Şimdi Ara

***BMW E39-E46*** (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.017
Cevap
66
Favori
334.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burası e39 sayfası arkadas burada sallama yok herşey gerçek :)
    diğerleri gibi hayal urunu değiliz 176 hp+10 hp 2.2 motora sahib saf torklu arkadan itiş bir arac ile diğer araçları karıstırma
    AUDI S POWERyoutube
    BMW 520 E39 190hp
    http://www.youtube.com/watch?v=aG72bAvYJFA
    7.3 sn yeterse sıkıntı yok sen raad ben raad :D

buda stock halı 8.9
    BMWschrauber93youtube
    BMW 520i e39 0-100 acceleration
    http://www.youtube.com/watch?v=ntV8ljuoxXI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 3 Mart 2014; 23:26:54 >

• Sağolun arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışsiniz.Etrafimda bu tarz insanlar çok fazla.Genelde bu tipleri Kentpark avm en alt kapali olan kismindaki otoparkinda tokatliyorum.(Bosuna yarismam ama en kötü depoyu fuller.Tabi adamada guvenmem lazim)Yarisa ustasiyla gelen bile oldu yahu Çokta ciddiye almiyorum bu arkadaşlari varsin benim araba gitmesin 30 snde 100 yapsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Aslına bakarsan kullanılabilirlik olarak senin yaptığın tabiki de daha mantıklı ama benim göz zevkimi bozuyor işlevsellik olarak ekranlar güzel ama orijinali gibi durmuyor sizin ekranın üst tarafındaki içe doğru eğim biraz görünümü etkiliyor bu ekran x5 e daha çok uyumlu gibi geldi bana.

Birde sevgili dostlarım benim arabanın küllüğü kapanmıyor ha bunu sökmeyi bilen nasıl söküldüğü hakkında bilgisi olan varmı ?

Bende sigara donanımı yok arkadaşlar ilk sahibi almamış onun yerine 220 volt girişi mevcut. Ne işe yarıyor derseniz konvektör gerekmeden laptop, süpürge vs cihazları kullanabiliyorum.Temizlikte, navigasyonu güncellemede vs çok işime yarıyor @emrebozkurt800 @WARNİNG @rasit03 @allstar34

• GrandLotus kullanıcısına yanıt
    Keşke benim arabada ayni şey olsaydi küllük yerine en azindan ise yarardi :)
  • rasit03 R kullanıcısına yanıt
    Yok canım daha bmw ye kafa tutacak kadar palazlanamadilar
  • Bizim kapi sesi tokmu ya dikat ettinizmi :):)

• quote:

Orijinalden alıntı: emrebozkurt800

quote:

Orijinalden alıntı: extrem_015

0-100 değerini iyi sallamışsınız maşallah,fabrika verisi 9.1 saniye olan kaç yıllık aracı nasıl 8.3 saniyede 100'e çıkardınız hayret uçurumdan attınız heralde

e60 kasa bile 9.0 saniyede çıkıyor... siz 9.1'i tutturursanız öpünde başınıza koyun....

Arkadaş ekstra bir uygulama yaptırmış, yazısında da var zaten. Atmosferik de olsa 10% güç alma gayet olağan bu motorlarda.

ilk mesajını okudum bişey göremedim tüplü ve öfkeli bir şahıs olduğunu gördüm sadece..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extrem_015 -- 4 Mart 2014; 3:18:50 >

Hocam ellerinize sağlık çok doyurucu bir değerlendirme yapmışsınız.İki sorum olacak birincisi yorumlarınızdan birisinde sanırım bmw sahipleri hemen boyatıveriyor demişsiniz bunu söylerken aracın komple boyalı olması durumu dahil mi ifadenizde?Yane komple boyalı bir araçtan da yaşı itibariyle makul görünüp alınır diyebilir miyiz e39 kasa için konuşursak?
    İkinci sorum da 2001 2003 arası modellerde yeni motorlar bulunduğundan bahsedilmiş.2000 model 5.28i de de satılık olanların bazıları çift vanos mevcuttur diye söyleniyor.Bahsettiğiniz yeni motorlar çift vanos motorlar mı?Eğer öyle ise 2000 model 5.28i satıcılarının söyledikleri kafamı karıştırıyor.Aydınlatırsanız çok memnun olurum.Teşekkür ederim.
  • zntcrl kullanıcısına yanıt
    Merhabalar :)
    Sorulariniza geleyim hemen. Boya olayi su sekilde surtuyorlar, bir yere takiyorlar diger arac sahipleri bisey olmaz nazarlik olsun derler ama bmwciler genelde kusursuz binmek istediklerinden pasta cila ile yada lokal boya ile hallederler arabalarinin kusursuz olmasini isterler o yuzden o cizikleri yada kusurlari yapdirirlar boyasiz bi bmw zor ama imkansiz degil tabiki... Komple boyali arac tabiki alinmaz kimse almaz. Gelelim motorlara. 528i makyajsizdir tek vanosludur. E39un makyajli modelleri tercih edilmelidir kasalari guclendirilmis(her alanda) olup ayni zamanda gunceldirler.Bu makyajli modeller ise 2001-2003 arasindaki modellerdir.Makyajli 528i yoktur makyajdan sonra 530i almistir yerini cift vanoslu olan model odur.Piyasada cok fazla sonradan makyajli görünüm verilmis araclar var onlara aldanmayin ve almayin. Tabi birde çakma m paketler var. Yani size kisaca diyeceğim 2001-2003 makyajli olan degiseni olmayan serseri eline geçmemiş her şeyi fabrikasyon olan bir e39 tavsiye ederim. Daha fazla sorunuz olursa ben ve arkadaslarim cevaplamaktan memnuniyet duyariz. Iyi gunler

