Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
334.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.5 yil muayene derdim yok valla :)
  • Yanlız hocam arka stopu yanlış vermişsiniz o lambalar çakma orjinali bu
    ***BMW E39-E46******BMW E39-E46***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandLotus -- 6 Mart 2014; 14:08:17 >

• Valla dikkat etmedim sanirim ledli ornek olsun istedim :)

Edit: bu arada yonetici arkadasa tesekkurler saygilar bizden ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 6 Mart 2014; 15:55:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ultra para harcayan vatandaslar oyuncak olarak alıp sonra sıkılıp satıyor herhalde.

• rasit03 R kullanıcısına yanıt
    Böyle makinalardan insan nasil sıkılır anlayabilmis degilim.
  • dün istanbula gittim geldim, zaten istanbullular neler çektiğimi dün yola çıktıysalar anlamışlardır. ağır yağmur, yoğun trafik sonuç olarak silecek sistemi isyan etti yolun bitmesine az kala, sağsalim geldim. silecek motorunun tıkırtısını duyuyorum ama silecekler hareket etmiyor sanırım yerinden çıktı ve boşta duruyor, daha önce başına gelen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Arkadaşlar bu araçlar nasıl bu km de ikinci ele düşerler anlayabilen var mı insan kıyarmı böyle arabalara ?
    Bu arada siyah m6 ya içimin yağları eridi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ss-motors-2013-bmw-m6-kosifler-cikisli-156200114/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ss-motors-bmw-m5-hartge-powerbox-grigio-telesto-156391177/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-auto-store-bmw-m-serisi-m6-156319190/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-312-auto__m6-interlagos-blue-cabrio-2.000-km-152037586/detay

Arkadaşım bayilerde aynı beyaz eşya bayileri gibi yıllık kotaları var bu kotayı aşamazlarsa mecbur böyle yaparak yılı kapatırlar
    yani bu satılanlar aslında kendi çevrelerine ilk önce satışını yaparlar.sonra biraz binilir ikinci el piyasasına düşer.Beyaz eşyacılar
    bit pazarındaki esnafa satarlar bu sektörde bunu götürüyor. HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.

• webercan kullanıcısına yanıt
    Dostum yalniz bu araclarin cogu bayi cikisli olmuyor dolayli yollardan ithalat araclar bu tur ithalatcilarin kota sıkıntısı olacagini sanmam.
  • Progress* P kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun dostum muhtmelen sileceklerin bagli oldugu disli yuzey asinmis olabilir.
  • e39 silecek bozuldu mu biraz sıkıntı. Değişmesi/tamiratı için baya parça sökülüyordu hatırladığım.
  • Bu arada ön cam ve/veya fitilini değiştiren oldu mu?

Oldu ise nasıl bir yol izledi? Fitili ve camı orjinal mi tedarik etti? Camcılar genelde çakma cam takıyorlar, ben de bu cam konusunda bilgili değilim, yazın bakalım gençler
  • Konunuzu, araçlarınızı görünce eski 528 im geldi aklıma
    ***BMW E39-E46***

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Bu arada ön cam ve/veya fitilini değiştiren oldu mu?

Oldu ise nasıl bir yol izledi? Fitili ve camı orjinal mi tedarik etti? Camcılar genelde çakma cam takıyorlar, ben de bu cam konusunda bilgili değilim, yazın bakalım gençler

Abi ben on cam fitilimi degisecegim sol surucu kismi artik parcalanmis catlamis
    Facebok ta ikinci el bmw ve parca satan sayfayi takip ediyorum on cam fitili orjinal 100 tl diyor birinde buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

Bu arada ön cam ve/veya fitilini değiştiren oldu mu?

Abi ben on cam fitilimi degisecegim sol surucu kismi artik parcalanmis catlamis
    Facebok ta ikinci el bmw ve parca satan sayfayi takip ediyorum on cam fitili orjinal 100 tl diyor birinde buldum

Fiyat iyi, sıfır ve orijinal ise. Bir de cam konusu var tabii. Orijinalini bulmak lazım

• Çikma ci diycem ama cam kirilan madde sanirim pertlerde cikmiyacak camlarin piyasasi yuksektir sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 11 Mart 2014; 16:22:15 >
  • emrebozkurt800 kullanıcısına yanıt
    Bir ay önce bizim e60 ın camına sokakta giderken inşaattan çivi düştü onun tamirini yaptırdık biraz belli oluyor ama eskisinden çok iyi camı değiştirmeyi de düşündük orijinal cam için 650 tl gibi bir rakam söylediler servise sordurduk camı tamir eden firmada var dedi orijinal bmw logulu olduğunu söyledi fitil için bir şey söyleyemeyeceğim ancak serviste bulunabilir sanırım yada yedek parçaçılarda.e39un camı daha uygun olur sanırım e60 ınki bu fiyat ise.
  • WARNİNG kullanıcısına yanıt
    Orta konsolu söküp küllüğü tamir ettim artık açılıp kapanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Orta konsolu söküp küllüğü tamir ettim artık açılıp kapanıyor

Gozum yemiyor :)
    Dun hava filtre ve akismetreyi ozel bir spreyle temizledim ucuyoruz :)

• WARNİNG kullanıcısına yanıt
    Uçuyoruz derken aracın gidişimi değişti ne oldu :)
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.