Şimdi Ara

BODRUM PLAJLARI HAKKINDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar kısmetse haftaya bodrum merkeze gideceğim daha önce Bodruma gitmediğim için plajlar hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum ;) günlerdir araştırıyorum ama kesin bir sonuca ulaşamadım

Bodrum merkezde ve gümbette halk plajı var olduğu söylense de pek halk plajına benzemiyor yada ben yanlış biliyorum. halk plajı dedin mi plaj havlusunu yere serersin yatarsın kımse sana karışmaz!!! ama benim edindiğim bilgiye göre bodrum merkez ve gümbetteki halk plajlarında şezlong ve şemsiye alman mecburi yani yere havluyu sereyim yatayım yokmuş ayrıca bazı yerlerde yeme içme mecburiyeti varmış beach clublarda şezlong yeme içme mecburiyeti olur buna bişey demem ama halk plajlarında durum nedir?

arkadaşlar bu konuda lütfen bana yardımcı olun Bodrumda ücret ödemeden havluyu serip yatabileceğim bir yer var mı yok mu? ona göre tatilimi ayarlayacağım!

• Dostum bayramda ordaydım 1 hafta 2-3 günü bodrumda geçti bikere merkezinde yok diye biliyorum yada ben merkezini bilmiyorum çünkü bodrum kalesi civarı full yat limanı gibi tekneler felan cafeler felan orda çarşının öbür tarafında halk plajı görmüştüm ( tabi nerden girdiğinize bağlı bodruma )

Evet bende mecburi diye biliyorum ama içece alırsan bedava en azından bizimki öyleydi
  • dostum bodrumun ortakent-yahşi bölgesinde havlunu serip sabahtan akşama kadar hiç birşey ödemeden yatabileceğin tarzda bir plaj var. üstelik bu dediğim yer de mavi bayraklı falan yani
  • cevaplar için teşekkurler :)

yalnız değilim kısmetse eşim ile gideceğim. o zaman bodrum merkez ve gümbette ücret ödemeden plajı kullanamıyoruz kısmı doğru oluyor aslında derdim şezlong ve şemsiye ücreti değilde zorlamayla herhangi birşey yemeye içmeye zorlarlar mı onu kestiremiyorum zaten yeme içme isteğin varsa yer içersin ama bunu zorunlu tutuyorlarsa HALK plajında o zaman kendimi enayi gibi hissederim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: onzy

cevaplar için teşekkurler :)

yalnız değilim kısmetse eşim ile gideceğim. o zaman bodrum merkez ve gümbette ücret ödemeden plajı kullanamıyoruz kısmı doğru oluyor aslında derdim şezlong ve şemsiye ücreti değilde zorlamayla herhangi birşey yemeye içmeye zorlarlar mı onu kestiremiyorum zaten yeme içme isteğin varsa yer içersin ama bunu zorunlu tutuyorlarsa HALK plajında o zaman kendimi enayi gibi hissederim!

Doğrusun ama ne yaparsın turist cenneti

Bodrum kalesinin içinde bi küçük su aldım bu ne kadar dedim o Fransız suyu 5.5 tl diyor kalsın dedim
    Hele Marmaris te kaldık kaldığımız günler arena gece klubüne gittik küçük kola 10 tl bira 25 tl diğer alkoller 300-2000 arası içeriside full dü adamlar tutturabildiği kadar iteliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakkatten paragöz insanlar heryeri işgal etmiş. İstanbulu dolduran suriyeliler araplar kira paralarını nasıl arttırdıysa batıdan gelen turistlerde oraların fiyatlarını uçurmuş

En iyisi alternatif bulmak karadeniz yada az keşfedilmiş ege kıyıları olabilir

Bu arada eşinle gidiyosan bir kaç günde olsa bari düzgün yere götür kadınlar böyle şeyler çok gözlerine batıyor bir günde olsa yaşat yine halk plajına götür derim
  • Ortakent halk plaji gidecegin yer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Büyükada da otel tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MgLadius

quote:

Bodrum kalesinin içinde bi küçük su aldım bu ne kadar dedim o Fransız suyu 5.5 tl diyor kalsın dedim
    Hele Marmaris te kaldık kaldığımız günler arena gece klubüne gittik küçük kola 10 tl bira 25 tl diğer alkoller 300-2000 arası içeriside full dü adamlar tutturabildiği kadar iteliyor

yuh diyorum başkada bişey demiyorum bu kadar kazıkçılık adam düdüklemede nedir yahu burada iş belediyeye düşer ama geçenlerde yanılmıyorsam bodrum belediyeside bu durumdan şikayetçiydi önlem alması gerekirken şikayet ediyordu bu durumdan!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MgLadius

quote:

yuh diyorum başkada bişey demiyorum bu kadar kazıkçılık adam düdüklemede nedir yahu burada iş belediyeye düşer ama geçenlerde yanılmıyorsam bodrum belediyeside bu durumdan şikayetçiydi önlem alması gerekirken şikayet ediyordu bu durumdan!

