Şimdi Ara

BMWci özgüveni ve markalara göre sürücü analizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Işıklarda bekliyordum sağ şeridime siyah veya lacivert bir bmw geçti. Şarkı yüksek ses, aracın gelişi bile çok özgüvenliydi geldi durdu yanımda. Sonra yeşil ışık yanınca en sağ şeritten en sola atlayıp u dönüşü yaptı. Adam sanki arabacılığın kitabını yazmış gibiydi direksiyon tek elle ama çok da gençti bu özgüven bmwcilerde genelde oluyor nedenini bilmiyorum. Bunun sosyolojik bir açıklaması var mı? Mercedes ve audiciler genelde çok pısırık oluyor ama bmwciler öyle değil girdikleri ortamda tüm gözler üzerlerinde oluyor.

    Corollacılar yakıttan tasarruf için ağır ağır gidiyorlar zaten sınıfın sessiz çocuğu gibiler.

    Polo, golf kullananlar genelde bmwye parası yetmeyenler yetse bmw alacaklar ama alamadıklarından bir bmwci özgüvenine sahip değiller ayrıca sanki kendi markaları gibi VAG grubunu överler.

    Megane ve Honda kullananlar genelde keko oluyor sürekli orjinalin dışında tampon kullanıp arabayı mahvediyorlar dışarıdan bakınca agresif tasarımlı araba kullanıyorlar ama dedeler gibi ağırdan alıyorlar. Emin değilim belki de motorları zorlandığından istemeyerek oluyordur.(bu arabaların son kasa kullanıcıları dahil değil)

    Kullanıcıları en elit markalar bence Mercedes, Volvo, Alfa r., Ford(son kasalar), Tesla

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Dacia kullanıcıları en basit trafik kurallarından bir haberler.
    Özellikle yaya isem yolda bir dacia varsa hemen yolumu değiştiririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea kullananlar hangi gruba giriyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 çeşit marka arabam oldu acaba ben neyim merak ettim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5 konu daha açarsan seni özgüvenli ilan edeceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün.

    Aklındakini seç.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aklımda iskontolu araba almak var marka farketmez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef genellemeler sebebiyle gerçeği yansıtmayan bir konu.
    Aracın markasına göre değil; eğitim durumuna, aile terbiyesine, toplumsal normlara olan dikkat ve özenine ve trafik kurallarına ne kadar riayet ettiğine göre değişir nasıl araç kullandığı bir kişinin.
    Kimileri sürekli kulaklarının çınlamasından hoşlanır, böyle araba kullanır bizler de kulaklarını delercesine çınlatırız :)
    Bugüne kadar şahsıma ait beş farklı marka aracım oldu buna Bmw markası da dahil. Fiat kullanırken neysem Bmw kullanırken de oyum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu açan kişinin yazdıkları doğru gibi görünüyor ama tamamen algısal bir olay.

    işyerindekilere bakıyorum konuyla alakası yok.

    İşyerinin en sessiz adamı Honda Civic 2020 kullanıyor. Pandemi döneminde alabileceği sıfır araç arıyordu. Bayide birisi iptal edince onun şansına düştü. Japon, alman, italyan hepsine başvurmuştu.

    İşyerinin en hayta adamlarindan birisi egea kullanıyor. Çünkü o sırada komşusunda temiz egea vardı ve satılık olduğunu duyunca temiz olduğunu bildiği için aldı.

    İşyerinin en bilgilisi yumurta kasa Accent kullanıyor. Arkadaşı Accent önermiş o da o yüzden onu aldı.

    İşyerinin en yaşlısı guiletta kullanıyor. Çünkü emekli, hem çalışıyor, hemde zamanında iki üç daire almış kira geliri geliyor. Bunun tipini beğendim aldım diyor.

    İşyerinin en çalışkanı efsane kasa Corolla kullanıyor. Sürekli mesai yapıyorum. Sanayide günüm geçmesin o yüzden az bozulan araç alayım dedim bütçesi ona yetti ve aldı. Haaa tesadüf ki, feleğin çemberinden geçmiş Corolla almış, araçta 97 model olunca sürekli arıza veriyor ve sanayiye gidiyor.

    İşyerinin en havalısı, şahin kullaniyor. Adam arabaya fazla para bağlamam diyip kazandığı parayı kendi bakımına ve telefona, eğlenceye harcıyor.

    İşyerinin en genci Captiva kullanıyor. Babasının arabası çünkü ama hep bu gencin altında araba.


    Özetle insanlar Türkiye de pek karakterini yansıtan arabayı tercih edemiyor ya da çevresel faktörler başka araçlara yönelim sağlamak zorunda kalıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sizin işyerindekilerde bı tuhaflık var gibi  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bmw de paketlere göre kullanici kitlesi ciddi manada değişir. Hatta iki ayri marka, iki ayri dunya gibidir paketler.

    M paket 3 ve 5 ler tamamen çakal arabasiyken, Luxury paket kullanicilari son derece nezih ve elit insanlardir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gokhan Unveryoutube
    merhaba dostlar, bazı arkadaşlardan sürekli markalar ile ilgili istek geliyordu. Farkettim ki ben de özlemişim. :) iyi seyirler. beğenmeyi ve yorum atmayı pas geçmeyelim. instagram adresim. https://www.instagram.com/gokhanunver/
    https://www.youtube.com/watch?v=O0QK8TezGQ8
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Kendi arabamın markasını bekledim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Volkswagen AG, iş, sanat dünyasından, entellektüel birikimi, donanımı ile kendini geliştirmiş, hayata daha idealist bakan kişilerin tercih ettiği bir mühendislik mamül grubu.

    Günlük rutinde bir Constraction Manager’ın altında ki B8 Passat, emekli bir öğretmenin altında ki Jetta 6, 8 saatlik bir ameliyattan çıkmış bir doktorun altında ki T-Roc, Ballon d’or ödüllerini boncuk boncuk dizmiş Ronaldo’nun altında ki Panamera, Efsane bir başbakan’ın altında ki Pheaton filan bunlara iyi birer örnektir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • adam daha benzin almayi bilmiyor ancak trafikte surucu analizi yapabiliyor, helal olsun.

  • Şimdi mesela chery tiggo 7 alacağım. Ben nasıl bir adam olacağım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ayrıca deneyimlediğim bir model olan corollodan bahsedeyim.corollocular yakıt tassarrufu için aheste aheste gitmiyorlar ki zaten corollo hiç bir nesilde hiç bir ünitesinde verimli olamadı.

    corollo kullananlar dışarıdan sessiz sakin insanlar gibi gözükürler fakat işin aslı öyle değil, ben corollo kullandığımda arabama binenler sen bi sakinleştin diyorlardı halbuki corollo da gaza basamıyorsun motor hantal 1.4 dizel, gitmiyor. Bir iki çapraz şerit değiştirme manevrası yapamıyorsun yol tutuş yok, sabredip hızlansan dengeli fren yok. Araba seni tıngır tıngır sağdan gitmeye zorluyor zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daswagen -- 30 Eylül 2023; 0:55:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt
    1.4 motordan beklentin nedir. Bende de var 1.4 fındık dizel. Beklentim rampada çeksin şehir içi gezdirsin yeter. Gayette ekonomik bu arada.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    Neresi ekonomik 7 litre yakan dizel mi olur ya, idari işlerde kaç kere mazot kavgası verdim ben o corollo yüzünden tek bir güzel anısı yok ya, verdiği antiprestijde cabasıydı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt
    Bendeki psa dizel

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.