Şimdi Ara

bmw veya audinin tamir masrafı memuru aşar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
11.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bmw ve mercedesin özel servisleri öbür markalardan daha fazla. özel servisi de geçtim sanayide bmw ustaları var parçasını aldınmı işçilik ücretini verince değiştiriyorlar. kasko olmadığı sürece hiçbi zaman yetkili servise gitmem. dışarda bütün işlerimi hallederim. yetkili servis enayi tuzağı başka bişi değil.
  • Memurum işini bilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Baski balata ne kadar
    60 bin bakimi kaca patlar gibi sorular sorup fikir alabilirsiniz. Ama genelde aşar gibi duruyor. Siz hesabinizi yaparsiniz duruma gore alirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: darkcald

ben 40bine kadar bir araç bakıyorum hb, otomatik corsa fiesta polo golf a1 a3 bmw 1.16 bana audi ile bmw binemezsin tamiri seni aşar deniliyor doğru mudur memurun bineceği bir araç değil mi ? tamir masrafının altından kalkamayacağım seviyede mi olur ? ilk arabam olacak 2008 52binde 5 kapı otomatik bmw 1.16 buldum 40bine yoksa daha uygun fiyata polo ya mı bakmalıyım masraf açısından?

Acemiysen bir kere aklından bile geçirme.
    Yok iyi şoförsen temizini bulduktan sonra binilir alınır.
    Özel serviste çok masraf açmaz başına.
    AMAAA
    Temiz olmayan,problemli arabayı alırsan işte o zaman doktor olsan kurtarmaz seni.
  • Şanlıurfadayım BMW için çok fazla özel servis bulunmuyormuş :( VW Bayisi mevcut polo golf daha uygun sanki ama gönülden bmw audi geçiyor işte :D

BMW kasası ağır diye daha çok yakıyor deniliyor.

A3 ile A1 kıyası yapilsa ne denilir 2008 -2011 3 yaş fark var km olarakta A1 daha düşük km'de. Audi kullanan varsa a1 a3 fikrini almak isterim

Şanlıurfadayım BMW için çok fazla özel servis bulunmuyormuş :( VW Bayisi mevcut polo golf daha uygun sanki ama gönülden bmw audi geçiyor işte :D

BMW kasası ağır diye daha çok yakıyor deniliyor.

A3 ile A1 kıyası yapilsa ne denilir 2008 -2011 3 yaş fark var km olarakta A1 daha düşük km'de. Audi kullanan varsa a1 a3 fikrini almak isterim

a3 bakın 1.6 hitler motor zaten leon ve golfte kullanılıyor çok sorun yaşamazsınız parça konusuda. A1 b sınıfı küçükük bir araç A3 Türkiye şartların çok daha mantıklı

40bine bu var ayrıca A1 avantajı sıfıra daha yakın 2 yasında 20bin km civarında 40bin tl civarında bulunuyor

hitler motor filan anlamadıgım için bilemiyorum
  • doğrudur ama hb bakıyoruz a3 a1 corsa polo golf filan :)

doğrudur ama hb bakıyoruz a3 a1 corsa polo golf filan :)

Focusun da hatchbacki var yanlış hatırlamıyorsam. Focus da çok güzel gözüküyor bence arkadaşın önerisine katılıyorum
  • 1.16i istanbulda cok yakar , 9 litrenin asagisi hayal. 2 sene once sifir almistim ayni araci.. 10bin bakimi yanlis hatirlamiyorsam 570 lira gibi bir rakam tutmustu istinye borusanda.. Sonraki bakimlar 30-60-90 binde yapiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurll -- 6 Haziran 2013; 2:33:53 >

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ss-motors-dan-2010-audi-a3-1.6-sportback-dogus-cikisli-127363760/detay?showViewPreferences=false

a3 38 alsam 2yede lpg taksam 40a mal olur bmw kadar da yakmaz herhalde bu boş versiyonmuş deniliyor hala aklımda a1 var daha yeni sonuçta belki daha doludur

Audilerde A1 ile A3 kıyaslandıgında üst model mi yoksa modeli yeni olan mı avantajlıdır

a1 ne renk? kirmizisi falan cok bayan isi duruyor ama siyah veya lacivert olursa bence gayet guzel.

soyle bir sey de var ,alacaginiz a3 2004 ten beri ayni kasa yuzu bayagi eskidi, ustune ustluk bi de yeni kasasi cikti, 3-4 ay sonra iyice cogalacak. a1 in ise yuzu yeni, kendi yeni model, motoru daha yeni, yasi daha kucuk.

bence bu kiyaslamayi dusunun kararinizi sonra verin. ben siyah bir a1 alirdim ya da lacivertinden alip saga yanasik iki beyaz serit, guzel bi jant:)

edit: rengin ozel adi da scuba blue. a1 de de cok sik duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 6 Haziran 2013; 12:25:03 >

Yeni A3 ler eski kasanın fiyatını neden etkilemedi? Piyasada yaygın olmadıklarından mı ?

İşte dediklerini düşünmekten A1 mi A3 mü karar vermedim gitti

babam 20 yıldır araç kullanıyor onun üzerine alıp kaskoyu düşürebilirim sanırım

ben hız düşkünü değilim yılda 5-6 bin km ancak yaparım fazla yakmasın masrafı çok olmasın yeter uçsun kaçsın derdim yok sağ salim gideyim yeter :)

A3 alıpta keşke BMW alsaydım veya tam tersi olsun istemiyorum 5-10 sene kullanayım istiyorum.

Evet kasko baya düşüyor o zaman.

Sıkıntı olmaz takas edersın ya da satar alırsın rahat ol
  • bahsettiğiniz arabalar 10 yıl kullan at mantıgı arabalar. 4-5 yasından sonra masraflı arabalar. Çok duzgun sizi kazıklamayacak bir usta bulursanız butcenizi aşacak kadar fazla masraf olmaz. Audinin dsg sanzımanlılarından uzak durun yeter.

Orijinalden alıntı: A380

bmw ve mercedesin özel servisleri öbür markalardan daha fazla. özel servisi de geçtim sanayide bmw ustaları var parçasını aldınmı işçilik ücretini verince değiştiriyorlar. kasko olmadığı sürece hiçbi zaman yetkili servise gitmem. dışarda bütün işlerimi hallederim. yetkili servis enayi tuzağı başka bişi değil.

Kasko mu?Garanti mi

Orijinalden alıntı: isiciter150

bahsettiğiniz arabalar 10 yıl kullan at mantıgı arabalar. 4-5 yasından sonra masraflı arabalar. Çok duzgun sizi kazıklamayacak bir usta bulursanız butcenizi aşacak kadar fazla masraf olmaz. Audinin dsg sanzımanlılarından uzak durun yeter.

niye acaba renolar 20 yıl kullanılıyorken audi bmw gibi kaliteli markalar 10 yıl olsun ayrıca audinin dsg ni neden kötü
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.