadaşlar için tekrar yazacağım..
    Mesajımı editliyorum ; Mert beyin tavsiyesi ve ayarlamasıyla bodrum gümbetde bulunan Hira beach resort otelinde iki kişi 6 gece konakladık. Otelin önündeki deniz/plaj dışında herşeyden memnun kaldık. Fiyat performans arayanlar için ideal bir otel, yemekleri, içecekleri orta halli animasyoncu arkadaşlar ilgili beach lere gece kulüplerine ücretsiz götürüyorlar.. Bölgeyi bilmeyip benim gibi ilk defa gidenler için havalimanından araç kiralamalarını öneriyorum bir gün marmaris/akyaka/gökova diğer gün bodrum yarım adasının içini yalıkavak/turgutreis/gümüşlük tarafını gezdik. Otelden memnun kaldık kısa süreli güzel dostluklar biriktirdik, tatili ayarlayan ödeme konusunda yardımcı olan mert beye teşekkür ederiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 18 Haziran 2018; 15:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    ben teşekkür ederim hocam görüşmek üzere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlık

    Bodrum Tatili - Dh Özel Harika Fiyat

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Junior Colossus

    anlık

    eeey mayolu bacılarımın resmini çektiler diyecekler gelmedenplajda denize donla girdiler balıkları tekmeledileeer

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgisi yok ama sormadan edemedim:) Bodrum dan marmaris e günü birlik zor oldu mu? Yol nasıl? Marmaris, akyaka, gökova da tavsiye edeceğiniz yerler var mı?
  • Oralarda Sahilde 30 tl ye şezlong şemşiye veriyorlar

    işletme sahibi 30 tl oda fiyatı ve plaj sunuyor



    Uzun süreli degil ama bir iki günlük kaçamak için eşle sevgili ile bedava

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ism72 İ kullanıcısına yanıt
    Yol 165 kilometre, yatağandan sonra marmarise iniş kıvrımlı ve dik yokuşlardan oluşuyor fakat yollar güzel. Kavşaklar bir ilginç çok büyük ve bir anda yol bitiyor 4 yönlü kavşak geliyor falan alışık olduğumuz cinsten değil. Akyakada azmak nehrine girdik su takriben 5 derece soğuklukta, akyaka plajı güzel plajı önünüze aldığınızda sağda biraz daha ileride orman parkı gibi bir yer var, oradan kayalıklardan inilen merdiven ile açık denizde atlayıp yüzebilirsiniz suyu mavi/yeşil görüntüler hoş. Marmariste içmeler mahallesi oldukça güzel, düzenli sakin yabancı turist sayısı çok. Marmaris merkezin denizi pek güzel değil, liman tarafında gece kulüpleri ve balık restoranları var. Eğlence seven biriyseniz Arena Club ve kulüpler sokağındaki tekilacı kızlardan bir kaç shot atmanızı öneririm. Genel olarak Öğlen 11 de çıkıp dolu dolu gece 3 de bodrumdaki otele dönüşümüz olan bir gezi idi hoşumuza gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • 12 Haziran öncesi baya efsane fiyatmış, yeniden yapılır mı fiyatta bir şeyler hocam?
  • 15 temmuzda sirnaktan geliyorum, askerlik bitiyor indirim istiyoruz. Tatile ihtiyacim var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert beyin samimi ve ilgili yorumlari ile otelin fotoğraflarına inanarak ramazan bayramı için 3 gece rezervasyon yaptırdık. Bir gecelik ücreti de havale ettik hesaplarına. forumda oda+kahvaltı 70 lira yazmasına rağmen sadece oda ücretinin 70 lira olduğu söylendi.

    Gel gelelim otele gittiğimizde hayal kırıklığına uğradık.
    1- oda hazırlanmamıştı. ne tuvalet kağıdı ne doğru düzgün havlu vardı.
    2- oda fiziki hali çok kötü özellikle banyo çok kötü duşakabin bile yok banyoda. fotoğraflardan görebilirsiniz.
    3- odanın balkonu yok. pencereyi açınca yarım metre ilerde duvarı görüyorsunuz karşınızda hiç bir şekilde hava almıyor.
    4 resepsiyondaki bayan hariç diğer personel çok amatör yanınızda birbirleri ile tartışabiliyorlar.Bodrum Tatili - Dh Özel Harika Fiyat
    Astım hastası olduğum için böyle bir oda da kalmam imkansızdı. rezervasyonumuzu iptal ettirmek istedik. kapora ücretinin 140 lirasının 100 lirasını iade edebileceklerini söylediler. (normalde kaporayı alamayız biliyorum. ama ortada bir yanıltma var. buraya konan fotoğraflara güvendik ona göre rezervasyon yaptırdık.) biz de rezervasyonumuzu iptal ettirerek başka bir otele yerleştik. az bir fiyat farkıyla denize gerçekten sıfır balkonu ve beach clubu olan oda + kahvaltı konseptinde bir otele yerleştik. Mert beyin otelinden alacağımız olan 100 liranın 65 lirasını alabildik sadece.

