Şimdi Ara

Böbrek Taşını Düşürdüm ( SS'li ) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
405
Cevap
13
Favori
112.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ScMoney

quote:

Orijinalden alıntı: xmonte

quote:

Orijinalden alıntı: jeyjey11

Hangi taraftan düşüyor hep merak etmişimdir

Kardeş pipinin ucunda çıkıyor. İdrarını yaparken fevkalade bir yanma hissi oluşuyor. Bir an idrar kesiliyor taş çıkıyor. arkasından idrar devam ediyor.

tuvaletten mi çıkardın onuuuuuu

geçmiş olsun bu arada

evet idrar yaparken çıkıyor. Tabiri caizse pıt diye çıkıyor.

Orijinalden alıntı: Rhaegar

Bir hafta kadar aynisini cektim dun doktora gittigimde 4mm tas var dediler bobrekten cikmis. Kirdirmaya gerek yok dediler neler yapmam lazim?

Bol su iç. Mümkünse basketbol oyna tabi seviyorsan yoksa zıpla, ip atla. Böbrekten çıkması büyük bir adım haberin olsun artık taş yola girmiş geresi inşallah kolay. Bu aralar çay kahve ve asitli içecekler tüketmemeye özen göster. Tuz miktarını azalt. Yüksek oranda zaten düşecektir.

Orijinalden alıntı: Ras0

çıkarken çok acıdımı

Hayır sadece geliş sürecinde yanmam arttı çıktığı andan itibaren emin ol bir oh diyorsun. Altın bulmuş kadar sevinmiştim ben

quote:

Bir hafta kadar aynisini cektim dun doktora gittigimde 4mm tas var dediler bobrekten cikmis. Kirdirmaya gerek yok dediler neler yapmam lazim?

Bol su iç. Mümkünse basketbol oyna tabi seviyorsan yoksa zıpla, ip atla. Böbrekten çıkması büyük bir adım haberin olsun artık taş yola girmiş geresi inşallah kolay. Bu aralar çay kahve ve asitli içecekler tüketmemeye özen göster. Tuz miktarını azalt. Yüksek oranda zaten düşecektir.

Basket oynuyorum hocam bolca birde 1 aya falan dusermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Chuckly

La o koca şey pipiden nasıl çıkıyor

la koca çocuk vajinadan çıkıyor da pipiden taş niye çıkmasın?? Bu benim 2. taş vakam çıkışta sorun olmadı yeterki iş oraya gelsin. İlk taş bir türlü böbrekten çıkmadı. Mecburen lazere girdim kırdılar. 3. seans sonrasın da 5mm taş 7 parçada çıktı onlarıda saklıyorum

quote:

quote:

süre vermek mümkün değil ben ilk saat sabahın 3.5 da şiddetli ağrı ile uyandım. Yarım saat yatakta kıvrandım geçer umuduyla. Çünkü daha 4 ay önce kırdırmıştım. Yeniden olamaz diyordum kendi kendime. Beni acile götürdüler saat 4 gibi. idrar tahlili yaptı doktor. adam anladı zaten taş düşürdünmü hiç diye bende evet dedim. Sonra farabi devlet hastanesine gittim sanırım 28 şubattı. ve 27 Nisan sabah 07.05 te de taşı düşürdüm. tam işe gitmek üzere evden çıkıyordum. Süresini sen hesaplarsın artık. Ama bu bir standart değil erkende olabilir geçte

Orijinalden alıntı: Baveran

kardeş çok geçmiş olsun. Allah korusun tam ortasında takılsaydı ve çıkmasaydı. düşünmek bile istemiyorum

tşk ederim. Ama yine olacak biliyorum. Melet öylede ağrı yapıyor ki alışılacak birşey değil. bekliyorum artık geleceği günü

Orijinalden alıntı: Grafilog

Geçmiş olsun hocam . Allah olanlara şifa eylesin. Zor olay bu cidden..

tşk ederim. Allah sizlere vermesin inş.

