Şimdi Ara

Bmw kapı lastik sesi( gacur gucur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mrb,daha öncede yapmıstı fakat sıcaklarda araba hareket halındeyken( kalkma ve frende özellıkle )araç kasınca kapıları ,kapı lastikleri gacur gucur bı ses yapıyor inanılmaz rahatsız edici araç 3.20 d 2011 model,özel servis kapı vazelini gibi bişey sürdü ama hala ses vAr daha önce kilitciye gıtmıstım oda bısey sıkmıstı duZelmıs ama yerıni bulamadım.
    Başına gelen varmısır ne tavsiye edersiniz veya bildiginiz bi ürün varmıdır?teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fastforyou

Arkadaşlar mrb,daha öncede yapmıstı fakat sıcaklarda araba hareket halındeyken( kalkma ve frende özellıkle )araç kasınca kapıları ,kapı lastikleri gacur gucur bı ses yapıyor inanılmaz rahatsız edici araç 3.20 d 2011 model,özel servis kapı vazelini gibi bişey sürdü ama hala ses vAr daha önce kilitciye gıtmıstım oda bısey sıkmıstı duZelmıs ama yerıni bulamadım.
    Başına gelen varmısır ne tavsiye edersiniz veya bildiginiz bi ürün varmıdır?teşekkür ederim.

sıcak yaz aylarında bu gayet normal benim aracımdada vardı kapı fitillerine würt'ü alıp sıkıyorsun lakin sıkarken dikkat et yaglı yani sadece kapı içi fitillere sıkın sonrasında isterseniz bi bez ile silersiniz o seslerin hepsi gidecektir. :)

https://shop.wurth.com.tr/lastik-bakim-tazeleme-spreyi

• bende leonda yaşadım bu sorunu.. silikon sprey wd40 vs. birsürü şey deneyip çözemedim.. en son şu ürünle çözdüm sorunumu..

http://www.hepsiburada.com/henkel-tereson-kaucuk-fitil-bakim-spreyi-300-ml-p-OTBKK503
  • Golf'de sadece tok kapı sesi vardır. Bunun harici ses olmaz.
    Premium görünümlü bmw'lerin her bir tarafından ayrı ses çıkıyor.
  • Bmw de bu u yapıyosa beniim skodanın yapması gayet normal o zaman

• Yanlız olmadıgıma sevındım,ürün tavsiyeleri için tşkler arkadaşlar deneyecegım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf gacırtı
    5 yıl önce açıldı
    Lastik Gıcırtısı
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.