Bildirim
Bobin indiksiyon emk help 1 soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tam emin olmamakla D derdim hocam. Cunku son durumda manyetik alan olusamaz bu yuzden akim ve emk da olusmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işlem yok müfredatta çiz geç çok çözmek isitiyorum diyorsan son akıdan ilk akıyı çıkar -
Hocam aki degisimini baz almaya gerek var mi ki? O zaman farkli sonuc cikiyor cunku.
Bir de burdaki cubuk degil bobin. A dedigi cubugun alaniydi. Burda nasil olacak? Detaylandirir misin?
çubuk olup olmamasıyla alakası yok yalıtkan olmasın yeter DeltaFİ değişir ve indiksiyon akımı oluşur -
cevap ne peki aciklar misin?
ilk başta nba geçen manyetik akı son durumda sıfır olur fi=0-nba oda -nba önünde eksi var nba/dt olur Eind -
peki hocam bu durumda manyetik alani destekleyici bir manyetik alan olusturmasi gerek bobinin. Nasil olusturacak bunu aciklar misin? Cunku manyetik alana dik bir manyetik alan olusturabilir son durumdaki sekle bakarsak.
yanlış düşündüm o zaman -
∮E • dl = -dΦB/dt
∮E • dl = V
-NBA/Δt bulunur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X