Şimdi Ara

320d vs 320ied (F30)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1.500.000 TL bütçem ile F30 kasa 320d (2.0 184) veya 320ied (1.6 170) almayı düşünüyorum fakat çevremdeki insanlar 320ied’nin çok fazla kroniğinden bahsederek araçtan biraz soğuttular. 320d için de bakım masraflarının ağır olması sebebiyle 320ied’ye nazaran daha az sanayiye uğrarsın ama masraf olarak hemen hemen aynı olur diyorlar. 320ied’de ise ufak meblağlarla sık sık sanayiye uğrarsın deniyor. Bu bilgi ne kadar doğru, ufak meblağlardan kasıt neler olabilir fikir sahibi olmak istiyorum.

Önümde 2 seçenek var, bu bütçe doğrultusunda 170-180 bin kmde 320d sadece sunroof haricinde bomboş bir f30

ya da

130-140 bin civarlarında full yetkili servis bakımlı 320ied luxury line plus harman kardon, koltuk ısıtma, elektrikli arka makam perdeleri, hafızalı koltuk vb gibi dolulukta sedef beyaz koltuğu kırmızı/taba gibi bir araç alabiliyorum.

Opsiyon olarak arada çok ciddi fark var o yüzden aşırı kararsız kaldım. Gerçekten 320ied bahsedildiği gibi çok ciddi kronikleri olan bir araç mıdır? 320d alıp boş paket ve daha yüksek kmde almak daha mı mantıklı? Bilen, kullanan detaylarıyla aydınlatırsa çok sevinirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 320i e90
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.