Şimdi Ara

BMW (F44) 2 serisi Grand Coupe (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
26
Favori
38.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dmrcmhmt D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • perfectstranger09 P kullanıcısına yanıt
    Hocam var mı aracınızla ilgili herhangi bir gelişme? Satış temsilciniz ile yakın zamanda görüştünüz mü?
  • merhaba, küçük ekranlar için carplay ve android auto yansıtma işini çözebilen varmı? Son model arabamızda hala çağdışı bir durum içerisindeyiz.

  • lieut_gkhn kullanıcısına yanıt

    Hayır hala bir gelişme yok. Eylül sonuna kadar zaman verdim eşleştirme için yoksa iptal edeceğim.

  • ganil17 kullanıcısına yanıt

    Merhaba bende bu konuya çözüm arıyorum Bmw için bu rezillik, Egealarda bile CarPlay var.. Borusana sordum birşeyden haberleri yok bari paralı bir yazılım falan satsalar..

  • Babalar, zaten aldığım sitelerde de fotoğraflı kullanıcı yorumu yaptım. Şahsen böyle ürünlerde bizzat aynı model araba kullanan kişinin yorumları ve amatör çekilen fotoğraflar çok önemli oluyor. Aracın kendisiyle gelen kauçuk ve halı paspaslardan memnun değildim. Daha önce birkaç aracıma Sahler marka paspas takımı almıştım ama 2 serisinde görmemiştim. Geçen denk geldi hemen aldım. Pakette 1 serisi yazıyor ancak aks mesafelerinden ötürü dört dörtlük uyumlu. Kauçuk kalitesi, desenleri, sıvılara karşı derinliği, kokusuz olması, kusursuz ebatları nedeniyle şiddetle öneriyorum.


    Ayrıca Öz-İş diye bir firmadan da bagaj havuzu aldım. Üstü halı, altı su geçirmez tabaka. Şu ana kadar üst kademede kullandım alt kademe uyumunu deneyemedim ancak üst kademede boyut dört dörtlük. Kalitesi muazzam gören nereden aldığımı soruyor.


    Firmalarla herhangi bir bağım yok Anadolunun bağrında internetten sipariş verdim. Kaliteli işlerin artması gerektiğini düşünerek hakkını vermek için buraya da yazmak istedim. Her iki üründe orjinal ekipman misali. Ayrıca modelle ilgili talep olursa araçla ilgili güzel aksesuarların çıkması daha muhtemel.


    Linkler:


    https://www.trendyol.com/sahler/bmw-f44-2-serisi-ozel-uretim-premium-oto-paspas-p-330073286?boutiqueId=61&merchantId=127615


    https://www.trendyol.com/oz-is/bmw-2-gran-coupe-hali-bagaj-havuzu-2020-sonrasi-p-43240908



    BMW (F44) 2 serisi Grand Coupe


    BMW (F44) 2 serisi Grand Coupe


    BMW (F44) 2 serisi Grand Coupe


    BMW (F44) 2 serisi Grand Coupe


    BMW (F44) 2 serisi Grand Coupe


    BMW (F44) 2 serisi Grand Coupe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fberk07 -- 8 Ekim 2022; 15:34:31 >




  • Bmw bul 2 serisi sipariş verdim bekleme süresi haziran diyor sipariş veren varmı belirtilen süre içinde geldimi aracınız yoksa uzadı mı direk oluşturduğunuz aracı mı aldınız
  • perfectstranger09 P kullanıcısına yanıt

    Aracı teslim aldınızmı

  • jacop52 J kullanıcısına yanıt

    Biraz şans işi bu fabrikanın üretim ve Türkiyeye ayırdığı kotayla ilgili . Ben haziranda sipariş verip aralıkta teslim aldım ( sitede ağustos teslim diyordu ) . Bu süreçte satış temsilcisi bir kez boşa düşen araç için teklif sundu ben sipariş verdiğim aracı bekledim. Sipariş verip de siparışı üretime alınmadan iptal olanlr da var oldukça fazla sayıda.

