Bildirim
Bodrum da gidilebilecek plajlar ve koylar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bodrum yerine başka yere gitmeni tavsiye ederim Bodrum eski Bodrum değil -
quote:
Orijinalden alıntı: Ersiny.
Bodrum yerine başka yere gitmeni tavsiye ederim Bodrum eski Bodrum değil
Bu zamana kadar hep antalya ya gittik bi değişiklik olsun diye sırf meraktan gitmek istiyoruz -
-
Gündoğanlar var güzel yer -
quote:
Orijinalden alıntı: Volkanbaba
Gündoğanlar var güzel yer
Başka tavsiye edebileceğiniz bir yer -
Marmaris, didim yada ölü deniz e gitmenizi tavsiye ederim. -
Gümbet,Bodrum Kalesi,akşam olunca barlar sokağı,Yalkavak,Ortakent Yahşi,Turgutreis iyidir.Yalıkavakta sahilde gezebilirsiniz Gümbet'in mavi bayraklı plajı var temizdir güzel bi plaj.Yel değirmenleri falan var Gümbet'te.Merkezde çarşıyı gezebilirsiniz turistik ve büyüktür.Çarşının hemen yanında zaten Bodrum Kalesi var girmeden gitmeyin.Ayrıca benden size tavsiye tekne turuna veya dalışa katılın (boat trip & diving olarak da geçer). -
quote:
Gümbet,Bodrum Kalesi,akşam olunca barlar sokağı,Yalkavak,Ortakent Yahşi,Turgutreis iyidir.Yalıkavakta sahilde gezebilirsiniz Gümbet'in mavi bayraklı plajı var temizdir güzel bi plaj.Yel değirmenleri falan var Gümbet'te.Merkezde çarşıyı gezebilirsiniz turistik ve büyüktür.Çarşının hemen yanında zaten Bodrum Kalesi var girmeden gitmeyin.Ayrıca benden size tavsiye tekne turuna veya dalışa katılın (boat trip & diving olarak da geçer).
Yalıkavak ve gümbet için baya tavsiye aldım mutlaka değerlendiririm tekne turuna nerden katılabilirm -
quote:
Orijinalden alıntı: Z@NZ@R@
quote:
Gümbet,Bodrum Kalesi,akşam olunca barlar sokağı,Yalkavak,Ortakent Yahşi,Turgutreis iyidir.Yalıkavakta sahilde gezebilirsiniz Gümbet'in mavi bayraklı plajı var temizdir güzel bi plaj.Yel değirmenleri falan var Gümbet'te.Merkezde çarşıyı gezebilirsiniz turistik ve büyüktür.Çarşının hemen yanında zaten Bodrum Kalesi var girmeden gitmeyin.Ayrıca benden size tavsiye tekne turuna veya dalışa katılın (boat trip & diving olarak da geçer).
Yalıkavak ve gümbet için baya tavsiye aldım mutlaka değerlendiririm tekne turuna nerden katılabilirm
Çarşıda heryerde yazıyor boat trip 10€ falan diye katılın birisine gün boyu tekne turu var
-
Yalıkavak-Tilkicik Koyu'na git gözlük ve şnorkel al balıkları izle.
Club Flipper'ın arka tarafı. -
ille de akyarlar ille de akyarlar. Turgutreis i pek tavsiye etmiyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 7nbitirdin
ille de akyarlar ille de akyarlar. Turgutreis i pek tavsiye etmiyorum :)
Turgutreis de iyi demişlerdi ama -
Bodrum merkezde bir pansiyon, otel falan ayarlar öğlenleri ortakente denize falan gidersiniz
istiyosan tavsiye edebileceğim yerler var akşamlarıda barları falan gezersin otele dönmeside
kolay olur alkol falan aldıysan.
Not1:Yer bulmak sıkıntılı olabilir önceden araştırıp rezarvasyon yaptırmanı tavsiye ederim.
Not2:Gümbetten uzak dur.Denizi ne kadar temizlemeye çalışılmış olsada pek güzel değil.