Rehber diyor ünlüleri görmek istiyorsanız lahmacunun porsiyonunun 70 tl olduğu yerler var ora gidin diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Hakkatten paragöz insanlar heryeri işgal etmiş. İstanbulu dolduran suriyeliler araplar kira paralarını nasıl arttırdıysa batıdan gelen turistlerde oraların fiyatlarını uçurmuş

En iyisi alternatif bulmak karadeniz yada az keşfedilmiş ege kıyıları olabilir

Bu arada eşinle gidiyosan bir kaç günde olsa bari düzgün yere götür kadınlar böyle şeyler çok gözlerine batıyor bir günde olsa yaşat yine halk plajına götür derim

maalesef bodrumdaki durum, parası olanların parayı ortalığa saçarak fiyatları yükseltmesidir!!!

benim sıkıntım gereksiz yere para harcanmaya zorlanmak hissi yaşamak istemiyorum. yoksa elbette plaja gidersin şezlong alırsın şemsiye alırsın yersin yada yemezsin yada kuma yatarsın ama bodrumda durum anladığım kadarıyla farklı! neredeyse 2 kişi 100TL'den aşağıya plajdan çıkamayacağız bu bir gün değil 2 gün değil ee o zaman tatilin sonunu nasıl getireceğiz

dediğin gibi bende eşimle 1-2 gün güzel beach clublara gitmeyi düşünüyorum ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: exerion

Ortakent halk plaji gidecegin yer

dostum bilgi için teşekkurler ama eşim özellikle bodrum merkez istediği için ortakenti düşünmüyorum
  • Sakin ve bodruma gore daha ucuz yer ariyorsaniz ortakent,Turgutreis vb yerlere bakin minibüsle 30-40 dk bodruma gidersiniz ucretsiz plaj saydigim yerlerde çok var diğer yerler hep parali,birde fener restoranti onerimim balik yemek icin manzara ve balıklar çok iyi ücret makuldur

• dostlar cevap veren ve yardımcı olan herkese teşekkurler

bodrum ile ilgili elimizdeki bilgilerle eşimle şöyle bir plan yaptık. kısmetse bodrum merkezde mütevazı ama kaliteli butik otel yada pansiyonlarda konaklama yapıp gün içerisinde her gün farklı bir bodrum plajına gitmeyi düşünüyoruz. birgün bodrum merkez yada kumbahçe plajında, birgün bardakçı koyunda, birgün gümbet plajında birgün ortakent plajında ... şeklinde düşündük. turgutreis, yalıkavak ve türkbükü gibi yerleri hiç düşünmüyoruz hem uzak hemde gereksiz gibi geldi! ayrıca birgün de kısmetse tekne turu yapalım diyoruz.

dostlar şimdiki planımız böyle ancak hergün faklı bir sahile gitmek bize çok külfet getirir mi ve saydığım plajlara gitmeye görmeye gerek var mıdır?

bu konuyla birlikte her türlü önerinize açığım plaj-bar-disco-restoran vb. yerler hakkında her türlü tavsiyelerinize de açığım ;) belki ilerde burada yazılan bilgiler başkalarının da işine yarar...