  • zyldz Z kullanıcısına yanıt

    Sizin araç yurtdışında yeni üretim yılı Eylül ayı olduğu için büyük ihtimal 2022 kotasında araç olmayınca üretimi yurtdışında 2023 model yılı olan Eylül ayına sarkmış 2 ayda gelmesi sürmüştür.Hiç aklımda olmayan bi araç yolda görünce neden daha önce almadım dedim misano mavi renk m sport istiyorum idaretenlik aracım var kredi çekicem seçim zamanına gelse çok iyi olurdu yoksa büyük zarar edicem.5-6 ay paramı bekletip araç vermeden iptal ederlerse sebebsiz yere gerçekten büyük ayıp olur mahalle esnafı yapmaz sözünde durcaklarını düşünüyorum üretimde sıkıntı olmazsa bende Karadeniz inadı vardır 1 sene de olsa o arabayı bayiden alıcam…

  • 2 grand coupenin m sport liste fiyatı 1350 araç oluşturda 1426 gözüküyor bu fark niye şuan alsak Ocak ayı fiyatı 1426 mı yoksa şubat zammını şimdiden girmişlermi…
  • jacop52 J kullanıcısına yanıt
    O gördüğünüz şey baz fiyat. Ayrıca opsyonlara da ötv kdv ekleniyor. Mesela metalik renk için 13 yazıyorsa yüzde 80 ötv ve yüzde 18 kdv eklenince 30 oluyor. Bir de hifi ses ekleseniz o da 7 yazıyor ama vergiyle 20 oluyor
  • burhan21 B kullanıcısına yanıt
    Bayiyi aradım. Tasarla/konfigüre et dediğinizde araç fiyatı neyse o fiyat güncel anahtar teslim fiyatı. Tabi araba varsa. Şu an olmadığı için fiyat da opsiyonlar da değişken. Sıfır km bulunmadığından 2.el de almış başını gitmiş. 100k kapora verip sıraya giriyorsunuz. Teslimat temmuz ayı. O zamanki fiyst ve o zamanki özellikler neyse onu teklif ediyorlar.
  • qznnn Q kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam ben de onu diyorum. 1.351.800 şu an baz fiyat, ama bu atıyorum boş opak renk fiyatı. konfigüre et dediğinizde de 12.540 tllik metalik renk seçili geliyor opak renk de yok. ona ötv kdv eklenince 25-30 bin oluyor mesela. Hifi sestir diğerleridir ekleyince de 1.426.860,72 oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhan21 -- 31 Ocak 2023; 12:28:46 >
  • Arkadaşlar merhaba, 30 ocakta Sportline donanım, lacivert, içi bej deri döşeme araç sipariş ettim. Kaporamızıda yatırdık. Satış temsilcisiyle geçen gün görüştüm, biz aracın ne durumda olduğunu göremiyoruz, limana vs. düşünce takip edebiliyoruz dedi. Bu aracı alanlar tecrübelerine dayanarak, ne zaman gelme ihtimali var diye sormak isterim. Bir yandan A3 sedanda kovalıyorum, daha erken bulabilirsek.
  • citm C kullanıcısına yanıt

    Hocam 26 ocakta sportline dizel siparişi verdim, borusana geldi aracım, haftaya teslim edecekler bir aksilik olmazsa

  • sertosman S kullanıcısına yanıt

    Maşallah erken gelmiş hocam. Hayırlı olsun. Bakalım bizde daha St’ den haber maber yok. Acaba sizinki dizel olduğu için mi erken geldi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citm -- 31 Mart 2023; 5:19:26 >
  • citm C kullanıcısına yanıt

    Hocam benzinli için Haziran'da teslim ederiz demişlerdi, en hızlı gelecek olan araç buydu, o yüzden dizel siparişi verdim. Hatta Nisan'da gelir demişlerdi, erken geldi

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.