Şimdi Ara

BMW Gina Light Visionary Model

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracın en büyük özelliği şekil değiştirebiliyor olması.gerçekten çok ilginç.bu da videosu izleyin göreceksiniz.

http://bmw-web.tv/en/search/tag/GINA%20Light%20Visionary%20Model

aradım ama böyle bi konu bulamadım verildiyse kusura bakmayın.

• Videoyu izledim. Yakında bilim kurgu filmlerinde gördüğümüz bütün olaylar 10-15 sene içinde gerçekleşecek gibime geliyor.
  • şerefsizim benim aklıma gelmişti
  • Teoride güzel ama pratikte uygulanması zor gibi. Kullanılan kumaş benzeri malzemenin taş çarpmalarına dirençli, güneş ışınlarına uzun yıllar dayanıklı, kolay kirlenmeyen, yıkanabilir, yorulma dirençli (sürekli açılıp kapanan kapı, far malzemeyi bozmamalı) bir malzeme olması gerekir. Bunlar aklıma ilk gelenler daha da çıkar biraz düşünülse. Haa BMW mühendisleri bunu düşünmüştür diyeceksiniz...

Peki elinde maket bıçağıyla yada tornavidayla bu arabayı "çizmek" için hazır bekleyen, yada çakmakla yakmak için yanıp tutuşan magandalarımızı düşünmüşler midir? Hayır değil mi?
  • vayyy anasını beee

harbi helal olsun

bmw otomobillerin nirvanası

• Muzik harikaydi videodaki,ayrica caponlari harakiriye davet ediyorum...
    onlar anca bu araci ütülemek icin ütü yaparlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayal gücünün sınırlarını zorlayan bir consept. Valla pek bravo. Farlara bittim yanlız. Bu arabayı nasıl yıkamayı düşünüyorlar peki?
  • arabaya "laylon" giydirmişler.terletmesin
  • yok artık
  • Site açılmıyo yaa
  • Bizim ustalar bu araca taciz ederler

Hatun gibi araba valla

BMW Gina Light Visionary Model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 13 Haziran 2008; 13:05:57 >
  • bmw mühendisleri mutlaka bizim aklımıza gelen soruları kendileride sormuştur.zaten konsept bi araba ilerde daha da geliştireceklerdir.en azından 15-20 yıl sonra (belkide daha az) araçların nasıl olacağına dair bi fikir vermesi açısından güzel bi örnek.

bu arada linkte bi sorun yok video açılıyor.
  • Çok yaratıcı
  • Motor karbonfiber galiba.Cidden güzel ve çok yaratıcı da İstanbul'da falan bir yağmur yağar araba nasıl temizlenecek?Heralde perde sökme gibi bütün kumaşı söküp yıkayıp kurutup tekrar üstüne geçiriyorsun
  • süper ilginç yahu göz açar gibi far falan sonra motor kaputunu açışı falan süper ama arkadaşlarında dediği gibi bu araba burda gitmezbizim burdaki bayanlar buna da örtü giydirir kendi kumaşı kirlenmesin diye dantelli mantelli şöyle yaparlar yani
  • farlara bittim ya...
    helal olsun çok güzel yapmışlar
  • bmw yaptı gene yapacağını
  • Mükemmel ya.Ama o kapı açılışında buruşmasını pek begenmedim.Gerisi fevkalade.Adamlar yaratıcılıgın sınırlarını zorlamışlar.
  • çok güzel araç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.