• Ulan denizi sanki kendileri yapmışta birde üstüne para istemişler hiç bir plaj paralı olamaz
  • hocam inşallah planladığınız gibi bir tatil yaparsınız..bodrumda bir cok beach club un girişinde para alınır haberiniz olsun.Ben bu sne ortakentte bir beach club ta calıstım girişinde kişi bası 60 tl alınma zorunluluğu vardı ama harcayabiliyordun o 60 tl, yibazı yerler sadece ayakbastı parası olarakta alıyor.İçerde yediklerine ekstra para veriyorsun.Bir çok yerde en ihtiyaç duyduğumuz su 5 tl den aşağı değil,pizzadır hamburgerdir bu tür fast food tarzı şeyler 25 tl ve üzeri fiyatlarda.Eşinizle ortalama bir yere gittiğinizi düşünsek,pizza hamburger yeseniz,yanına 2 kutu içecek,2-3 tane su,hadi birasız olmaz deseniz 2-3 de bira desek günlük gidiş gelişte dahil 140 tl civarında bir masraf çıkıyor ortaya..Sezonunda sonuna geldik bence eşinizle kenara bir 500 tl ayırın ve 2-3 gün keyfinize bakın..gezme amaçlı olarakta bodrum çarşı güzeldir,hediyelik eşyalar öyle aman aman pahalı olmuyor,club konusunda pek bişey diyemicem ama bi halikarnasa uğramadan dönmeyin derim,girişi yanlış bilmiyosam 50-60 tl gibi bişeydi..Catamaran ıda önerebilirim ama dikkatli olmanız şartıyla.Her türlü insan var çünkü..Sorunuz olursa bilgim dahilinde yardımcı olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Roller Toaster

hocam inşallah planladığınız gibi bir tatil yaparsınız..bodrumda bir cok beach club un girişinde para alınır haberiniz olsun.Ben bu sne ortakentte bir beach club ta calıstım girişinde kişi bası 60 tl alınma zorunluluğu vardı ama harcayabiliyordun o 60 tl, yibazı yerler sadece ayakbastı parası olarakta alıyor.İçerde yediklerine ekstra para veriyorsun.Bir çok yerde en ihtiyaç duyduğumuz su 5 tl den aşağı değil,pizzadır hamburgerdir bu tür fast food tarzı şeyler 25 tl ve üzeri fiyatlarda.Eşinizle ortalama bir yere gittiğinizi düşünsek,pizza hamburger yeseniz,yanına 2 kutu içecek,2-3 tane su,hadi birasız olmaz deseniz 2-3 de bira desek günlük gidiş gelişte dahil 140 tl civarında bir masraf çıkıyor ortaya..Sezonunda sonuna geldik bence eşinizle kenara bir 500 tl ayırın ve 2-3 gün keyfinize bakın..gezme amaçlı olarakta bodrum çarşı güzeldir,hediyelik eşyalar öyle aman aman pahalı olmuyor,club konusunda pek bişey diyemicem ama bi halikarnasa uğramadan dönmeyin derim,girişi yanlış bilmiyosam 50-60 tl gibi bişeydi..Catamaran ıda önerebilirim ama dikkatli olmanız şartıyla.Her türlü insan var çünkü..Sorunuz olursa bilgim dahilinde yardımcı olurum

hocam verdiğin bilgiler çok aydınlatıcı oldu teşekkurler ;) bir gün için 140 TL çok ciddi bir meblağ ve bence aşırı fazla biraz daha zorlayayım da bari sosyetenin yerlerine gideyim. Mesela moon beach veya kuum beach... şu olabilir mesela girişte 50-60 verirsin o parayı içerde harcarsın ama hem girişte ver hem içerde ayrıca ver çok saçma ve yanlış adam düdüklemeden başka birşey değil! bu durumda beach girmeden konuşmamız gerekiyor fiyatlar nedir diye değil mi bu durumun başka bir yolu yordamı yada raconu varmı?

dostum seni yakalamışken birde şunu sorayım merkezde-bardakçı koyunda-gümbette hangi beach clublara gideyim biraz fiyatları uygun olsa iyi olur ama daha mütevazi halk plajıda olur mesela gümbette neresi olabilir sence bize bir yol gösterirsen memnun olurum...

• quote:

quote:

hocam inşallah planladığınız gibi bir tatil yaparsınız..bodrumda bir cok beach club un girişinde para alınır haberiniz olsun.Ben bu sne ortakentte bir beach club ta calıstım girişinde kişi bası 60 tl alınma zorunluluğu vardı ama harcayabiliyordun o 60 tl, yibazı yerler sadece ayakbastı parası olarakta alıyor.İçerde yediklerine ekstra para veriyorsun.Bir çok yerde en ihtiyaç duyduğumuz su 5 tl den aşağı değil,pizzadır hamburgerdir bu tür fast food tarzı şeyler 25 tl ve üzeri fiyatlarda.Eşinizle ortalama bir yere gittiğinizi düşünsek,pizza hamburger yeseniz,yanına 2 kutu içecek,2-3 tane su,hadi birasız olmaz deseniz 2-3 de bira desek günlük gidiş gelişte dahil 140 tl civarında bir masraf çıkıyor ortaya..Sezonunda sonuna geldik bence eşinizle kenara bir 500 tl ayırın ve 2-3 gün keyfinize bakın..gezme amaçlı olarakta bodrum çarşı güzeldir,hediyelik eşyalar öyle aman aman pahalı olmuyor,club konusunda pek bişey diyemicem ama bi halikarnasa uğramadan dönmeyin derim,girişi yanlış bilmiyosam 50-60 tl gibi bişeydi..Catamaran ıda önerebilirim ama dikkatli olmanız şartıyla.Her türlü insan var çünkü..Sorunuz olursa bilgim dahilinde yardımcı olurum

