Şimdi Ara

BMW iX1 eDrive20 önden çekişli (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
369
Cevap
36
Favori
57.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kaç TL fiyat veriyorlar ?

X line ile getirmiyorlar. M paket olanlarda az da olsa var. Bmw bul'dan bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Under The God -- 24 Temmuz 2026; 22:15:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hoppala..

Ben de sipariş vermiştim. Muhtemel haftaya veya sonraki hafta gelecek .

Çarpışma önleme sistemi, şerit takip vs var dediler. Çarpışma önleme , şerit takip vs olan araçta ACC yok mu cidden ?

Söylediğinize göre sonradan da eklenemiyor

.

Siparişi iptal edip boşoğluboş Teslaya mı yönelelim şimdi.

Yok getirmiyorlar. Dedikleriniz sürüş asistanı ile geliyor. Önceden mild hibrit msport larda sürüş asistanı plus ile geliyordu Sanırım msport İx1 aracın satış fiyatı 5 mil bulur diye eklemiyorlar Tr için üretilen araçlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbbq007 -- 14 Ağustos 2026; 17:57:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • x-rayted kullanıcısına yanıt

Bahsettiginiz tum donanimlar Ex40 da mevcuttu..

Ustune artirilmis menzil, 360 kamera, harman kardon ses sistemi..

Yari otonom surus bu kadar onemliyse sizin icin elbette alternatifleri degerlendirin.. Dun istanbul bolu yaptim.. Adaptif surus guzel bir donanim uzun yolda cok ise yariyor..

evet yarı otonom sürüş bizim 2020 giriş seviyesi XC40ta bile var. 2026 BMWde olmaması çok acaip olmuş.

Pazartesi Borusan ile konuşacağım. Kaporamı iade ederlerse almaktan vazgeçebilirim. İade etmezlerse ya kaporayı yakacağız ya arabayı mecbur alacağız

Borusan kaparo yakmaz verir paranizi.. Su anda xc40 niz mi var ? Aslinda volvo dunyasina asinasiniz ben ec40 kullaniyorum.. Tasarim olarak heyecan veren bir araba.. Gidip incelemenizi isterdim.. Ben 230e kullandim bir yil.. Donanim olarak neredeyse ayni araba ix1 xline ile.. Kesinlikle volvo yu daha ileriye koyarim. 👍

EX40ın meziyetlerinin farkındayız. Ama 6 yıldır XC40 kullandığımız için EX40 ın içi ızgara hariç dışı da birebir aynı olduğu için bizi hiç heyecanlandırmıyor.

iX1 çok çekici görünüyor, tasarımı mükemmel. son gerçek BMW diyebiliriz BMW iX1 eDrive20 önden çekişli Kiimseyi gücendirmek istemem ama iX3 falan bana biraz ucube gibi geliyor. Ucuz olsa bile almak isteyeceğimden emin değilim.

Arabayı 95 şarjla verdiler. Evden %100 yapabilirsiniz, dışarıda DC sarjlarda %80i aşmayın dediler. Böyle şey olur mu, nmc batarya %80 şarj edilmez mi? Anca uzun yola çıkarken 100e çıkarılır.

Pek göstermediler ama sanırım mobil şarj cihazı var. Onun marin priz adaptöru 5-6 bin TL miş. Ne kadar pahalı . Ama alacağım sanırım. evde bir tarafı shuko, bir tarafı marin olan priz var.

Arabayı lastik basınçlari 3.7 bar ile verdiler. Yuhhh.. 2.6 istiyor araba. Zıp zıp eve geldik. Her tumsekte havalara uctuk. Gerçi Hiç bir markanın bunu ayarlayıp verdiğini hatırlamıyorum.

Arabada Pirelli P zero elect lastik geldi. Bu ultra yüksek performans lastiği ama araba ultra yüksek performans arabası değil. Keşke Michelin primacy 5 energy veya Pirelli Cinturato elect ile gelseydi.

Koltuklar perfore deri ama soğutma yok. Ne manasız.

Nav haritasında karanlık aydınlık modu ayarlanamiyor. Hiç bir arabada böyle bir saçmalık görmedim. Her arabamı default gece modunda kullandım. Gündüz modu gözümü alıyor benim . Yıl olmuş 2026 bunda mecburen android auto kullanacağım.

