Şimdi Ara

BMW M6 alınır mı ? Alınmazsa öneri ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dayım m6 alma peşinde sıfır alıcak arabayı yani ne alırsa alsın sıfır araba alıncak. Sizce m6 fiyatını karşılayan bir araba mı ? veya o fiyata çok daha iyi araba var bmw insanları kazıklıyo diyeceğiniz marka var mı ?

• M6 hangi araba oluyordu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayilere bile senede bi kac tane gelen arabayi forum ahalisi nerden bilsin allah askina?

• benimde amcam da ferrari 458 düşünüyor da acaba ferrari kazıklıyor mu bizi başka araç mı düşünsek arkadaşlar acil yardım.
  • konu fake ama o kadar param olsa gtr alirim.

• Kac para bilmiyorumda eminim o paraya cok guzel bir porsche alinir

• Yakın bir arkadaşımda vardı, fiyatının hakkını veren, kaliteli ve otobanlarda birçok arabaya rahmet okutacak cinsten bir makine. İç dizaynı çok güzel olsa da, işin aslı malzeme kalitesini çok fazla inceleme şansına erişemedik alan darlığından dolayı. Direksiyon da çok küçük gelmişti. Dış dizayn olarak da, bir önceki kasaya göre çok farklı ve kaslı durduğunu söylemek mümkün.

Son olarak eklemem gerekir ki, halıda sürtünme fazlalığından ötürü çok fazla pil yiyor ve zorlanıyor; parkede kullanmanızı tavsiye ederim. Bol şans.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    10 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı ?
    geçen ay açıldı
    Bu Golf Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu ben fake degilim diye ağlıyordu ama uyeler acımıyordu vuruyorlardi vuruyorlardi . Konu yeter dedi yeter öldüm dedi ama uyeler dinlemiyordu ki sonra ....

Gerisi gelecek Ramazan'da

• quote:

Orijinalden alıntı: Martinez55

benimde amcam da ferrari 458 düşünüyor da acaba ferrari kazıklıyor mu bizi başka araç mı düşünsek arkadaşlar acil yardım.

Bence kazıklıyor. 50 binde motor yiyormuş Ferrari'ler.
  • Maslak'ta koca parası yiyen hanımlar biniyor M6'ya. Direksiyonda tırsak tırsak duruyorlar.
    Toyota Supra alın siz en iyisi. Farkınız olsun biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Konu ben fake degilim diye ağlıyordu ama uyeler acımıyordu vuruyorlardi vuruyorlardi . Konu yeter dedi yeter öldüm dedi ama uyeler dinlemiyordu ki sonra ....

Thecaliph le huzura dogru

Ulan m6 yi bayide satan adam bile sansi varsa yilda bi defa gorebiliyo satan adam malin ne olgunu bilmiyoki burda maasla calisan adamlar nerden bilsin. En fazka verilcek bilgi muadili araclar 0 100 0 200 hizlanmalari ve 0a dusme zmnlarini kopyala yapistr bi sekilde yaparlar onu sende bulursun zaten.

O degilde kndini zengin gibi gostermete calisanlarin yuzunden zenginligin ne oldugunu iyice merak eder oldum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 200ugececekaga -- 27 Temmuz 2015; 3:57:24 >

• toros test etsin mutlaka

• Bunu dayına sorsana delikanlı. Yok pardon bu öyle değildi tam

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bentley-yenikoy-motors-2012-bentley-continental-gt-v12-186256530/detay
    quote:

o fiyata çok daha iyi araba var bmw insanları kazıklıyo diyeceğiniz marka var mı ?
  • tabiki Porsche

BMW M6:
    - 890,000TL
    - 4.4lt v8, 560bg
    - 1925kg
    - 0-100kmh 4.2sn
    - son sürat 250kmh (limitör iptali ile 300kmh)

Audi R8:
    - 840,000Tl
    - 4,2lt v8, 430bg
    - 1660kg
    - 0-100kmh 4.3sn
    - son sürat 300kmh

Porsche Carrera 4S:
    - 820,000TL
    - 3.8lt v6, 430bg
    - 1465kg
    - 0-100kmh 4.1sn
    - son sürat 297kmh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 27 Temmuz 2015; 10:25:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Konu ben fake degilim diye ağlıyordu ama uyeler acımıyordu vuruyorlardi vuruyorlardi . Konu yeter dedi yeter öldüm dedi ama uyeler dinlemiyordu ki sonra ....

Thecaliph le huzura dogru

Ulan m6 yi bayide satan adam bile sansi varsa yilda bi defa gorebiliyo satan adam malin ne olgunu bilmiyoki burda maasla calisan adamlar nerden bilsin. En fazka verilcek bilgi muadili araclar 0 100 0 200 hizlanmalari ve 0a dusme zmnlarini kopyala yapistr bi sekilde yaparlar onu sende bulursun zaten.

O degilde kndini zengin gibi gostermete calisanlarin yuzunden zenginligin ne oldugunu iyice merak eder oldum. :)

Bizi niye eksilemisler aboooooo

• Çılgın dayı yigenini coşturuyor.
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    hahhahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: oneyy1905

Yakın bir arkadaşımda vardı, fiyatının hakkını veren, kaliteli ve otobanlarda birçok arabaya rahmet okutacak cinsten bir makine. İç dizaynı çok güzel olsa da, işin aslı malzeme kalitesini çok fazla inceleme şansına erişemedik alan darlığından dolayı. Direksiyon da çok küçük gelmişti. Dış dizayn olarak da, bir önceki kasaya göre çok farklı ve kaslı durduğunu söylemek mümkün.

Son olarak eklemem gerekir ki, halıda sürtünme fazlalığından ötürü çok fazla pil yiyor ve zorlanıyor; parkede kullanmanızı tavsiye ederim. Bol şans.

hahahaha
  • alınır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.