Dostum 99 da 520 ve 528 ler cift vanoslu oldu diye biliyorum ben yanlismiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zntcrl

Hocam ellerinize sağlık çok doyurucu bir değerlendirme yapmışsınız.İki sorum olacak birincisi yorumlarınızdan birisinde sanırım bmw sahipleri hemen boyatıveriyor demişsiniz bunu söylerken aracın komple boyalı olması durumu dahil mi ifadenizde?Yane komple boyalı bir araçtan da yaşı itibariyle makul görünüp alınır diyebilir miyiz e39 kasa için konuşursak?
    İkinci sorum da 2001 2003 arası modellerde yeni motorlar bulunduğundan bahsedilmiş.2000 model 5.28i de de satılık olanların bazıları çift vanos mevcuttur diye söyleniyor.Bahsettiğiniz yeni motorlar çift vanos motorlar mı?Eğer öyle ise 2000 model 5.28i satıcılarının söyledikleri kafamı karıştırıyor.Aydınlatırsanız çok memnun olurum.Teşekkür ederim.

Esas güncel motorlar 2001-2003 arasında üretilmiş. Ancak 98 model çift vanoslu 5.28 de gördüm. Buradaki tek olay çift vanos olayi değil. Makyajla birlikte aractaki çoğu parça yenilenmiştir. Daha güçlü motorlar satışa sunulmuştur.

Açıklamanız için çok teşekkür ederim ayrıca bu konuda detaylı bilgiler verip ben ve benim gibi birçok meraklı kişiyi bilgilendirdiğiniz için.Paylaşımlarınızın devamını bekliyoruz
  • rasit03 R kullanıcısına yanıt
    Sorumun cevabını ''Makyajla birlikte araçtaki çoğu parça yenilenmiştir.''cümlesiyle aldım.Tek olay vanos değilmiş ben öyle sanıyordum o yüzden karışmış kafam.Çok teşekkür ederim açıklamanız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

Dostum 99 da 520 ve 528 ler cift vanoslu oldu diye biliyorum ben yanlismiyim.

Benim bildiğim makyajlı modeller çift vanos.Makyajsızlarda sizinde belirttiğiniz gibi 528i lerde çift vanos var mı bilmiyorum
  • makyajda dısşta görsel olarak

angel far ,merceklı borcamsız cam

ledli stop ampullu stop

orn eski tip
    ***BMW E39-E46***

yeni tip
    ***BMW E39-E46***

eski tip
    ***BMW E39-E46***

yeni tip
    ***BMW E39-E46***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WARNİNG -- 5 Mart 2014; 17:43:26 >

• bugün muayeneden geçemedim, problem: arka aks yataklaması: boşluk var (tam olarak böyle değildi ama benziyor)

2 sene kadar önce arka poryalar değişti. onları eledim direk ama başka ne var ki rulman olan parça?

önümdeki şahin buğulu farla, kapanmayan kapıyla, rölanti valfi bozuk olarak geçti muayeneden geldiler benim arka aksıma taktılar insan hayret ediyor
  • aşağıdaki ilk şemada bulunan 18,2,14 ve ikinci şemada bulunan 6 nolu parçalara baktırın.

Boşluk yapabilecek parçalar bunlar genelde.

Maalesef para yedirmeniz gerekiyordu, Türkiye'de bütün işler parayla çözülüyor (gene maalesef)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 5 Mart 2014; 20:33:38 >

• Mayista bende gidicem bakalim basimiza neler cikarticaklar bereket nisanda priyodik bakim var sagina soluna bakicaz artik

• Konuda tartışma içerikli mesajlar temizlenmiştir.Lütfen karşılıklı tartışma içine girmeden konu başlığa uygun devam etsin.Saygılarımızla
  • Ben halen bi orijinal jant denk getiremediğim için soruyorum, yurtdışından, ebay sitesi üzerinden ikinci el jant alsam, Türkiyeye gelişinde problem olur mu? Çok fazla parasinda değilim, yeterki istediğim jant olsun, Türkiyedeki fiyatinin iki katına da razıyım. Nasil bir prosedür vardır, gümrükte takılır mı, takılırsa hangi tutar üzerinden yüzde kaç ödeme yapılır. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.