hocam verdiğin bilgiler çok aydınlatıcı oldu teşekkurler ;) bir gün için 140 TL çok ciddi bir meblağ ve bence aşırı fazla biraz daha zorlayayım da bari sosyetenin yerlerine gideyim. Mesela moon beach veya kuum beach... şu olabilir mesela girişte 50-60 verirsin o parayı içerde harcarsın ama hem girişte ver hem içerde ayrıca ver çok saçma ve yanlış adam düdüklemeden başka birşey değil! bu durumda beach girmeden konuşmamız gerekiyor fiyatlar nedir diye değil mi bu durumun başka bir yolu yordamı yada raconu varmı?

dostum seni yakalamışken birde şunu sorayım merkezde-bardakçı koyunda-gümbette hangi beach clublara gideyim biraz fiyatları uygun olsa iyi olur ama daha mütevazi halk plajıda olur mesela gümbette neresi olabilir sence bize bir yol gösterirsen memnun olurum...

Hocam kuum beach moon beach pahalıdır,lahmacun ayrana 50 tl veririm diyorsanız tutmayalım sizi :D gümbette tex mex,alora,escape,peda holiday ünlüdür..Tex mex biraz küçüktür ama en iyi denize ordan giriliyor..Fiyatları konusunda hiçbir bilgim yok malesef..Gümbete yakın bardakçı ve kargı plajlarınıda önerebilirim,gümbetle aynı kalitedelerdir..

• quote:

quote:

quote:

Hocam kuum beach moon beach pahalıdır,lahmacun ayrana 50 tl veririm diyorsanız tutmayalım sizi :D gümbette tex mex,alora,escape,peda holiday ünlüdür..Tex mex biraz küçüktür ama en iyi denize ordan giriliyor..Fiyatları konusunda hiçbir bilgim yok malesef..Gümbete yakın bardakçı ve kargı plajlarınıda önerebilirim,gümbetle aynı kalitedelerdir..

dostum cevabın için teşekkurler ;) önerilerini dikkate alacağım.

birde tekne turlarını sormak istiyorum. Tekne turları hep aynı yerlere mi gidiyor yoksa farklı güzergahlara mı gidiyorlar dikkat etmemiz gereken hususlar nedir ve ortalama tekne turu fiyatları nedir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum cevabın için teşekkurler ;) önerilerini dikkate alacağım.

birde tekne turlarını sormak istiyorum. Tekne turları hep aynı yerlere mi gidiyor yoksa farklı güzergahlara mı gidiyorlar dikkat etmemiz gereken hususlar nedir ve ortalama tekne turu fiyatları nedir?

Hocam merkezde teknelerin olduğu tarafta(halikarnasın olduğu yerde) bir kaç stand olur tekne turları düzenleyen,onlarda bir çok secenek var.Fiyatlar öyle uçuk kaçık değil,biz arkadaşlarla 5 tane yere giden bi seferi sormuştuk yalan olmasın 30 tl gibi bişey demişti bize.Fiyatlar aşağı yukarı bu civardadır.Gidilecek yere göre değişir bunlar,o standlardaki görevlilere sorarsınız,zaten aklınıza yatıcak programı onlar size göstericek.Seçin yeterli,fiyatlar pahalı değil ;))

• Hoort

Merhaba arkadaşlar, Bodrum da plaj öneriniz var mı ona göre otel rezervasyonu yapacağım.

Uygun fiyata şezlong şemsiye kiralama yapan yerler var mı yoksa hepsi geçirmeci tarzda mekanlar mı? Uygun fiyatlı bir pansiyon tutup şezlong kiralama şeklinde denizi kullanmak istiyorum. Merkezden çok uzaklaşmak istemiyorum ona göre tavsiyede bulunabilir misiniz?

Teşekkürler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.