Şimdi Ara

BMW X1 xdrive20d (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
24.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Tiguan 2.0 tdi nin fiyatının x1 le benzer olmasın anlamıyorum. Acaba audi nin Q1 mi ne küçük suv u gelince doğuş ne fiyat çekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc031031 -- 19 Mart 2010; 0:19:27 >

özellikle suv ların virajdaki zayıflığını giderecek bir araç.

• deneme yapma değil yaptırma fırsatı demek istedin sanırım.

araç satın alınacaksa o araç satın alacak kişi tarafından test edilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 19 Aralık 2009; 23:47:56 >
  • x1'e o parayı vermek yazık

x0 çıkacak yakında aynı motor daha atak
  • Ben de bugün İzmir Konak Pier'de X1 2.3d gördüm, araç beklediğimden daha güzeldi ve boyutları da çok ufak değildi. Marakeş kahverengisiydi sanırım, gayet şık duruyordu. Yanında da 3.20d vardı, boyut olarak 3 serisinden daha iri görünüyordu. Aynı motor seçeneğiyle fiyatı da yakındır sanırım, X1 bence alınası bir araç olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc031031 -- 20 Mart 2010; 0:59:26 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 19 Aralık 2009; 23:44:37 >
  • i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc031031 -- 19 Mart 2010; 0:16:11 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc031031 -- 19 Mart 2010; 0:16:47 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc031031 -- 19 Mart 2010; 0:11:39 >

204 beygir de ayrı bir keyifli olur gerçekten. Bu durumu temsilci ile bir görüşeyim, belki de ellerinde xdrive23d olmadığı için bize hiç bahsetmedi.

quote:

Orijinalden alıntı: uc031031

turkıyeye bellı bır sayıda 2.3 gırdı ıstersenız kendılerı ıle konusun ellerınde varmı? bu ındırım halen gecerlımı bilmiyorum ben alalı 16 gun oldu

arac trıptronık duz vıtes daha gırmedı dıye bılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teaman1977 -- 20 Aralık 2009; 13:40:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: allforone

quote:

Orijinalden alıntı: Legend10

Ülkemizde böyle temsilciler de varmış demek ki İşe bilmezler diye yakınırdık, bu arkadaş da işi fazlaca biliyor anlaşılan Büyük risk, ne kadar da bilsem içerisinde o kadar insan varken o hareketleri satmak için de olsa yapmazdım.

Peki şöyle bir soru sorayım. Aracın satın alınmasında bu yapılan sürüşün ne kadar etkisi olmuştur? Temsilci arkadaş efendi efendi orta şeritten gitseydi teaman arkadaşımız yinede bu araçtan bu kadar etkilenirmiydi? Pek zannetmiyorum.
    Bu durum alıcıları etkilemek için birçok firma tarafından sıkça uygulanan bir taktik.

Etkisinde kalmak ayrı, aldıracak etkiyi yaratmak ayrı. Araç konusunda tam bilgiye sahip birisini bu tarz numaralardan -alıcının içerisinde az da olsa almama niyeti var ise- etkilenmez. Daha doğrusu fikrinin değişmesine yol açmaz. Varsa niyet bunu kuvvetlendirir. Bu aracı alan birisi temsilcinin yaptığı manevraları, frenlemeleri kaç kere yapacak? Çok gerekli şeyler değil. Ekstrem durumlar bunlar, videolu şekilde de anlatılabilir, sonuçta girişilen iş riskli ve tehlikeli bir iş.

Konuyu açan arkadaşımız da daha önce bu tarz atraksiyonlara girişmediğinden sebeple olayın etkisinde kalmış. Sadece bu, yoksa bu hareketlerden etkilenip bir an önce aracı alalım şeklinde hareket ettiklerini düşünmüyorum. Zaten alma niyetleri olduğundan en fazla bu niyeti kuvvetlendirmiştir.

Ekleme: Bu arada hayırlı olsun, ilk mesajımda yazmayı unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend10 -- 20 Aralık 2009; 3:21:24 >

• arkadaşlar bir yerde okumuştum firmalar bu test araçlarına özel yalıtım yapıyorlarmış fabrikasyon araçlardan farklı olarak haberiniz olsun adamın biri peugeot du herhalde 308 almak için bayiye gitmiş tabi test aracına binmiş ve test yapmış araç çok sezsizmiş memnun kalmış ve almış, aldığı aracın test ettiği araç kadar sessiz olmadığını farkedince soluğu bayide almış 2 aracı gözle incelemeye tabi tutumuş test aracında çamurlukların içinde keçe gibi yalıtım malzemesi olduğunu farketmiş kendi aracında ise yokmuş tabi itiraz etmiş ama nafile o yüzden ben bu test araçlarınada güvenmiyorum fabrikasyon araçlardan farklı bir sürü özelliği olabilir dikkat!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc031031 -- 20 Mart 2010; 0:58:33 >

Orijinalden alıntı: obenturkcan

arkadaşlar bir yerde okumuştum firmalar bu test araçlarına özel yalıtım yapıyorlarmış fabrikasyon araçlardan farklı olarak haberiniz olsun adamın biri peugeot du herhalde 308 almak için bayiye gitmiş tabi test aracına binmiş ve test yapmış araç çok sezsizmiş memnun kalmış ve almış, aldığı aracın test ettiği araç kadar sessiz olmadığını farkedince soluğu bayide almış 2 aracı gözle incelemeye tabi tutumuş test aracında çamurlukların içinde keçe gibi yalıtım malzemesi olduğunu farketmiş kendi aracında ise yokmuş tabi itiraz etmiş ama nafile o yüzden ben bu test araçlarınada güvenmiyorum fabrikasyon araçlardan farklı bir sürü özelliği olabilir dikkat!

Bunu nerede okudunuz?

Orijinalden alıntı: Quadrifoglio.

quote:

arkadaşlar bir yerde okumuştum firmalar bu test araçlarına özel yalıtım yapıyorlarmış fabrikasyon araçlardan farklı olarak haberiniz olsun adamın biri peugeot du herhalde 308 almak için bayiye gitmiş tabi test aracına binmiş ve test yapmış araç çok sezsizmiş memnun kalmış ve almış, aldığı aracın test ettiği araç kadar sessiz olmadığını farkedince soluğu bayide almış 2 aracı gözle incelemeye tabi tutumuş test aracında çamurlukların içinde keçe gibi yalıtım malzemesi olduğunu farketmiş kendi aracında ise yokmuş tabi itiraz etmiş ama nafile o yüzden ben bu test araçlarınada güvenmiyorum fabrikasyon araçlardan farklı bir sürü özelliği olabilir dikkat!

Bunu nerede okudunuz?

şikayet.com yanlış hatırlamıyorsam

• quote:

Şikayetçi olan vatandaş comfort modelini almış.Premium donanımlı olan yani 4.000 lira daha pahalı olan model fabrika çıkışı ekstra yalıtım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: rouge34

quote:

Şikayetçi olan vatandaş comfort modelini almış.Premium donanımlı olan yani 4.000 lira daha pahalı olan model fabrika çıkışı ekstra yalıtım var.

bilgilendirme için teşekkürler

• Hayırlı olsun.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.