Şimdi Ara

BMW E92 335D Test Sürüşü / Tork Canavarı İnceleme altında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Merhaba Arkadaşlar bugun Utkun araçı, 335D yi inceledik araç Stage 2 , Stock hali ile 286 beygir olan bu araç stage 2 hali ile çok farklı bir canavar haline gelmiş durumda

Fikirlerinz ve Yorumlarınızı çok merak ediyorum Video hakkında

• 2 eski lastik takıp biraz yanlasaydınız keşke , araç çok başarılı bu arada ama o kadar dolu araç individualdan nasibini almış sunroof yoktu sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 335i vardi cabrio babamda e93 kasa,yasimiz yetmediki kullanalim:-). Tadi farklidir bunlarin ya :-). Yalniz videoyu izlemeden yorum yapmistim,arac misafir plaka sanirim,ben saygi duymuyorum bunlara. Bu araclari tam vergi vs alip binene helal olsun :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talharo123 -- 17 Şubat 2016; 0:36:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • e90 makyajsiz kasasina Almanya'da binme sansim olmustu. stock haliyle bile efsane gidiyor gercekten, cok guzel bir makina.

edit: yalniz stage 2 ile 7.3 tuketim gayet ilginc. ben stock versiyonda 10-11 ortalama yakalamistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 17 Şubat 2016; 1:21:29 >
  • Araç güzel ağzına kadar dolu ve güçlü ama bir iki defa sınırını zorlasaniz güzel olurdu bizde biraz tatmin olurduk.

• otobana çıkıp yardıraymışınız iyi olurmuş, böyle güçlü bir motorun marifetlerini görmek isterdik
  • Videoyu atlayarak izledigimde 2 tane sakalli yarma gibi adam habire konusuyor.Sonuna dogru gene ayni kamera acisiyla konusmaya devam ediyorlardi.Otopark,erentekim,carviser...gibi aracin kokpiti,on gogus,motor sesi,asfalt gidisati,alt takimlari,dosemeler...kisaca test surusu ve incelemeden ziyade kiraathanede karsilikli tesbih cekerek konusma olmus.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel araçmış satarsa bu ülkede kaçırılmaz bu alet :) izleyince de dizel gibi gelmiyor düz 335 den epey daha iyi..
  • 370hp. 740 torka yükseltilmiş ama 0-100 5.2 ölçülüyor daha iyi bir değer beklerdim bunun dışında maşallah diyelim:)

• Araç güzel sade, 740 nm tork hayal edemiyorum bile çok keyifli bir günlük kullanımı vardır, arkadaşı roll ve drag için saçma yazılımlar ve saçma modifiyeler yapmadığı için ve parası olan apaçiler gibi davranmadığı için tebrik ediyorum. Söylemeden geçemeyeceğim gri nubuk direksiyona aşık oldum diyebilirim, sahibi güle güle kullansın.

Yine güzel bir video olmuş teşekkür ederim.
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Sanziman farki en onemlisi :-)))

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: enoman

370hp. 740 torka yükseltilmiş ama 0-100 5.2 ölçülüyor daha iyi bir değer beklerdim bunun dışında maşallah diyelim:)

Benzinli güncel kasa M4 bile 4.1 saniye de çıkıyor 0-100'e ve o araçta 431hp

Huracan gibi efsane bir araç bile 0-100'ü 3.2 olarak tamamlıyor.

0-100'ü böyle 3-4 saniyeleri çok mu kolay sanıyorsunuz anlamıyorum, sıradan 1.4TSI motorla 4-5 saniyeleri çok rahat yakaladığını hayal edip, bu forumda gerçek gibi anlatanlar var çünkü.

Hayır benim kafamda 4,8 gibi bir rakam vardı belkide psikolojiktir 5 saniye bandının altı şeklinde.
    Yine de bu değerde çok iyi arkadan itişli tam otomatik ve 1700 küsür kiloluk bir araç için.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Tam izleseniz en az 15 farklı gopro açısın mevcut olduğunu görüceksinz :)

• talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Misafir plaka araç mtv vergisi ödüyor baba gibi :) ayrıca olanak varsa yabancı araç getirmek çok mantıklı kim durduk yere kapıda duran bir araça 21 milyar ödemek ister ki :) 4 bin motor üstü 2016 fiyati öyle şahasn 😎

• Eski videolarinda oldugu gibi mesela 5.20d yanlama aksiyon goruntuleri yok ama muhabbet keyifliydi inceleme icin tesekkurler.

• Videolarinin sadece goruntu kalitesi iyi disardan cekime agirlik verip atraksiyona girmeniz lazim kokpit goruntusu biyere kadar bayiyor

• ExtremeZer0 E kullanıcısına yanıt
    Misafir plaka olayıyla ilgili bilgi veya video anlatımı yaparsanız çok faydalı olur nedir ne değildir ? Video için teşekkürler daha izleyemedim ama önceki videolarıniz kadar iyidir eminim.

• Killer_Elite kullanıcısına yanıt
    Bana kalsa neler cekicem de arac sabibleri sabirsiz :) 2-3 saat sonra canlari sıkılıyor :)

• VirtualWorld V kullanıcısına yanıt
    Siradaki videomda misafir plaka hakkinda ufak bir anlatim yapicam istek cok oldugu icin

• bmw diresiyonuna oturdunmu seytan durtuyor. Hele o DTC tusu + S Modu.. 328XI (230hp) + DTC + S = gozalti . ogunden sonra bmw de sag koltukta oturmaya karar verdim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.