Şimdi Ara

Marmaris Otel Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
21.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Her yıl olduğu gibi yaz tatilimi Türkiye' de, bayram tatilimi yurt dışında geçireceğim. Bu sebeple lütfen yurt dışı önerisi yapmayın. Marmaris' e gitmeyi düşünüyoruz önümüzde ki yaz. Ben ve ailem için yani 4 yetişkin için 5 gecelik deniz kenarı otel tavsiyesi arıyorum. Kendi arabamla gideceğim. Gezilecek yer önerisi de verirseniz bence muhteşem bir konuya döner Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

İyi günler. Her yıl olduğu gibi yaz tatilimi Türkiye' de, bayram tatilimi yurt dışında geçireceğim. Bu sebeple lütfen yurt dışı önerisi yapmayın. Marmaris' e gitmeyi düşünüyoruz önümüzde ki yaz. Ben ve ailem için yani 4 yetişkin için 5 gecelik deniz kenarı otel tavsiyesi arıyorum. Kendi arabamla gideceğim. Gezilecek yer önerisi de verirseniz bence muhteşem bir konuya döner Önerilerinizi bekliyorum.

Öncellikle gider gitmez, merkezdeki turizm bürosuna uğramanızı öneririm, oradan alacağınız kataloglarla gezilecek her yer hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ne yapayım derseniz oraya gidip de tekne turuna katılmazsanız büyük eksiklik olur. Mutlaka bir tekne turuna katılın (genelde yerli turistte fiyatta yardımcı oluyorlar, ama sizin sormanız lazım)

Otel olarak deniz kenarında birçok seçenek mevcut tabi istediğiniz yere göre fiyat değişecektir ( nerede kalmak istiyorsunuz , ne kadar bütçeniz var, otelden beklentiniz nedir ...vs)

Semt olarak içmeler , siteler, turunç mesela bunlardan bazıları ; turunç'un denizi çok güzeldir (tekne turuna katılırsanız zaten göreceksiniz), içmelerin doğal güzelliği fazladır, siteler merkeze yakın sayılır ( 3-4 km )

• quote:

Orijinalden alıntı: original_life

quote:

İyi günler. Her yıl olduğu gibi yaz tatilimi Türkiye' de, bayram tatilimi yurt dışında geçireceğim. Bu sebeple lütfen yurt dışı önerisi yapmayın. Marmaris' e gitmeyi düşünüyoruz önümüzde ki yaz. Ben ve ailem için yani 4 yetişkin için 5 gecelik deniz kenarı otel tavsiyesi arıyorum. Kendi arabamla gideceğim. Gezilecek yer önerisi de verirseniz bence muhteşem bir konuya döner Önerilerinizi bekliyorum.

Öncellikle gider gitmez, merkezdeki turizm bürosuna uğramanızı öneririm, oradan alacağınız kataloglarla gezilecek her yer hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Ne yapayım derseniz oraya gidip de tekne turuna katılmazsanız büyük eksiklik olur. Mutlaka bir tekne turuna katılın (genelde yerli turistte fiyatta yardımcı oluyorlar, ama sizin sormanız lazım)

Otel olarak deniz kenarında birçok seçenek mevcut tabi istediğiniz yere göre fiyat değişecektir ( nerede kalmak istiyorsunuz , ne kadar bütçeniz var, otelden beklentiniz nedir ...vs)

Semt olarak içmeler , siteler, turunç mesela bunlardan bazıları ; turunç'un denizi çok güzeldir (tekne turuna katılırsanız zaten göreceksiniz), içmelerin doğal güzelliği fazladır, siteler merkeze yakın sayılır ( 3-4 km )

Turizm bürosuna mutlaka uğrayacağım. Marmaris' te tekne turunu araştırdım bugün gerçekten çok güzel ona katılacağım. Fiyat problem değil. Ailemle 5 gün geçireceğim bir otel arıyorum. Çalıştığım bir yılın yorgunluğunu atabileceğim bir otel.. Teşekkürler şimdiden.

• quote:

quote:

quote:

Turizm bürosuna mutlaka uğrayacağım. Marmaris' te tekne turunu araştırdım bugün gerçekten çok güzel ona katılacağım. Fiyat problem değil. Ailemle 5 gün geçireceğim bir otel arıyorum. Çalıştığım bir yılın yorgunluğunu atabileceğim bir otel.. Teşekkürler şimdiden.

