Şimdi Ara

BMW G310R HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün bmw kosifler antalyayı aradığımda 2017 haziran ayında geleceği ve 25 bin tl civarında olacağı söylendi.bu motoru showroomda görenler hakkında ne düşünüyor.BMW G310R HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZBMW G310R HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZBMW G310R HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZBMW G310R HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ







  • Türkiyede 300 cc motor almak akıllıca bir hareket degil. %30-40 ucuza 250 cc muadil motor alabilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsaf ya 25.000TL nedir?

    Buna bu parayı vereceğime... diyenlere laf atıyoruz ama bu harbi öyle.
  • bberksan B kullanıcısına yanıt
    250cc muadil olarak yamaha mt 25 e baktım o da 16750 tl.lastikleri kötü değişse +1000tl ABS yok o da olsaydı21-22 isteyeceklerdi sanırım yani bence fiyat çok abartılı değil yamaha ya göre.ktm duke 390 a baktığımda hem sert hem de sürüş pozisyonu kötü yoksa motor iyi.bmw geldiğinde test motoru olacakmış deneyelim bakalım ama fiyatı ne abartılı ne de uygun arada bir şey olmuş.bu arada önceleri mavi renk gözüme güzel geliyordu şimdi beyazda iyi gibi sizce hangi renk daha iyi?
  • altınkaya A kullanıcısına yanıt
    Geçen sene fuarda görmüştüm, tip yakışıklıydı ama parçalarda biraz ucuza kaçılma var. Hindistan yapımı diye biliyorum. Aman aman BMW kalitesi yok anlayacağınız. Bir de fiyatlar hakikaten buysa piyasa fena desenize.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW G310R HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ


    Bunların hiçbiri sonuçta uzun yol motoru değil. 2017 duke de seleyide baya düzeltmişler.Şehiriçi oturuşa çok takılma derim.. Ben ilk duke 390 ile başladım. İlk motorum olduğundan belki agresifiğine daha kolay adapte olmuş olabilirim. 26bin kmden sonra sattım şimdi yeni kasasını düşünüyorum.

    HP: bmw 34hp duke 43hp
    Tork : bmw 28Nm duke 38Nm

    bu güce karşı bmw daha az yakar tabi..Ama led farlar turuncu jantlar lcd ekran falan ben duke derdim dedimde.Metzeller lastikle geliyor türkiye yollarınada gayet uyumlu. Ben günlük işe git gel 40km kullanıyorum. köprü trafiğinde :) dolayısı ile hafiflik atiklik yakıt önemli bunlarda duke de var. Bir üst segmente çıkınca MT-07 lere kawasaki versys lere falan yakıtdirek 2 ye katlıyor.. duke de 3lt ortalama var.

    Bu arada 3 haftadır kayınbiraderin s1000xr ını sürüyorum. Bu baktıklarının hiçbirine motor demezsin inan ,ben bile duke gelince nasıl sevebileceğim onu düşünüyorum.




  • bugün aradılar ve 6300 euro fiyat verdiler gümrükten geçtiği gün kur neyse onla satışa sunulacak dediler ama değişmeyen fiyat 6300 euro imiş.
  • Antalya ile geçen gün görüşmüştüm 6300 euro indirimli fiyat dedi oradaki arkadaş, 6 kişi listeye yazdırmış kendini bana çok pahalı geldi g310gs modeli var onun hakkında bilgisi olan varmı?
  • Nautilus20 kullanıcısına yanıt
    muhtemelen aynı kişiyle görüşmüşüz bana da 5 kişi yazıldı demişlerdi.gs 310 ne zaman geleceği belli değil. muhtemelen 2018 yaza doğru gelir diye düşünüyorum ve fiyat olarak g310r ye 1000 euro ekle.7300 euro derler gibi
  • arkadaşlar duke çok renkli geliyor bana. mt25 in artık yüzü eskidi. benelli de güven vermiyor. Görünüşe de biraz takarım açıkcası.

    Şuan 17-18 e 2.el duke 250 alınabiliyor. g310r da 25bin civarına alınabiliyor. arada 8 bin tl var nerden baksanız.

    yakın zamanda 250cc motorlara zam gelicek yani duke de zamlanıcak.

    bu şartlarda g310 r almak doğru hareket olur mu acaba?

    edit: Konuyu hortlattım farkındayım ama yeni konu açmak istemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Closer -- 5 Mart 2018; 18:58:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Closer

    arkadaşlar duke çok renkli geliyor bana. mt25 in artık yüzü eskidi. benelli de güven vermiyor. Görünüşe de biraz takarım açıkcası.

    Şuan 17-18 e 2.el duke 250 alınabiliyor. g310r da 25bin civarına alınabiliyor. arada 8 bin tl var nerden baksanız.

    yakın zamanda 250cc motorlara zam gelicek yani duke de zamlanıcak.

    bu şartlarda g310 r almak doğru hareket olur mu acaba?

    edit: Konuyu hortlattım farkındayım ama yeni konu açmak istemedim.

    Bugün bir haber okudum o yasa iptal edilmiş zam gelmeyecekmiş. 27e v strom 250 al geç

    Ktm 1 2 bin daha verip sıfır alabilirsin sahibinde eski model 0 satıyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konuya mesaj yazmıştım önceden dediğim gibi Duke 390 yeni kasayı aldım ama 6500km sonra G310 GS çok hoşuma gitti kısmetse haftaya bende...

    BMW G310R HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ
  • volcano2K kullanıcısına yanıt
    Hocam motoru teslim aldınız mı ?
    Genel fikirleriniz nedir ?
  • Aldım makine oldukça kaslı duruyor. Ben semotech in koruma demirinden alıp taktıp birde 40lt trexes çanta takınca baya heybetli bir hale geldi.



    Kullanım oturum oldukça rahat süspansiyonlar oldukça yumuşak. Lastiklerden korkuyordum ama rodaj aşaması için sorun yaratmadılar. 7bini görmeden gittiğim için performans konusunda şuan için yorum yapamam. Ben memnunum şuan için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D ya altımda r6 var taze , s1000rr hayaliyle yaşıyoruz, yani 1000lik bi yamaha hondan olacağına 650 lik bir bmw olsun :D

    benim için en büyük marka bmw. almanlar bu işi çok onurlu bir biçimde yapıyor.
  • birde şu ktm yi tavsiye edip durmayın bilmiyorsanız binmediyseniz, binipte tavsiye ediyorsanız motordan anlamıyorsunuz demek cidden tavsiye etmeyin.
  • 2017 modeli 29.000 tl
    Almanlar degil -Hintli bajaj uretiyor bilginize

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullanılan malzeme muazzam , bajajla alakası yok ,malzeme kalitesini görmeniz lazım , hangi marka motorunu artık kendi üretiyorki :D , eski motorlara bakın 90lara herşeyini markalar kendi üretirmiş kalite akarmış . şimdi herbir parçayı başka yerlerden temin ucuza ,bmw bmwdir , alınır değer. yıllarca gider.

    bajaj almayın ama
  • GS olanı hadi belki olabilir çünkü o hacimde o tarz bi motor yok bi suzuki vstrom 250 var galiba rakibi ama 310R için bence hiç gerek yok. 250CC birsürü naked var seç beğen al. 300cc ile boşuna üst vergi dilimine girme değecek bir artısı yok bana göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.