Şimdi Ara

Bodrum kahvaltı mekanları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dun sabah yalı yolunda Ruzgarlıbahce denen yere gittik.. sıradan br serpme kahvaltı yedik.. kisi bası 25 lira idi.. bu sabah yalıkavak'ta narcicegi yada asmalıcardak'a gitmeyi dusunuyoruz.. asmalı cardak adamına gore farklı fiyat veriyor diye biri yorum yapmıs.. narcicegini deneyecek gibiyim..

• geldim ikisine de gitmedim.. gumusluk'e girerken yamaca kat kat apilmis metin'in yeri'ne gittik.. dunku Ruzgarlıbahce'den daha iyi geldi ve fiyat iki kisi 43 lira tuttu.. ayrica gumusluk hem kral yolu hem kucuk merkezi baya hosumuza gitti..
  • Güvercinlikte kaptan metin's diye bir mekan yeri var.tipine şekline kullandığın aracın modeline ve markasına , içeri girerken yürüyüş model ve duruşa göre fiyat belirliyen bir mekan, yaklaşık 150 tl den başlıyor, 1.500 kadar çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigimiz yer muhtemelen orasi ama dedigin dogruysa sabah kahvaltisina ayni islemi yapmamislar gibi

• Bugun camlik koyunde zipzip diye bi yere gittik kisi basi 15 lira ama koye baya bi yol gidiyorsunuz.. Ayrica burasi bodrum cikisinda riksos otele gelmeden bi yerde.. Yiyecek olarak hala metin'in yerini tek geciyorum yalniz mekan olarak ruzgarlibahce diyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balayı Tatil Köyü Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    gece kahvaltısı
    7 ay önce açıldı
    BODRUM PLAJLARI HAKKINDA...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.