Şimdi Ara

BMW X3 (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
4
Favori
34.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm Arkadaşlar Öncelikle Hayırlı Ramazanlar Herkese.

Ben haziran ayında x3 2.0d siparişi verdim
    Exclusive donanımlı ayrıca bluetooth ve usb donanımlı
    araç eylul ayında bize teslim edilecek ellerinde içi siyah dışı sıyah araç yokmuş ayrıca 2012 model oluyomuş.
    ıyıde bı fıyat aldık galiba sadece kapora verildi. yorumlarınız okuyunca bı hatamı yaptık dıye düşünürom kur farkı ve fıyat konusunda.
    yorumlarınızı bekliyorum
    teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnR85

Slm Arkadaşlar Öncelikle Hayırlı Ramazanlar Herkese.

araç eylul ayında bize teslim edilecek ellerinde içi siyah dışı sıyah araç yokmuş ayrıca 2012 model oluyomuş.
    ıyıde bı fıyat aldık galiba sadece kapora verildi. yorumlarınız okuyunca bı hatamı yaptık dıye düşünürom kur farkı ve fıyat konusunda.
    yorumlarınızı bekliyorum
    teşekkür ederim.

Hayırlı olsun kardeş. Ne kadara aldığınızı sormamda bir sakınca var mı acaba?
  • quote:

yorumlarınızı bekliyorum
    teşekkür ederim.

Öncelikle hayırlı olsun.2-3 sene eski x3 kullanan ve yenisini de test etmiş biri olarak ,çok iyi bir seçim yaptığınızı söyleyebilirim.Bence bu ayardaki araçlar içinde en iyi seçim,yeni X3.
    Arkadaşlar x3 yerine x1 bile önermişler ama x3 dururken gidip de hayatta x1 almam.

• Teşekkür ederim arkadaşlar aslında baya bı modelde inceleme yaptım sipariş vermeden ama en yeni olan ve içi en geniş olan x3 geldı bana
    motoru, iç kalitesi ve donanım seviyesi cok tatmin edici geldiği için seçtim
    fiyat olarak 74000 euro verdıler. %4 indirim payımız var dıye bı acıklama geldı yetkili satıcıdan
    tek düşündüğüm land rover evoque modelini beklesemiydim diye tereddüt ettim ama dizel versiyonu hem daha pahalı hemde daha gec cıkacakmış
  • Land Rover İngiltere sitesinde Evoque dizel versiyonlar satışta bizde ise önce (yerlerse diyemi artık) benzinlileri piyasaya sürecekler daha sonra dizel versiyonları daha önce de yazdığım gibi dizeller 2.2 lt motor olduğu için %24 daha fazla ÖTV ve KDV hesplandığında 200 bin TL'yi geçecek fiyatları, incelediyseniz yakıt tüketimleride (otm.) 7.5-8 lt'den aşağı değil. X3 seçiminiz gayet güzel olmuş, 74.000 € indirimli fiyatımı yoksa bu fiyat üzerinden +%4 indirim mi yapılacak.
  • quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar aslında baya bı modelde inceleme yaptım sipariş vermeden ama en yeni olan ve içi en geniş olan x3 geldı bana
    motoru, iç kalitesi ve donanım seviyesi cok tatmin edici geldiği için seçtim
    fiyat olarak 74000 euro verdıler. %4 indirim payımız var dıye bı acıklama geldı yetkili satıcıdan
    tek düşündüğüm land rover evoque modelini beklesemiydim diye tereddüt ettim ama dizel versiyonu hem daha pahalı hemde daha gec cıkacakmış

Tekrar hayırlı olsun...
    Yok kardeş, bence çok iyi yaptın. Bana kalırsa Evoque X3 ün yerine tercih edilecek bir araç değil. Evoque gereksiz yere fazla gösterişli bir araç. X3 ün sade ama çok güzel çizgileri var. Vergi avantajı da cabası...
    Valla yakınımda bir yerde olsanız araç gelince gelip görmek ve incelemek için size bir yemek ısmarlardım :) Lakin benim de almaya niyetim var. Hani kazara görüp binip denesem anında sipariş veririm gibi geliyor.

