Şimdi Ara

Boardwalk Empire (2010 - 2014) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
928
Cevap
14
Favori
33.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Karıştırmışım 40'larda geçiyor sandım hikayeyi.
  • Diziye başlamayı düşünüyorum ama çekincelerim var.72 dakikaymış biraz uzun gözüktü gözüme.1920'lerde geçmesi sıkıcı, bohemli bir havası olacağı konusunda şüphelerimi arttırmakta.Ne dersiniz arkadaşlar? Çok duydum diziyi.Bir de benim en büyük sorunum, ağır tempolu diziye gelemiyorum.Hemen bayıyor.Dizide psikolojik sahneler, akıl oyunları vs de mevcut mu acaba? Biraz dizi hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@STREVENGE

Diziye başlamayı düşünüyorum ama çekincelerim var.72 dakikaymış biraz uzun gözüktü gözüme.1920'lerde geçmesi sıkıcı, bohemli bir havası olacağı konusunda şüphelerimi arttırmakta.Ne dersiniz arkadaşlar? Çok duydum diziyi.Bir de benim en büyük sorunum, ağır tempolu diziye gelemiyorum.Hemen bayıyor.Dizide psikolojik sahneler, akıl oyunları vs de mevcut mu acaba? Biraz dizi hakkında bilgi verebilir misiniz?

Bence oldukça sürükleyici bir dizi. İlk bölümü izle. Beğenmezsen gerisini de beğenmezsin büyük ihtimal.
  • L@STREVENGE L kullanıcısına yanıt
    Mafia 2 oynadın mı bilmiyorum ama ben diziye oyundaki hava var diye başlamıştım, 1920lerdeki takım elbesli, şapkalı gangsterler falan benim ilgimi çektiğinden benim için efsane bir dizi. O ortamı beğenmeyen birisi bu diziyi beğenmez büyük ihtimal.

Bahsettiğim ortam şu:

Boardwalk Empire (2010 - 2014)

• Godfather havasi var yani:)

Bakalim o zaman bi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi mükemmel arkadaşlar. 2.sezondayım başlamayı düşünen varsa hiç düşünmesin direk başlasın.
  • Arkadaşlar ilk sezonun son bölümündeydim. 2. sezonu da indirdim ama devam etsem mi tereddütlerim var. Yani şu ana kadar pek bir şey göremedik olaylar çok yavan.

Acaba ileride de böyle yavaş mı devam edecek yoksa açılacak mı?
  • Diziyi izleyecek iyi bir yer bulamadım, her yerde görüntü kalitesi kötü.

720p izleyen arkadaşlar varsa pmden link atabilir mi
  • Sizce başlamalı mıyım? Sarar mı?
  • kaldığım yeri tespit edebilirsem devam edeceğim.bu boşlukta iyi gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

benim gözümde 1.sopranos 2. OZ 3. Boardwalk empire Hepside HBO yapımı

bana göre en iyi Oz en kötüsüde Sopranos sopranosda benim farkedemediğim güzellikler neler acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: savas261990

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

benim gözümde 1.sopranos 2. OZ 3. Boardwalk empire Hepside HBO yapımı

bana göre en iyi Oz en kötüsüde Sopranos sopranosda benim farkedemediğim güzellikler neler acaba

bencede bu 3ü arası en kötüsü sopranos ilk 3 sezon bombaydı son 2 sezon bozdu sopranos diye biliyorum. benim sıralamam oz bw empire sopranos muhtemelen arkadaşımız yeni bitirmiştir sopranosu yada italyanları çok seviyor.ama genel olarak gözümde hepside birbirinden muhteşem diziler keşke izlememiş olsam yeniden başlasam izlemeye. özelliklede oz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 18 Mart 2014; 0:26:14 >

• ilk 5 bölümü izledim güzel başladı güzel gidiyor
  • Arkadaslar yeni sezon ne zaman cikacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Imdb'den filan baktım hala gözükmüyor.Sonbaharda eylğl gibi başlar tahminimce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Imdb'den filan baktım hala gözükmüyor.Sonbaharda eylğl gibi başlar tahminimce.

iptal etmesinler de
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Yok hocam zaten son sezon olacak.Amerika'da reytingi sağlam burda olmasa da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Yok hocam zaten son sezon olacak.Amerika'da reytingi sağlam burda olmasa da.

sağolasın cevap için
  • Forumdaki spoiler sıkıntısı yüzünden ergenlerden spoiler yememek için burada soruyorum , Breaking Bad bittikten sonra iki dizi var kafamda Sons of Anarchy ve Boardwalk Empire, sizce ilk hangisine başlayayım ? İki dizininde konuları çok ilgimi çekiyor açıkçası , karar veremedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Forumdaki spoiler sıkıntısı yüzünden ergenlerden spoiler yememek için burada soruyorum , Breaking Bad bittikten sonra iki dizi var kafamda Sons of Anarchy ve Boardwalk Empire, sizce ilk hangisine başlayayım ? İki dizininde konuları çok ilgimi çekiyor açıkçası , karar veremedim ?

İki diziyide birden izliyorum.2 dizide on numara diziler.Güncel diziler arasında en beğendiğim diziler bu ikisi ve GOT.

Boardwalk Empire,Game Of Thrones'un mafyalı versiyonu diyebiliriz.Çok fazla karakter var ve hepside birbirinden güzel karakterler ama birazcık ağır ilerleyen bir dizi.Al Capone,Lucky Luciano gibi gerçek karakterleride içeriyor.Bir nevi Tarihi mafya dizisi.

SOA biraz daha farklı.Aksiyonu daha bol ve izlemesi çok daha keyifli.Başlamak istiyorsan ilk bu diziye başla bence.Soundtrackleri efsanedir.Adamı çok iyi gazlayan şarkıları var.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.