Şimdi Ara

bmw veya audinin tamir masrafı memuru aşar mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
11.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

Orijinalden alıntı: A380

bmw ve mercedesin özel servisleri öbür markalardan daha fazla. özel servisi de geçtim sanayide bmw ustaları var parçasını aldınmı işçilik ücretini verince değiştiriyorlar. kasko olmadığı sürece hiçbi zaman yetkili servise gitmem. dışarda bütün işlerimi hallederim. yetkili servis enayi tuzağı başka bişi değil.

Kasko mu?Garanti mi

garanti
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

quote:

Orijinalden alıntı: isiciter150

bahsettiğiniz arabalar 10 yıl kullan at mantıgı arabalar. 4-5 yasından sonra masraflı arabalar. Çok duzgun sizi kazıklamayacak bir usta bulursanız butcenizi aşacak kadar fazla masraf olmaz. Audinin dsg sanzımanlılarından uzak durun yeter.

niye acaba renolar 20 yıl kullanılıyorken audi bmw gibi kaliteli markalar 10 yıl olsun ayrıca audinin dsg ni neden kötü

o bahsettiginiz renolar yerli malı olduklarından parcası ucuza bulunuyor o nedenle 20-30 yılı görenler var. Tabi degişmemiş parçası kalmamış oluyor genelde. 20 yasında bmw ve audi bulmak oldukça zor trafikte. Olanlarda zaten hali harap..

Sadece audi degil vw gurubunun dsg sanzımanları sorunlu. Google da aratın bunla ilgili birçok bilgi ve şikayet mevcut. Ayrıca vw grubu ulkemizde dsg sorununu garanti dısı bırakmış ve insanları dolandırıyor resmen. Yakın bir zamanda tanıdıgım birinin audisinde soruna bende sahit oldum 10 bin tlye yakın masraf çıkarttı audi servisi

• Orijinalden alıntı: isiciter150

evet bu linktede ilgili haber var vw ve audi için
    http://www.arabalar.gen.tr/sanziman-sorunu-arac-toplatti-h3512.html

peki otomatik hb ne alınmalı corsa, fiestaya, micra, yaris'e mı geri dönmek lazım

2. el 2008 corsa yada 2009 fiesta veya Yaris,micra mi daha mı uygun olur ileri dönük olarak

Dar bir bütçe ile alınacak bir araba değil iki masraf çıkarsa birinin yaptırabilseniz emin olun bu arabalar diğeri yapılmadığı için 2. bir masrafı geri açıyor.. Sanayiye girince sorunu 5.000'liralık ise 5000 lik yapılması gerek 4900 lük yaparsanız o 100 tl size geri 5000tl olarak geri dönebilme şansı muhtemel

Gözünüzü korkutmak için değil benim aracım 99 model bir bmw 1.16 serileri ile aynı para aşağı yukarı ama ben gidip 99 model olanı neden biliyor musunuz ?

Yeni model bmwnin parçaları ve bakımı adamı öper..

Ben bu hali ile arabama 1 senede 8.000tl masraf yaptım ama tamamen binmek için şimdi düzgün kullanıldığı müddet 1.5 sene sanayiye girmemeyi düşünüyorum ki sokmaz.. 317.000km de bir araba benim aracım ve motorunda üfleme yağ yakma egzozdan mavi ve beyaz duman göremezsiniz..

direksiyon pompasından spot contasından defransiyeline kadar değiştirdim :D :D

yani anlıyacağınız düşük model bmw olsun piyasasından 3-4 fazla verin alın üzmeyin onu yoksa sizi üzerse allah yardımcınız olsıun

• vw ve audiden vazgeçtik dsg den dolayı tam otomatik vites hangi araç alınmalı ??

corsa fiesta yaris micra jazz ???

evet bu linktede ilgili haber var vw ve audi için
    http://www.arabalar.gen.tr/sanziman-sorunu-arac-toplatti-h3512.html

peki otomatik hb ne alınmalı corsa, fiestaya, micra, yaris'e mı geri dönmek lazım

2. el 2008 corsa yada 2009 fiesta veya Yaris,micra mi daha mı uygun olur ileri dönük olarak

Şahsen micra hakkında bilgi sahibiyim. Micra eskimiyor çok saglam araba. Sürmesi cocuk oyuncagı, arkada 3 kişi rahat sıgıyor. 2. el fiyatlarını bilmiyorum. Diger markalarıda kullananlara sormak lazım

• micrayı çok sewerim fakat 1.2 oldugu halde çok yakıyor deniliyor ayrıca bayan arabası diye tavsiye etmiyor çevremdekiler :D fiyatıda 2.el olarak az sayılacak rakamlarda değil 2008 modelleri 25-30 bin tl arası

Orijinalden alıntı: oguz38x

Gözünüzü korkutmak için değil benim aracım 99 model bir bmw 1.16 serileri ile aynı para aşağı yukarı ama ben gidip 99 model olanı neden biliyor musunuz ?

Ben bu hali ile arabama 1 senede 8.000tl masraf yaptım ama tamamen binmek için şimdi düzgün kullanıldığı müddet 1.5 sene sanayiye girmemeyi düşünüyorum ki sokmaz.. 317.000km de bir araba benim aracım ve motorunda üfleme yağ yakma egzozdan mavi ve beyaz duman göremezsiniz..

Hocam ben de hep bmw kullandım ama 8.000 TL nereye nasıl masraf ettiniz anlamadim... İyice bitik bi araba aldınız heralde.
    99 model bir 3 veya 5 kasa arabanın motoru 3.000 liraya tam toplanır, şanzımanı tamamen bitikse sıfırsa bile 3.000 liraya toplanır. Çıkma veya orijinal yan sanayilerle alt takim da 1000 liraya elden geçer. Radyatörü vs. filan da degistirseniz 8.000 yapar ama dediğim gibi bu durumda arabanın tamamen bitik olması gerekir. Yine de geçmiş olsun.

• Audi bence fazla aliyor
    bakim icin 450 $ ki ne yapiyorlar anlamadin sanayide yapsam 150 lira anca tutar bence yanasma derim
    A3 ler daha ucuzdur ama oda 250-300 $ arasi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fatih_540ia

quote:

Orijinalden alıntı: oguz38x

Hocam ben de hep bmw kullandım ama 8.000 TL nereye nasıl masraf ettiniz anlamadim... İyice bitik bi araba aldınız heralde.
    99 model bir 3 veya 5 kasa arabanın motoru 3.000 liraya tam toplanır, şanzımanı tamamen bitikse sıfırsa bile 3.000 liraya toplanır. Çıkma veya orijinal yan sanayilerle alt takim da 1000 liraya elden geçer. Radyatörü vs. filan da degistirseniz 8.000 yapar ama dediğim gibi bu durumda arabanın tamamen bitik olması gerekir. Yine de geçmiş olsun.

Geçmiş olsunluk birşey yokki :D :D

Tamamen hatasız olsun diye tamamen orjinal parçalarını temin ettik
    Aklınıza gelmeyecek şeyler değiştide kusura bakmayın 3.000TL'ye toplanan bmw motorundan hayır gelmez..

Araba gayet sağlamdı ilk geldiğindede ben biraz 6 ay kadar aşırı sert kullandım ondan sonra zevkini alınca arabaya bakım yaptırdık şimdi tertemiz biniyoruz ve istendiği kadar sert kullanılsın kolay kolay bir yerden patlak vermez..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.