Barlarda ingiliz hatun kaynar ama her yerde apaçi vardır.Fiyat olarak daha uygun genelde
gençlerin tavsiye ettiği bir yer olmasından dolayı bir gece bar olarak deniyebilirsin ama
denizini tavsiye etmem.Bide unutmadan arıtma tesisleri gümbet denizinin ordan geçer
yukarda bi arkadaşında bahsettiği gibi değirmenlerin oraya gidince buram buram cavur
bok kokusunu çekersin içine , bundan bikaç yıl önce o arıtma boruları patlamıştı tabi temizlendi
ama bikaç metre açılıp ayağını yere basarsan çamur gibi zemin ondan mıdır değil midir
bilmemde tavsiye etmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinsou -- 26 Temmuz 2011; 10:46:27 >
-
hergün gidebileceğin 2 plaj söylüyorum. ikiside çok güzel ve kalitelidir. yalnız fiyatlar biraz fazladır. beyaz beach (akturun yanınındaki) ve scala fink beach (ortakentte).
eğer bar tarzı biyere gitmek isterseniz marinadaki fink, (demin dediğim scala fink beach ile bir ilgisi yok) vittoria veya kuba ya gidebilirsiniz. ama bu mekanlara erkekli kızlı gidip eğlenilir. eğer sadece bikaç erkek iseniz gümbet barlar sokağına gidin. turistler çok kalabalıktır orda. rahat götürürsünüz bi kaç kişix-bar var orda. onu tavsiye ederim. veya posh a da gidebilirsiniz. yalnız barlar sokağında damsız almazlar genelde. yolda bekleyin biraz. bir sürü turist kız olur zaten sokakta. biriyle konuşun siz bizi içeri sokun biz de size bişeyler ısmarlıyalım dersin. ya hemen tmm derler ya da bye yaparlar
en kötü verirsin kapıdaki öküze 50 lira hemen kardeş olursunuz şerefsizim
otel olarak gümbette olan oteller öneririm.
ama bu bar mevzusunda filan en önemli husus apaçi gibi değil, zengin kaliteli gözükçeksin. yani bi beyaz pantolon üstüne mavi bi gömlek filan giy mükemmel olur
tekne turuna filan da katıl kesin
-
Bodruma tatile gitmeden önce detaylı bilgi için şu konuları okuyabilirsiniz.
http://www.gezi-rehberi.net/bodrum-plajlari-rehberi.html
http://www.gezi-rehberi.net/e/bodrum-yarimadasi -
camel beach orası tam size göre eğer aile ile gidiyorsanız sakin ve deniz güzel.. Gümbet sahili çok kalabalık deniz pis. Mutlaka bir gün ayırıp kişi başı 40-45 liradan tekne turuna katılın.. Eğer gece hayatını seviyorsanız 1 gecede catamaranda eğlenin. -
Hekimköy gitmeni tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: KeN()
Hekimköy gitmeni tavsiye ederim
hekimköy dediğin yer 1000 tane civarında dublex ve triplex evlerden oluşan 3 tane kuru dağı kapsayan küçük bir şehirdir..ne plajı var nede akşamları gezebileceğin,zaman geçirebileceğin bir yer..tek avantajı türkbüküne çok yakın olmasıdır..tabi 1 şişe vodkaya 1000 tl verecek paranız varsa bilemem..
aynı hekimköyden bahsediyorsak ( gündoğan,küçükbüke bağlı hekimköy ) -
Sana göre öyledir 3 kuru dağdan oluşur benim için ayrı bir yer taşır genelleme yaparak konuşmana anlam veremedim ayrıca incilipınar ve hemil yada hebil de olabilir tam hatirlamayadim bunlar gayet güzel plajlardır.Sende söylemişssin zaten türkbüküne çok yakın.
Benzer içerikler
- sevgilimleyken sürekli kalkıyor
- saçkırandan kurtulanlar
- patrondan izin isteme mesajları
- sürekli farklı numaralardan aranıyorum
- ilaç içtikten sonra kusmak tekrar içmek gerekir mi
- 5g nedir zararları
- google çizim yap
- penis nakli
- çay bardağı emojisi
- huawei boykot mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X