Ben en son 2 yıl önce gittim, o zaman öğrenci olduğum için 3 yıldızlı bir oteli tercih etmiştim. Arkadaşım da yine orada farklı bir 3 yıldızlı otelde kalmıştı. 3 yıldızlı bir otelse isimlerini verebilirim, ama anladığım kadarıyla 4 5 yıldızlı otel istiyorsunuz. Eğer doğru anladıysam ,http://forum.donanimhaber.com/m_83802517/mpage_69/tm.htm buradan direkt otel ismi alabilirsiniz . 3 yıldız da olur diyorsanız , ben de öneri de bulunabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben en son 2 yıl önce gittim, o zaman öğrenci olduğum için 3 yıldızlı bir oteli tercih etmiştim. Arkadaşım da yine orada farklı bir 3 yıldızlı otelde kalmıştı. 3 yıldızlı bir otelse isimlerini verebilirim, ama anladığım kadarıyla 4 5 yıldızlı otel istiyorsunuz. Eğer doğru anladıysam ,http://forum.donanimhaber.com/m_83802517/mpage_69/tm.htm buradan direkt otel ismi alabilirsiniz . 3 yıldız da olur diyorsanız , ben de öneri de bulunabilir.

Eğer bir iki gece kalıp yola devam edip başka bir tatil semtine geçseydim tavsiyelerinize ihtiyacım olacaktı Seneye bu konuya tekrar gelmenizi istiyorum

• para sorun değilse içmeler deki otellere bakın

Özellikle marmaris park oteli tavsiye ederim.
    (bu otelde çalıştım.) (Bilgi işleminde 93-96 arası)
    http://www.tatilsepeti.com/Otel_Marmaris_Park_Hotel.aspx?&RT=5
    yeni bir otel değildir.

Haaa ultra sini tavsiye et derseniz Buyrun;
    Martı Resort De Luxe Hotel
    http://www.tatilsepeti.com/Otel_Marti_Resort_De_Luxe_Hotel.aspx?&RT=5

bu otel konumu itibariyla da süper bir yerdedir.
    ve yenidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

para sorun değilse içmeler deki otellere bakın

Özellikle marmaris park oteli tavsiye ederim.
    (bu otelde çalıştım.) (Bilgi işleminde 93-96 arası)
    http://www.tatilsepeti.com/Otel_Marmaris_Park_Hotel.aspx?&RT=5
    yeni bir otel değildir.

Haaa ultra sini tavsiye et derseniz Buyrun;
    Martı Resort De Luxe Hotel
    http://www.tatilsepeti.com/Otel_Marti_Resort_De_Luxe_Hotel.aspx?&RT=5

bu otel konumu itibariyla da süper bir yerdedir.
    ve yenidir.

Çok teşekkürler işte aradığım kaynaklar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Büyükada da otel tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rezervasyon yaptırmadan önce gideceğiniz oteliwww.otelfiyatlari.co adresinde bir aratın. Otelin tüm acentalardaki fiyatlarını ve en ucuz nereden rezervasyon yaptırabileceğinizi gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seomatik

Rezervasyon yaptırmadan önce gideceğiniz oteliwww.otelfiyatlari.co adresinde bir aratın. Otelin tüm acentalardaki fiyatlarını ve en ucuz nereden rezervasyon yaptırabileceğinizi gösteriyor.

Bu siteyi öğrendiğim iyi oldu fakat hemen otelle iletişime geçerseniz daha güvenilir oluyor bana göre. Bazen acentalardan daha indirimli olabiliyor.

• Grand yazıcı mares
  • Forum Residence Marmaris

2016 yazı kaldık çok memnun kaldık kendi evimiz gibiydi ferah ve temiz.
    bu yılda burda kalmayı planlıyoruz.

Forum Residence Marmaris

https://www.etstur.com/Forum-Residence-Marmaris
  • Elegance ve Sentido oldukça başarılı. Tavsiye ederim.
  • İdeal Pearl Hotel ve club viva hotel için yorumlarınız nelerdir
  • Sizin istediğiniz tatille alakalı olarak yer seçimi yapabilirsiniz.
    Mesela ben sakin ve sessiz kafa dinleyeceğim bir tatil sevdiğim için Datça veya Selimiye taraflarını tercih ediyorum.
    Siz geceleri hareketli olsun kalabalık olsun isterseniz İçmeler-Siteler bölgelerini tercih edebilirsiniz.

Selimiye 'de butik otelleri incelerseniz hepsi birbirinden güzeldir ama fiyatlar pahalıdır.
    Merkeze yakın isterseniz ben bir keresinde Ideal Prime Beach Otelde kalmıştım, hatta bununla ilgili bir yazı yazmıştım detaylarıyla göz atmak istersen buraya bakabilirsin.

Merkeze yakın yerlerde ( içmeler,siteler gibi) yabancı turist sayısı o kadar fazla ki ben kendimi yurtdışında tatil yapıyor gibi hissetmiştim.

Seçim senin yine sorun olursa yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shotufuk -- 25 Mayıs 2017; 8:23:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.