Şimdi Ara

BMW X1 xdrive20d (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
24.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okumayanlar için ,Aralık Autocar X1 - Tiguan karşılaştırması ekte mevcut.

BMW X1 xdrive20d

BMW X1 xdrive20d

BMW X1 xdrive20d

BMW X1 xdrive20d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astramastra -- 21 Aralık 2009; 13:21:03 >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • quote:

Orijinalden alıntı: uc031031

Ankara borusandan Onur bey ıle gorusun benım adım ümit selamımı soyleyın ellerınde 2.3 var ıstersenız bır konusun
    iyi alısverişler

quote:

Orijinalden alıntı: teaman1977

Aracınız hayırlı olsun, darısı bizim başımıza.

204 beygir de ayrı bir keyifli olur gerçekten. Bu durumu temsilci ile bir görüşeyim, belki de ellerinde xdrive23d olmadığı için bize hiç bahsetmedi.

quote:

turkıyeye bellı bır sayıda 2.3 gırdı ıstersenız kendılerı ıle konusun ellerınde varmı? bu ındırım halen gecerlımı bilmiyorum ben alalı 16 gun oldu

arac trıptronık duz vıtes daha gırmedı dıye bılıyorum

Ümit bey merhaba,öncelikle aracınız hayırlı olsun bende bu araçla yakından ilgileniyorum.Bu aracı test etme imkanım kısmet olursa yarın

olacak yanlzı araç 177 hp olanlardan,sorum şu ben aracı dah önce showroom da inceledim.Lakin o araç kumaş döşeme ve ekstraları olmayan

bir araç idi bu yüzden bana basit geldi.Yanlız deri döşeme felan olayın içine girince olay değişiyor.Şimdi sizden ricam aracınızla ilgili bir başlık açmanız

veya burda da yazabilriisniz yani aracınızla ilgili genel görüşleriniz nedir?Özellikle yalıtım olayı nasıldır?Yol tutuş gayet başarılı anladığım kadarıyla

yani araç hakkında bana biraz bilgi verirseniz sevinirim.Bu arada 204 hp almakla çok iyi etmişsiniz çift turbolu dehşet bir makine.

Bu başlığı açan arakadaş da eğer aracını almamış ise 204 hp lik olanı tercih etmesini isterim.Sanırım arada 4.000 EU fark var.Buna değeceği

kanaatindeyim.Bugün telefon açyım istinye Bmw borusan otoya ellerinde sadece kahverengi araç varmış 2.3d olanlar ben o renge sıcak bakmıyorum

doğrusu birde sizin araçta navigasyon ekranı varmı yoksa o kısım boşmu artı maliyeti nedir?

Eğer ayrı bir başlık açarsanız özellikle Bmw X1 2.3 d olduğunu belirtirseniz iyi olur.Çünkü ben dahil çoğu arkadaş bu aracın 2.000 cc olduğunu

bilmiyorduk.Kaldıki Bmw kendi sitesinde de bu araç görünmüyor sanki el altından satılıyor gibi bir olay var

Saygılar...

• Galiba biz xdrive20d'de karar kılacağız. Şu anki kullandığımız araç Corolla dizel 90bg ve 190 Nm tork. Bu değerlerden 177bg ve 350 Nm'ye fırlamak epey bir yükselme oluyor. Zaten biz hız merakından bu aracı almıyoruz, sırf kullanımı ile ilgili hem binek hem yerden yüksek hem 4x4 olması ve ayrıca da güvenliğinden yani Euroncap'ten 5 yıldız almasından ötürü alıyoruz. Tabii tipinin de inanılmaz hoşumuza gittiğini belirteyim.

Ekstradan güce ihtiyaç duyan veya daha genç arkadaşlar kesinlikle xdrive23d almalı. Tabii istedikleri renk TR'ye gelmiyor veya geliyorsa da kapılmış olabilir. Satıcının söylediği bu fiyatların yılbaşından sonra bu şekilde kalması garanti olmadığı. Şu sıralar BMWX1'de lansmanı yapıldığından dolayı kampanya varmış. Bu satışlardan sonra fiyatı artar, piyasada dolanmaya başlayınca da araç için gerçek talep oluşur dedi satıcı.

xdrive23d sahibi arkadaş aracı ile ilgili detaylı izlenimlerini aktarırsa çok faydalı olur hakikaten. Ben katalogdan bilgi aktarayım.

xdrive23d (steptronic)
    Boş ağırlık: 1670 kg
    Motor hacmi: 1995 cm3
    Güç/devir: 204 bg, 4400dev/dak
    Makstork/devir: 400 Nm, 2000-2250 dev/dak
    Maksimum hız: 223 km/s
    0-100km hızlanma: 7.3 sn
    Şehir içi yakış: 7,8 lt/100km
    Şehir dışı yakış: 5,5 lt/100km
    Ortalama: 6,3 lt/100km

Gerçekten inanılmaz değerler, muhteşem performanslı bir araç; ancak xdrive20d de epey performanslı doğrusu. Sanki bu işin içinde sadece bir yazılım olayı var gibime geliyor. İki motorun da çalışması aynı olmalı diye düşünüyorum.