    buradaki arkadaşlardan rezervasyon yaptırmak isteyenlere yaşadığımız bu tatsız tecrübeyi aktarmak istedim.

    sonuç olarak 30 liraya kalınabilir ama 70 lira çok fazla bu oda için.Bodrum Tatili - Dh Özel Harika FiyatBodrum Tatili - Dh Özel Harika FiyatBodrum Tatili - Dh Özel Harika FiyatBodrum Tatili - Dh Özel Harika Fiyat




  • Odaya bak, cezaevi hücresi gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altaylisedo A kullanıcısına yanıt
    Kaldığınız yeri ve fiyatını da yazın bence memnun kaldıysanız eğer

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu dh ölücüleri gerçekten bir alem siz ne zaman türediniz Allah aşkına daha dün geldim kültür turu yapayım dedim ilk edirneye gittim 41 tl para ödedim (hotels.com kampanyası oda) 6 kişilik ranzalı hostel de kaldım. edirne diyorum uyandırayım. bir gün kaldım orada çanakkaleye geçtim merkezde bir mostelde kaldım 42 tl para ödedim (hotels.com kampanyası oda) tek yataklı oda ama cam yok gram güneş görmüyor havasız vantilatörle serinlemeye çalışılan içinde abartmıyorum bakın sadece yatağı koyacak kadar yer bulunan bir oda da kaldım ikisin de banyo yok wc ortak kullanım. bahsettiğim yerler edirne,çanakkale adam tutmuş size bodrum da kampanya yapmış 35 tl ye oda veriyor yok burası kampanya bitiminde 70 tl diyor bodrumda olan yer için banyosu var wc si var bu fiyat fazla diyorsunuz olum siz ne yiyor ne içiyorsunuz 10 küsür senedir üyeyim buraya bu kadar ölücü ilk defa bir arada görüyorum. beğenmiyorsanız gidip yıldızlı otellerde kalın paşam hem uygun olsun hem çok iyi kaliteli hizmet alayım derdindesiniz yok öyle 3 kuruşa 5 köfte konu sahibi hocam aldırmayın bunlara siz lütfen kampanyalarınıza devam edin benim bu sene izin bitti artık seneye bende düşünürüm teşekkürler.




  • herkesin beklentisi farklıdır. bodrum diye de abartma. orası gümbet denizi çok kötü ve apaçi kaynıyor. fiyatlar o kadar pahalı değil. bodrum merkezle karıştırma. 100 liraya çok çok daha iyi otelde denize sıfır balkonlu temiz bir otelde kahvaltıda içinde kaldık.
    uzaktan bilmeden işkembeden sallama git oteli gör ondan sonra konuş. hele bir havuzu var oraya girmen için midesiz olman gerekir o kadar pis.

    burada sorunda bu değil arkadaşın dürüst olmaması. fotoğrafların farklı odaların farklı olması. 100 lira iade edicem demesi 65 lira iade etmesi. bunun ölücülükle alakası yok. esnaflığı becerememek ile alakası var
  • O kötü odalara o kadar para verdiysen o senin problemin. orası bodrum değil gümbet. 2 lahmacun 1 ayranı 10tl ye yiyebiliyorsun. Türkbükü gümüşlük vs. karıştırma orayı. 35₺ değil 70tl kahvaltı hariç. burada kahvaltı dahil yazmasına rağmen. zaten en yoğun sezonda edeceği max 30 tldir. 50₺ ye marmariste fethiyede bu otelden kat kat güzel otellerde de kaldık biz. Seneye değil bu sene git kal bi haftasonu o otelde havuza da mutlaka gir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyazid84

    Odaya bak, cezaevi hücresi gibi
    Hiç cezaevi görmediğin belli..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arada sizin gibi insanların olduğunu görmek güzel teşekkürler
  • Junior Colossus J kullanıcısına yanıt
    hakkınızda yazıdğıım ve yaşadığım mağduriyete ilişkin yazdığınız tek şey bu mu. her yıl 2-3 defa tatile giderim. şuana kadar gördüğüm en kötü odaydı.
    cevap vermen gereken bazı sorular var:

    1- paranın geri kalanını yatıracağım demene rağmen neden hala yatırmadın.
    2- odaların gerçek fotoğraflarını neden yayınlamıyorsun ve insanları aldatıyorsun özellikle banyo ve tuvaletlerin.
    3- otel işletmecisimisin yoksa komisyoncu mu
    4- o oteldeki havuza kendin girdin mi hiç.


    yasal yollar ile hakkımı arayacağımı bildirmekle birlikte yukarıda ki 4 sorunun cevabını bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.