• X3, Evoque'un yanından bile geçemez o kadar net söyleyim...
  • X3 un ici guzel ama disini ne kadar zorlasam da begenemiyorum. Herkesin zevki tabi ki. Alan arkadas hayirli olsun.
  • quote:

yorumlarınızı bekliyorum
    teşekkür ederim.

hayırlı olsun kardeş haziran ayında sipariş verdiysen o zamanki kur üzerinden euro alıp paranı bir yere ayırdıysan senin için korkulacak durum yok.2012 modeller eylüldemi geliyormuş yoksa senin siparişmi o şekilde yetişiyor?
  • Aracın fıyatını %4 indirimli 74000 euro olarak verdıler
    bı arkadasım landrover evoque modelını yurtdısında gormus fakat arka tavan cızgısının cok alcak oldugunu solemıstı ayrıca fıyat farkı cok olmasa bıle x3 exclusıve donanımlarını evoque koymak baz fıyat farkını ıyıce artırır dıye dusunuyorum
    fakat evoque gercekten cok guzel ve etkıleyıcı gorundugunu soledı arkadasım
    benım istedıgım arac uretılıp ancak eylul ayında teslım edılebılomus hazıran verılen sıparıs en erken eylul ayında teslım edılebılıyormus ayrıca 2012 model olarak tescıl edılıyormus.
  • Yanlış bilgi vermişler.. BMW'nin fabrikaları Ağustos ayında tatile girer ve siz yeni model yılı olarak almak isterseniz aracınızın en erken temmuz siparişine girilmesi sağlanır.. Böylece maksimum 2 aylık süreç icine girip Eylül ayında teslimatını yapıyorlar.. Haziran siparişine girse 2011 model olarak alırdinız..
  • 2011 model Exclusive donanımlı beyaz içi kahverengi 71800 euro fiyat verdiler indirimli hali ile.18 jant V kollu, ben Y kollu olanı beğeniyorum.biraz kafam karıştı euro'ya güvenemiyorum sizce fiyat nasıl?
  • Euro'ya guvenemiyorum olayını anlamıyorum ben.. Alacak paraniz varsa, alırsınız 71.800€ koyarsınız kenara.. Ondan sonra Euro isterse 10TL olsun teslimat gunu ödersiniz Euro olarak ve aracınızı alırsınız bu kdr basit...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

Euro'ya guvenemiyorum olayını anlamıyorum ben.. Alacak paraniz varsa, alırsınız 71.800€ koyarsınız kenara.. Ondan sonra Euro isterse 10TL olsun teslimat gunu ödersiniz Euro olarak ve aracınızı alırsınız bu kdr basit...

doğru söylüyorsun.sen euro 10tl olsa 71800 euro'yu herhangi bir araca verirmisin?
  • Önemli olan Euro kaç lira olursa olsun bugünkü kurdan alacağınız Euro ile ödeme zamanı gelince zarar etmeyecek olmanız.. O yüzden kimin neye ne kadar vereceğini tartışmaktan ziyade olaya bu acıdan bakarsak daha iyi olur!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 7 Ağustos 2011; 1:40:45 >
  • Arkadaşlar ekonomi hiç iyi değil. Bunu 1 haftada imkb'de 40 bin TL zarar yazmış biri olarak söylüyorum. Daha da yazacağım gibi duruyor.

Şuan ülke genelinde finansal piyasa enstrümanları göstergeleri, tıpkı 2008 krizi öncesindeki gibi şekil çiziyorlar. İki hafta önceki borsadaki düşüşün, yeni bir yabancı fon girişi için yapılmış manipülatif bir hareket olduğunu zannetmiştik fakat değilmiş. Kriz adım adım geliyor.

Velhasıl kelam size USD/EU grafiği atardım fakat inceleyip detaylı çalışma yapmam gerekiyor. USD/EU grafiğinden daha önemlisi, TL'nin değer kaybına devam etmesi. Sonuç olarak değer kaybeden TL, euro karşısında güçsüz kalmaya devam edicek. 2,35-2,43 bandında devam edecek gibi gözüküyor. Resmi bir ekonomik kriz itirafında ise 2.50ye dayanacak şekilde duruyor. Dolar ve EU'nun artmasının diğer bir nedeni de yabancı büyük yatırımcıların borsadan parayı çekip kendi ülkelerine dönmek üzere aldıkları Dolar ve Euro'lardır... Yani 2 ayrı sebepten darbe yiyor TL. (dolayısı ile euro yükseliyor)

Şimdi techzone dostum güzel deyinmiş. Euroyu önceden alana koymaz tabiki. Ama şahsen ben euroyu önceden alsam, gidip de arabaya yatırmazdım onu. Üstelik ekonomik krizin adım adım geldiği dönemde hiç araç almazdım. Varolan varsa onu kullanırdım yoksa da ve çok da lazım ise üç kez daha düşünürdüm almadan evel.

• quote:

Orijinalden alıntı: turati

bu ne şimdi,test mi hile mi?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iFJ2BmWFPeg

Eğer gerçekse başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciftci

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

XC 60 mı?? pehehehe....

hani iyi araba da, aç tavuk kendini buğday ambarında sanar misali..

Hocam onlar ödedikleri parayı haklı göstermeye çalışıyorlar heralde
    Nasıl üstünlükleri varmış xc60'ın merak ettim, Q5 ve X3'e göre.

Bende X3 in XC60 a karşı ne gibi bir üstünlüğü var çok merak ettim ...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.