Şimdi Ara

Böbrek taşı mı? Önemli ==> GÜNCELLENDİ !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 3.kez tekrarlayan idrar yolu enf. için doktora gittim.Şişli Etfal'de ultrason çektirecekmişim.Tarihi 26 Eylül'e verdiler.Zaten ne zaman idrara çıksam acıyor falan filan.Şimdi benim ne yapmam gerek?Bilenler cevap yazarsa iyi olur.

Bu arada 16 ve 23 Ağustos'ta idrar tahlili yaptırmıştım.İlki normal çıkmadı.İkinci yaptırdığım temiz çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masum Kullanıcı -- 6 Eylül 2006; 16:08:09 >

• bilen yok mu?
  • yukarı.
  • doktor ne diyorsa onu yapıcaksın.ilaç kullanman gerekicek tabi
  • 26 Eylül'e kadar bekleyemem.Acıyor vb. birde enfeksiyon daha da yayılırsa ....
  • Sabırr Sabıır başka yapacak birşey yok... ve moral bozmıcan ..
  • ben yarın verseler bile kötü olur diyordum adamlar 26 sına verdi .biraz kanama falan da olmuştu .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7mm böbrek taşı düşer mi?
    4 yıl önce açıldı
    böbrek taşı ( ciddi )
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Masum Kullanıcı

ben yarın verseler bile kötü olur diyordum adamlar 26 sına verdi .biraz kanama falan da olmuştu .

böyle bişey olurmu yaw.bence özel hastaneye felan git sağlık bu 20 gün dayanmaz.
  • arkadaşım gçmiş olsun öncelikle.Geçen yaz kız arkadaşımın başına gelmişti,25 tane iğne yedi Yani çok dikkat edilmesi greken bi konu,ilerde kısırlıkla bile sonuçlanabilir.Hemen adam gibi bi hastaneye git,adam gibi bi yerden tahlillerini al.Elini çabuk tut,ihmale gelmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Worldplayer

quote:

Orjinalden alıntı: Masum Kullanıcı

ben yarın verseler bile kötü olur diyordum adamlar 26 sına verdi .biraz kanama falan da olmuştu .

böyle bişey olurmu yaw.bence özel hastaneye felan git sağlık bu 20 gün dayanmaz.

söylemedim,geçmiş olsun,eğer durumun varsa özel hastanelere bir bak sor,durumun baya kötü sanırım
    tok açın halinden anlamıyor tabi

• geçmiş olsun
    bu utanılacak bi şey değil fake nick almaya gerek yok
  • özele nasıl gideceğim annem emekli şimdi birsürü para isterler .

İstanbul- Beşiktaş yakınlarında bilinen başka bir hastahane yok mu Sait Çiftçi'ye gittim - Şişli Etfal'e ultrason için gönderdiler.
  • walla bence o zamana kadar ağrıların için doğal ilaçlar araştırabilirsin..
  • Acil e git ve ordan seni ultrason için yollamalarını sağla.Yoksa ultrason gibi ülkemiz için aşırı teknolojik bi şey çin malesef yüce devletimiz bi ay sonrasına gün vermekte Ayrıca bu hastalık için bi gün bile beklemek çok fazla,yani bi yolunu bul acilden kendini ultrason a yollattır...
  • başka bir yöntemi olan , fikri olan var mı acaba?

acil ultrason zor gözüküyor.Ben bir hafta sonraya randevu verirler sanıyordum.doktora gidip ultrason zamanına kadar neler yapmam gerektiğini soracağım.
  • Kardeşim nasıl oluyor yanma felan ?
  • acı var bende.dün biraz kanadı.kesik kesik zorlanarak idrara çıkıyorum.çok az miktarda idrar olunca yapamıyorum yaparsam feci şekilde acı vereceğini biliyorum.
  • her zaman mı oluor yoksa ara sıramı ?
  • geç kalmadan hastaneye git, bırak paran gitsin, canın daha kıymetli!
  • bunları dene olmassa benim dediklerimi de yap kardeşim ben çok hastalanan biriyim mide ağrısı , titreme ,bulantı ve çok bağırsak ağrıları çekerim bunlar için iğneden sona en etkili çözüm kekik suyudur çok kısa sürede rahatlatır insanı ama senn sorunn için bilmiyorum bence sende son çare olarak deneyebilirsin bu tür yöntemleri araştır elinin altında internet war , bilmeyenler bunu kocakarı ilacı gibi görebilirler onlara sadece araştırmasını ve denemesini tawsiye ediorm...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.