Ses sistemini başarısız buldum. Fark verip m alınmalı imiş harman kardon var değil mi onda.

Uygulamalarda digital radyo ve Spotify vs olmaması çok acayip. Uzun yolda android autoya mecbur mu kalacağım.

Son olarak telefonum poco F7. Alırken 2-3 bin farkla F7 ultra alınıyordu aman ne gerek var dedim. Bugün gördüm ki Android'de poco markasında F7 ultra ve F7 pro da telefon anahtarı olabiliyor. Benimkinde olmuyor. Kafama tüküreyim keşke ultra alsaymisim.

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Ac şarj ile %100 yapma ile alakalı ben konu açmıştım zamanında, belki işinize yarar. Markalarda fikir birliliği yok.

https://forum.donanimhaber.com/nmc-bataryalarda-ac-ile-100-sarj--160324326

Delikli deri ile birlikte soğutma da olsa güzel olurdu tabi. Ancak sıcak havalarda bu koltukların avantajını göreceksiniz, çoğu kumaş koltuktan daha az terleten bir yapısı var. Derilerle karşılaştırmıyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 31 Ağustos 2026; 0:58:13 >
    -Bu konuyu bir not düşeceğim bir sürü test yapıldı aynı pili kullanan araçlarda hepsinde 160.000km sonrasında sürekli %0-100 şarj yapıp kullanım sonrası pil sağlığı ~%90 civarlarında kalmış. Sanki çok da dert etmemek gerekiyor büyük piller için.

Öyle deri koltuğa nasıl soğutma koymazlar hayret ediyorum. Sinir bozucu

Bende 2025 Xline var harman kardon ile geldi. Güzel bir deneyim. M paketin hepsinde var.

29 Ağustos’da gelen güncelleme ile araca dahili Youtube Music Premium geldi.

Telefonunuzu güncelleyip anahtarsız kullanım deneyin derim. Çok başarılı..

• HelixDiamond kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Henüz güncellemeyi yapamadım. Store da sürüm bilgilerinde belirtiği iyileştirme var mı?

• qbbq007 Q kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan sürüm notlarına bakabilirsiniz

• Güncellemeyi kendi interneti ile mi yapıyoruz. Wifi mi lazım.

Ben Bmw nin koltuklarini arar oldum..

Herkes Volvo nun koltuklarini begeniyor ovuyor ama aman allahim o nasil terletme.. Esim gidip kilif almam icin o kadar baski yapti ki zor dayandim o cirkin seyleri almamak icin..

Rahat vs olabilir volvo koltuklari ama bmw nin 230 da ya da x1 tarafinda kullandigi koltuklarin yanindan gecemez.. Neredeyse hic terletme yapmiyorlardi. Deri ya da suni deri koltukta ilk bakilmasi gereken ne kadar terlettigi bence.. 👍

Tek sıkıntı aktarım sırasında sürüş istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbbq007 -- 31 Ağustos 2026; 10:0:55 >
  • Su tuketim teslada olsa forumu yikarlar :)
    % 40 otoyol surusu (120-130 km hiz ile )2500 km de tuketim 14,9 kw
    Keske batarya 85 kw olsaydi

Bu arada guncelle sadece dijital premium olan araclarda ise yarar standart araclar icin bir fark yok

BMW iX1 eDrive20 önden çekişli

• Son güncellemede store da ki iyileştirme bir an heyecanlandırdı ama satın alım yakın zamanda kesin ilerisi içinde çok düşük ihtimal olduğu( donanım gerektimeyen alım) Tr ye gelen araçların buna uygun olmadığı alt donanımlar yokmuş araçlarda , bilgisi olarak Bmw müşteri hizmetlerinden dönüş oldu biraz önce.

BMW iX1 eDrive20 önden çekişli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbbq007 -- 3 Eylül 2026; 12:48:44 >
  • qbbq007 Q kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi aldım. Güncelleme notlarında da bu özellikler var ama hâla daha ekranda Youtube Music vs göremiyorum. Sebebini bilen var mı 2025 model ix1

• HelixDiamond kullanıcısına yanıt
    Araç digital premium içeriyorsa Store da arama kısmını youtube music yazınca geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbbq007 -- 5 Eylül 2026; 20:56:4 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.