Orijinalden alıntı: alp'er

benim safra kesemde vardı taş ve iltihap baglamıstı o yuzden miltihap kuruyana kadar ameliyatta olamıyordum.2 ay boyunca ne cektım bi ben bi allah bilir.o agrı var ya inanılmaz kötü bişey.igne yada serumsuz gecmesı imkansızdı bende.ameliyat oldum kurtuldum cok şükür..sanada geçmiş olsun arkadasım..

tşk ederim. Sizlere de geçmiş olsun. inş. bir daha böyle rahatsızlıklarla karşılaşmayız.

Orijinalden alıntı: Gannicus

senden bir parça çıkartmışsın, artık sen anne sayılırsın

Akşam akşam tebessüm ettim. Ama kısır olmayı tercih ederim böyle parça parça çıkarıp anne olmaktansa
    bendede kum vardı. düşürmüştüm çok şükür.
  • Bi' arkadaşım vardı, o da bayağı yakınıyordu bu dertten.Son zamanlarda çözüm yolunu bulmuştu.Karnı şişene kadar 2-3 litre su içiyordu.Koltuğa çıkıp yere zıplıyordu, olduğu yerde zıplıyordu falan.Birkaç ay bu şekilde devam etti, tabi taşlar yerinden oynadığı için de acı çekiyordu.1,5 yılda tüm taşlarından kurtuldu bu şekilde

quote:

quote:

quote:

süre vermek mümkün değil ben ilk saat sabahın 3.5 da şiddetli ağrı ile uyandım. Yarım saat yatakta kıvrandım geçer umuduyla. Çünkü daha 4 ay önce kırdırmıştım. Yeniden olamaz diyordum kendi kendime. Beni acile götürdüler saat 4 gibi. idrar tahlili yaptı doktor. adam anladı zaten taş düşürdünmü hiç diye bende evet dedim. Sonra farabi devlet hastanesine gittim sanırım 28 şubattı. ve 27 Nisan sabah 07.05 te de taşı düşürdüm. tam işe gitmek üzere evden çıkıyordum. Süresini sen hesaplarsın artık. Ama bu bir standart değil erkende olabilir geçte

Yapma be hocam cikarken o kdr agri veriyormu kivranma falan :s siz bunlari yasadiginizda tas bobrekten cikmismiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu acıyı çekmeyen anlayamaz. Penisten çıkma konusu ise inanın hiçbirşey değil. Böbrekten penise gelene kadar çektirdiği acı sizi ağlatmaya yeter. Ama şöylede bir durum var : Taşı düşürdükten sonra yeni doğmuş bir bebek kadar huzurlu oluyorsunuz : )

Orijinalden alıntı: cagrisimsek

Geçmiş olsun bu konuda bayağı tecrübeli sayılırım senin o düşürdüğünden biraz daha büyük 3 tane 5 er dakika arayla düşürdüm.O taşlar ordan nasıl çıkıyor diyen arkadaşlar bizzat tecrübe ile sabittir.Ben çok taş düşürdüm ufak olarak ama o dediklerim 3 tane resmen gören oha diyordu.

Bir yeri sularsınızda hortumda hava vardır ya çıkarken anlarsınız hortumda hava olduğunu işte taş düşerkende tam o sırada o hissi veriyor ben hep öyle yakaladım taşlarımı.

Arkadaşa tavsiyem bu taşın neden olduğunu istanbul üniversitesinde avcılar kampüsünde taş analiz merkezi var orda analiz yaptır ve doktorunla paylaş.

2009 olduğum böbrek taşlarım mesanede birikip büyümüştü ameliyatla çıktılar gelen kırıklar şimdiki senin düşürdüğünden büyüklerdi
    Yıl 2012 artık uzman oldum herhalde düşüp düşüp biriktiler şuan idrar yaparken gene tıkanıyor ve kan akıyor galiba gene operasyon yolu gözükecek

Böbrek Taşını Düşürdüm ( SS'li )
     Böbrek Taşını Düşürdüm ( SS'li )

senin taşlarla valla duvar örülür. çok büyük geçmiş olsun.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.