Xdrive20d (steptronic):
    Boş ağırlık: 1660 kg
    Motor hacmi: 1995 cm3
    Güç/devir: 177 bg, 4000dev/dak
    Makstork/devir: 350 Nm, 1750-3000 dev/dak
    Maksimum hız: 213 km/s
    0-100km hızlanma: 8,6 sn
    Şehir içi yakış: 7,7 lt/100km
    Şehir dışı yakış: 5,4 lt/100km
    Ortalama: 6,2 lt/100km

Her iki motor seçeneğinde de DSC ve DTC standart geliyor.

• BMW X1 ile ilgili videoların çoğu Youtube'da ve ulaşım sıkıntısından ötürü başka bir siteden güzel bir video linki koyuyorum.

http://auto.indavideo.hu/video/BMW_X1_promo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teaman1977 -- 21 Aralık 2009; 23:14:20 >

• 170km ye cıkan satıs elamanının ismini rica etsem

İsmini acaba verince kendisi ile sürüş testine mi çıkmak istersiniz, yoksa kendisini Borusan'a şikayet etmek mi?

İnanın yukarda yazılan cevaplarda bu satıcıyı şikayet ederdim tarzı ifadeler geçtiği için çekiniyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

170km ye cıkan satıs elamanının ismini rica etsem

• Ben crossover araçları hiç sevmiyorum sanki yolunu bulamamış ortada kalmış bi model gibi geliyor. Özellikle de x1 çok tipsiz bence, ben olsam range rover sport, land rover discovery, passat cc, mercedes e200 vs. tercih ederdim. Karar sizin şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc031031 -- 19 Mart 2010; 0:14:02 >

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

170km ye cıkan satıs elamanının ismini rica etsem

BMW'nin tüm satış elemanları bunu yapıyor. 2 kez test sürüşüne çıktım (2 sene aralıkla) 2sinde de özel sürüş tekniği eğitimli arkadaşlar aracı oldukça zorladı.

Sonuç: 1.sinde BMW 118ia sahibi oldum
    2.sinde 320d az daha alıyordum :) son anda a4e karar kıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donniedarko -- 22 Aralık 2009; 11:56:05 >

BMW X1 xdrive20d

quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanGurlek

Ben crossover araçları hiç sevmiyorum sanki yolunu bulamamış ortada kalmış bi model gibi geliyor. Özellikle de x1 çok tipsiz bence, ben olsam range rover sport, land rover discovery, passat cc, mercedes e200 vs. tercih ederdim. Karar sizin şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teaman1977 -- 22 Aralık 2009; 16:56:09 >

• e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc031031 -- 19 Mart 2010; 0:14:43 >

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc031031 -- 19 Mart 2010; 0:22:48 >

BMW X1 xdrive20d (beyaz renk):
    Steptronic otomatik vites
    Bej deri(suni)
    Otomatik klima
    Elektrikli panaromik cam tavan
    Servotronic
    Çok fonksiyonlu direksiyon
    Spor deri direksiyon
    HMJ vkollu 318 17" jant
    Siyah tavan ray
    Park mesafe sensörü arka
    Parlak siyah renk iç kaplama

vs... bazı küçük eşantiyonumsu aksesuarlar da parasız olduğu belirtilerek eklenmiş

Sonuç olarak fiyat: 50140 Euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teaman1977 -- 23 Aralık 2009; 19:51:00 >

• PM atmışsınız. Dediğiniz gibi arabayı teslim almayı Ocak ayı içinde gerçekleştirelim o zaman. Aslında satıcı bize böyle bir şeyden bahsetmişti, isterseniz yapalım demişti.

Yarın araç ile ilgili işlemler yapılsın diye vekaletnameyi vereceğiz. O zaman bunu da satıcı ile kararlaştırırız.

Bunun dışında tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı?

Çok teşekkürler. Size de bu arada hayırlı olsun diyorum. Kazasız belasız araçlarımızın keyfini süreriz inşallah.

quote:

Hayırlı olsun güle güle kullanın ne renk aldınız donanımları nedır ve kaca mal oldu ? bu arada guzel bır vıdeo

http://www.youtube.com/watch?v=BpzMtlhTJKo

quote:

Orijinalden alıntı: teaman1977

BMW X1 xdrive20d icin parayi odedik. Araci haftaya teslim edeceklermis. Hayirlisi ile elimize gecmesini ve kullanmayi diliyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.