Şimdi Ara

BMW F30 REPLİKA JANT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar yakın zamanda bmw f30 sportline paket bir araç alacağız dışını M Pakete çevirme düşüncem var fakat orijinal M jantlar biraz pahalı o yüzden 18 inç replika M jant alma düşüncem var fakat replika jant kasisten çukurdan geçerken replika jant kırılıyor yamuluyor diyenler var bir arkadaşım 3 yıldır sıkıntısız kullanıyor.İnce yanak lastik takmazsan sıkıntı olmaz diyenler var ince yanak zaten düşünmüyoruz.Arabayı pederle birlikte kullanıcaz uzun yoldada kullanıcaz arabayı peder bazen dikkat etmeden çukurdan kasisten 50km gibi hızlarda geçebilir bu şekilde jant yamulurmu? kırlırmı? Bu konuda düşünceleriniz yorumlarınız nelerdir kullanan vb cevaplarsanız sevinirim.

• Replika jant almayın, aldırmayın.

Otomotiv Ürünlerine İlişkin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Yönetmeliği 2 gün önce yayınlandı. Umuyorum yürürlüğe girince standartları karşılamayan bu tip ürünlerin ithalatı ve satışı engellenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 23 Şubat 2018; 16:45:36 >
  • Replica jant ağır oluyor. Özellikle sportline jantı ile karşılaştırınca dahada ağır olacak. Aracın kendi üstünde ncıkan jant lastiğin durumuna göre satarsanız orjinal m jant lastik takımı 3800 civarı diye biliyorum. Eğer madem m e çevireceksiniz orjinal birşey olsun. Ben fabrika çıkışı iş sevmediğim için direk f80 e çevireceğim mesela .

İnce yanak mevzusuna gelince 35 - 40 yanak lastikler kullandım daha önce. Çukurlarıda görmem bozuk gözler. Hiçbir sorun yaşamadım. Ancak lastik sertliği burda belirleyici. Starmaxx bu bakımdan oldukça sert ve sorun çıkarmıyor. Yumuşak lastik hem çabuk eriyor hem balon oluyor.
  • Aslan besleyen yemine katlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • replika jant alınacaksa tüv onaylı olmalı. Öyle ne olduğu belli olmayan jant almayın ayrıca replika daha ağırdır hem yakıt artar hemde performansınız düşer
  • Ben f30uma 19 inç replika takmıştım, tamam iyi güzel fakat balans ayarı bozulmasından, en ufak çukurdan sonra titreme yapmasından bıktırmıştı.Hiçbir şekilde replika janta para vermem artık. İkinci el orjinal 18 inc sportline jantı vs alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşı 3 yildir kullaniyormus ondan daha mi iyi bileceksiniz ?

Pederin 50 km hiz ile kasisten geciyorsa dert edecegin en son sey replika jant olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 23 Şubat 2018; 17:42:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw Z4 jant yardim
    7 yıl önce açıldı
    Toyota Avensis Lastik Ebatları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim orijinal çıkma M jantlar 3700 tl ben aracın üzerindeki jant lastik takımını bi jantçıya satsam elime minimum ne kadar para geçer sizce?
  • Ben dizel Honda Civic HB'de 3,5 senedir kullaniyorum...O kadar sert cukura kasise girmisimdir yuksek hizda gram bozulma yok...Alman Ithalat mali..

Bunun disinda yakit cok az farketti ayni ayni olculer de kullandigim icin..200 Km/s ustu hiz yaptim her hafta sonu 2 sene boyunca..Ne balans bozuldu ne bisey..

Kaliteli bir sey alirsaniz sorun yasayacaginizi zannetmiyorum..

• Git kara jant tak replıka jant takma. Hayatınız bu kadar ucuz mu ?
  • Yeter be bi bitmediniz.. Sizin yüzünüzden F30 umu sattım ne M paket sevdasıymış arkadaş kenar mahallelerin ara sokakları bile m3 görünümlü f30larla doldu taştı..
  • performa jant var ankarada çok meşur belki duymuşsundur herkes çatur çutur takıp gazlıyo hiçbişey olduğunu görmedim hep replika alpin falan var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.