|
Kaç TL fiyat veriyorlar ? |
|

|
Kaç TL fiyat veriyorlar ? |
|
X line ile getirmiyorlar. M paket olanlarda az da olsa var. Bmw bul'dan bakabilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Under The God -- 24 Temmuz 2026; 22:15:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hoppala.. Ben de sipariş vermiştim. Muhtemel haftaya veya sonraki hafta gelecek . Çarpışma önleme sistemi, şerit takip vs var dediler. Çarpışma önleme , şerit takip vs olan araçta ACC yok mu cidden ? Söylediğinize göre sonradan da eklenemiyor . Siparişi iptal edip boşoğluboş Teslaya mı yönelelim şimdi. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbbq007 -- 14 Ağustos 2026; 17:57:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Bahsettiginiz tum donanimlar Ex40 da mevcuttu.. Ustune artirilmis menzil, 360 kamera, harman kardon ses sistemi.. Yari otonom surus bu kadar onemliyse sizin icin elbette alternatifleri degerlendirin.. Dun istanbul bolu yaptim.. Adaptif surus guzel bir donanim uzun yolda cok ise yariyor.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
evet yarı otonom sürüş bizim 2020 giriş seviyesi XC40ta bile var. 2026 BMWde olmaması çok acaip olmuş. Pazartesi Borusan ile konuşacağım. Kaporamı iade ederlerse almaktan vazgeçebilirim. İade etmezlerse ya kaporayı yakacağız ya arabayı mecbur alacağız |
|
Borusan kaparo yakmaz verir paranizi.. Su anda xc40 niz mi var ? Aslinda volvo dunyasina asinasiniz ben ec40 kullaniyorum.. Tasarim olarak heyecan veren bir araba.. Gidip incelemenizi isterdim.. Ben 230e kullandim bir yil.. Donanim olarak neredeyse ayni araba ix1 xline ile.. Kesinlikle volvo yu daha ileriye koyarim. 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
EX40ın meziyetlerinin farkındayız. Ama 6 yıldır XC40 kullandığımız için EX40 ın içi ızgara hariç dışı da birebir aynı olduğu için bizi hiç heyecanlandırmıyor. iX1 çok çekici görünüyor, tasarımı mükemmel. son gerçek BMW diyebiliriz |
|
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Ac şarj ile %100 yapma ile alakalı ben konu açmıştım zamanında, belki işinize yarar. Markalarda fikir birliliği yok. https://forum.donanimhaber.com/nmc-bataryalarda-ac-ile-100-sarj--160324326 Delikli deri ile birlikte soğutma da olsa güzel olurdu tabi. Ancak sıcak havalarda bu koltukların avantajını göreceksiniz, çoğu kumaş koltuktan daha az terleten bir yapısı var. Derilerle karşılaştırmıyorum bile < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 31 Ağustos 2026; 0:58:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben Bmw nin koltuklarini arar oldum.. Herkes Volvo nun koltuklarini begeniyor ovuyor ama aman allahim o nasil terletme.. Esim gidip kilif almam icin o kadar baski yapti ki zor dayandim o cirkin seyleri almamak icin.. Rahat vs olabilir volvo koltuklari ama bmw nin 230 da ya da x1 tarafinda kullandigi koltuklarin yanindan gecemez.. Neredeyse hic terletme yapmiyorlardi. Deri ya da suni deri koltukta ilk bakilmasi gereken ne kadar terlettigi bence.. 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbbq007 -- 31 Ağustos 2026; 10:0:55 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbbq007 -- 3 Eylül 2026; 12:48:44 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbbq007 -- 5 Eylül 2026; 20:56:4 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |