Şimdi Ara

BMW 6 serisi 2004-2006 veya Mercedes CL500-600 serisi 2002 model ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışında yaşıyorum. Teknik verilere göre otomobiller 100 km de 18 litre civarı tüketiyor. Burda benzin ucuz km'si 25 kuruş civarı yapıyor. Vergi de yok.

Sizden ricam Türkiye'de sahibi olamayacağım bu arabalardan birine burada sahip olmayı istiyorum ve biliyorsunuz bazı otomobillerin üretim yılları itibariyle kronik sorunları ve arızaları oluyor. Bu arabalarda bu tür sorunlar var mıdır ? Varsa ne olabilir ?

Şimdiden teşekkürler

• Bir tane sıradan araba alın sonra toyata supralara bakın ben sizin yerinizde olsam supra skyline vs alıp garaj yapardım ama nerdeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freelander2001

Bir tane sıradan araba alın sonra toyata supralara bakın ben sizin yerinizde olsam supra skyline vs alıp garaj yapardım ama nerdeee

Hocam herkesin kendine göre fikirleri veya hayalleri var, haliyle ortak hayallerde buluştuğumuz yorumculardan cevap bekliyorum =)
  • Yurtdışında bu arabaların daha insancıl kullanıldığını düşünüyorum ki müşteri hizmetleri daha iyidir yurtdışında. Ekspertiz, bilgisayar testine sokarak öğrenebilirsiniz otomobil hakkındaki gerçekleri. Zaten gelişmiş ülkelerdeki insanların bu tür dolandırmayla uğraşacağınu düşünmüyorum, yine de test yaptırırsınız. Nerde ikamet ediyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohan

Yurtdışında bu arabaların daha insancıl kullanıldığını düşünüyorum ki müşteri hizmetleri daha iyidir yurtdışında. Ekspertiz, bilgisayar testine sokarak öğrenebilirsiniz otomobil hakkındaki gerçekleri. Zaten gelişmiş ülkelerdeki insanların bu tür dolandırmayla uğraşacağınu düşünmüyorum, yine de test yaptırırsınız. Nerde ikamet ediyorsunuz?

Dubai'deyim. Bazı sorunlar kronik olabiliyor, test yaptırdığımda çıkmaz ama sonradan çıkabilir gibi.
  • mercedes bmw ye göre daha ağır bir görünüşü var. bence 6 serisi yerine m6 alın
  • Ben olsam direk M6'yı yapıştırırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Porsche cayman s alır keyfime bakardım şahsen orda yaşasam

• Burası çoluk çocuk dolmuş, burada gerçekten otomobile binmiş kullanmış olan değil dergi kapaklarından otomobillere bakıp hayal kuran kişiler yorum yazıyorlar. Ben en iyisi yabancı forumlara bakayım, size bol geyikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Burası çoluk çocuk dolmuş, burada gerçekten otomobile binmiş kullanmış olan değil dergi kapaklarından otomobillere bakıp hayal kuran kişiler yorum yazıyorlar. Ben en iyisi yabancı forumlara bakayım, size bol geyikler

Arkadaşım malum türkiyede yaşıyoruz. Burda kim nerden bilsin o araçları. Ha fındık motor dersen bilgi bulursun. Şimdiden hayırlı olsun

• Test etmek gerekir.ikiside harika araçlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigit48

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

Burası çoluk çocuk dolmuş, burada gerçekten otomobile binmiş kullanmış olan değil dergi kapaklarından otomobillere bakıp hayal kuran kişiler yorum yazıyorlar. Ben en iyisi yabancı forumlara bakayım, size bol geyikler

Arkadaşım malum türkiyede yaşıyoruz. Burda kim nerden bilsin o araçları. Ha fındık motor dersen bilgi bulursun. Şimdiden hayırlı olsun

Bir arkadaşı kullanıyordur, bir makalede okumuştur, ustası anlatmıştır..vs

Geyik yapınca daha mı iyi oluyor. E-mail ile abone olduk konuya zırt pırt mail geliyor. Neyse, e-mail aboneliğini kapatayım ben bu bölümün böyle olduğunu düşünmemiştim.

• CL in kalitesi mükemmel 6 serisi yanın da sönük kalır . ben tercihimi CL den yana kullanırım konforun dibine vurursunuz .

ama söz konusu dubai ise lexus de iyidir .
  • forumda bu tip araba kullanan neredeyse yoktur cevap alamamanız normal
  • E63 6 serileri de sorun yasamazsiniz
    Bazi araclarda sanzimanla ilgili bir problemleri vardi otomatik vites modunda sarsintili gecis yapiyodu onla ilgili bmw gerekli servis islemlerini yapip duzeltiyordu onun haricinde sorunsuz araclardir

• ben olsam m6 tercih ederdim
  • Yeni öğrendiğim bir durum oldu, araçlar GCC Standardına uygun üretilmemiş olan ithal araçlar ise 2-3 yılda aşırı sıcaktan sorun çıkarıyorlarmış.

Sanırım BMW ve Mercedes'te GCC çok az olduğundan Mustang v6 2010-2012 bakacağım. Bunların da fiyatları yaklaşık 40-50 bin TL civarında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.