Bildirim
BMW M3 F80 Test Sürüşü / TR de ilk
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Adamsın. Eline sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
ismi neden f30 değilde 80 ? önceki kasalarda hiç olmuyordu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Cevat hocam eline sağlik
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Gerçekten güzel bir video olmuş, bmw pek sevmeme rağmen aracı sevdirdi video:) Rengi gerçekten güzel aracın.
Yalnız yakıt tüketimi gerçekten az, nasıl oluyor onu anlamadım:) Bizim kullandığımız 1.4, 1.6 araçlar 9 litre yakıyor yani:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 13 Ekim 2016; 19:03:34 >_____________________________ -
Teşekkür ederim :) _____________________________ -
Çok güzel olmuş sıkılmadan izledim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Amatör ruh ile araba inceleyen bir sen birde noyan. Umarım ikinizde başarılı olursunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yine başarılı.
Tim in garajda iyimiş m3 ile yetinmemiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 14 Ekim 2016; 4:56:34 >_____________________________ Bu aşk değil biz spor yapıyoruz..
-
Emege saygi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Objektif olursanız dost,fanatik olursanız düşman kazanırsınız. -
Tamamını bitiremedim ama ilk kısım on numara iş olmuş görünüyor. Eline sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2011 Cruze Ls Plus A/T 1.6 -
Emeğine sağlık dostum :) iyi iş çıkarmışsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
"No color will ever be brighter for me than black and white." - Alessandro Del Piero -
Kimi m departmanının tasarladığı için kimi satış adetlerini kolay takip edebilmek için bazı bmw forumlarında da kullanıcılar f30 ile f80 in gövde materyallerinin farklı olduğunu yazmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Çok teşekkür ederim :) _____________________________ -
Çok teşekkür ederim sırada s2000 var inş o da en az bunun kadar hoşunuza gider :) _____________________________ -
Up izlemeyenler için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
"No color will ever be brighter for me than black and white." - Alessandro Del Piero -
Teşekkürler :) _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt