Şimdi Ara

BMW Fiyatları güncellemiş. BMW 740 Ld 1.504.900 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hayaldi gerçek oldu hepimize hayırlı olsun.
  • Tüh keşke zamdan önce alsaydım...

Hey allaam konuya bak ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 760Li Gopuk Uçutma..
  • Vaay be! Fiyatlar nereden nereye geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Vaay be! Fiyatlar nereden nereye geldi?
    Şubat ayında aynı araç 1.096.000 tl idi.400 Bin tl den fazla zam gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarimpower

760Li Gopuk Uçutma..
    Rahmetli Ali Can abininki...Tanımayan anlamaz,ruhu şâd olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Şubat ayında aynı araç 1.096.000 tl idi.400 Bin tl den fazla zam gelmiş.

Alıntıları Göster
    Onlara zaten ulaşamadığımız için 400.000 zam gelmesi beni pek yaralamadı .

Benim aldığım 1 joyPlus dengi -kabaca- 212.000TL olmuş. Bu fiyatlar ile şimdi bu aracı almam mümkün bile olamazdı, gelir artışı -ki arttığını sanıyoruz- artan araç fiyatlarına yetişmesi mümkün değil. Sıfır araç artık hayal oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Onlara zaten ulaşamadığımız için 400.000 zam gelmesi beni pek yaralamadı .

Benim aldığım 1 joyPlus dengi -kabaca- 212.000TL olmuş. Bu fiyatlar ile şimdi bu aracı almam mümkün bile olamazdı, gelir artışı -ki arttığını sanıyoruz- artan araç fiyatlarına yetişmesi mümkün değil. Sıfır araç artık hayal oldu...

Alıntıları Göster
    Benide yaralamadı,hatta bir basit Renault Clio'ya gelen zam bile beni yaralamadı.Nedeni artık araba defteri benim için kapalı.

Ne zaman fiyatlar iner,ötv iner o zaman aracı değiştirmeye bakarım.Yoksa elimdeki hurda olup yolda ikiye bölünene kadar sürmeye devam

Devlete bağışlayacak param veya o kadar parayı arabaya bağlayıp,değer kaybını izleyecek durumum maaledef yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yarimpower

760Li Gopuk Uçutma..
    Kendisi youtube da en sevdiğim kişi idi. Çok doğan çok işten biriydi.Videolarını halen açıp arada tekrar,tekrar izlerim.
  • Bu araçlara Türkiye'de binen kesim inşaat zengini ya da gayrıresmi işlerle uğraşan kişiler, onlar için de sorun olacağını düşünmüyorum. Zaten şahıs üzerine lüks araç alan yoktur memlekette, alayı şirket üzerine kayıtlı ve vergiden yana avantajlı.
  • Rahmetli Alican abi kopuk uçurtmasını (760Li) 35 bin euro veren olursa satarım diyordu.

Türkiye'de 740'ın fiyatı 1.500.000 lira.

Almanyada asgari ücretle çalışan biri biraz dişini sıksa 7 serisine binebiliyorken ülkemizde bu arabalara binmek tamamen hayal ürünü.

• Çevremde gözlemlediğim kadarıyla 1 2 sene önce sıfır araç alanlar, aynı aracın sıfırını almaya kalksa 2 katı para vermek durumunda kalıyor. Millet önceden aracını satıp belli miktar üstüne koyardı model yükseltirdi, şimdi satınca bırakın aynısını almayı bir alt segmentini zor alıyor.

O kadar belirsiz bir ortam var ki arabayı alsan dert satsan dert, sürekli güncellenen fiyatlar ve değişen kur artık can sıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.