Şimdi Ara

Bmw 520d 19 ınch jant

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Kısa süre önce aldıgım 2013 320d M sport aracımda kronik bir hata tespit edildiği için aracımı geri iade ediyorum bunun karşılığında 2013 520d almayı düşünüyorum, lakin 19 inch bir jant beğendim. Aklıma takılan arabayı zorla mı? ( zorlar mı derken performans elbet bi sekilde gidiceğini biliyorum). Düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.



  • Büyük jant bizim ülkemizde sorun arkadaşım. Yolların hali ortada illaki konfor kaybı yaşatıyor. Onun dışında fikir olarak söylüyorum önceki aracım 15" iken ben 17" jant taktım, hala kullanıyoruz herhangi bir problem yaşamadık.
  • Yollar keza dediğiniz gibi. 17 den 19 a cıkarmam konforu cok etkiler mi? Direksiyon ağırlaşıcağını düşünüyorum ama sürücüyü yorucak kadar ve konforu etkilicek kadar olur mu? Normalde 1 ich yükseltmekte sıkıntı olmicağını bir çok kişiden duymuştum. Bu konuda çok bir bilgim yok açıkcası
  • evet olur diyorum ben ... aslında düz yolda pek bir fark hissetmesiniz ..
    ama Türkiyedeki çukurlar göz önüne aldığımızda kesinlikle 17 diyorum ...

    ama yok ben %80 şehirler arası yol alacağım diyorsanız alın derim

    görünüş olarak çok güzel fakat daha sert bir hissiyat veriyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahtclb

    Merhabalar. Kısa süre önce aldıgım 2013 320d M sport aracımda kronik bir hata tespit edildiği için aracımı geri iade ediyorum bunun karşılığında 2013 520d almayı düşünüyorum, lakin 19 inch bir jant beğendim. Aklıma takılan arabayı zorla mı? ( zorlar mı derken performans elbet bi sekilde gidiceğini biliyorum). Düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.

    Acaba bu yeni araç vermeyi nasıl kabul ettiler mahkeme ile yoksa başka şekilde mi?
  • 3.20d en baz donanım 142 bin tl
    5.20d en baz donanım 192 bin tl.

    siz şimdi en baz fiyata dahi almış olsanız 50-60 bin fazla para vererek 5.20 d alıyorsunuz. bu kadar büyük sınıf atladıktan sonra yemişim jant ebadını. bence almışken 22-23 jant filan olmalı.
  • O araca 18 jant ideal..Bizim 18 mesela ve sehir ici cok az konforsuzluk yasaniyor..

    17 jant o heybete cok kucuk duruyor soyleyeyim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşadığınız şehir de önemli.
    kullandığınız güzergahlar da.

    yol durumunuz iyiyse, acımayın alın. çok yakışır.
    ama nerelere gittiğiniz belli değilse, bence riske atmayın. lastik, janta yazık.
  • Benim aracın orjinali 17", benimkinde 18" takılı bozuk yollarda, tümseklerde az da olsa hissettiriyor. Ama aracın genel görünümü de etkili üst sınıf ve geniş araçlarda 17" bile aracı göstermeyebiliyor.
  • Arkadaşların da belirttiği gibi, genelde kullandığınız yolların durumuna bağlı. Yollar bozuksa 18" makuldür, ama yollar düzgünse elbette 19" daha hoş durur araçta. Ama 17"i kesinlikle değiştirmek lazım, o kasa için yeterli değil...
  • Servise ya da danışmana hadi onu da yapamadın lastik jant satan birine sormak yerine niye buraya yazar biri, forumun yarısı sanki lastik, jant, aerodinamik mühendisi. Üşenmeden bir de bugün üye olmuş o da ayrı bir tez konusu.
  • 19 almayacaksan da bence en az 18" olsun.

    17" jant 5 serisinde küçük duruyor. Şu 18"'lik jantlar çok iyi duruyor :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2012-f-10-5.20-dizel-exclusive-75000-km-de-143424155/detay
  • 20" oluyor mu acaba??
  • Kaç inch olduğunu hatırlamıyorum ama daha önce kocaman jantları olan s-line bir Audi Q7'yi bizim köyün yolunda kullanmıştım . Asfalttan inip bozuk yola girinceye kadar herşey güzel , fakat bozuk yollarda o büyük jantlar ve incecik yanaklı taş gibi sert lastikler yoldaki bütün ayrıntıları hissetmenizi sağlıyor .
  • 19 jant Takin. Bu tarz araçlarda jant konforu etkilemez. Süspansiyon sistemi gelişmiştir. Normal C sinifi gibi tabut etkisi yapmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ipo_aga

    Servise ya da danışmana hadi onu da yapamadın lastik jant satan birine sormak yerine niye buraya yazar biri, forumun yarısı sanki lastik, jant, aerodinamik mühendisi. Üşenmeden bir de bugün üye olmuş o da ayrı bir tez konusu.

    =) Servise sormak bana doğrudan satmak için Harika olur diceklerdir. Lastikçiler keza öyle lakin belki burda aynı durumda olup da değiştirmiş olablir diye düşündüm. Ayrıca buranın iyi bi forum olduğu belli ondan bununda mantıklı olucağını düşündüm. Ama senin bu şekilde yanaşmanın mantığını çözemedim? Epey bi yardımcı oldun böyle yazarak...
  • ben 19 taktım cekiş olarak hiç etkilemedi ama konforu etkiledi. gerci bu görünüşe konforu değişmem.
     Bmw 520d 19 ınch jant
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ipo_aga

    Servise ya da danışmana hadi onu da yapamadın lastik jant satan birine sormak yerine niye buraya yazar biri, forumun yarısı sanki lastik, jant, aerodinamik mühendisi. Üşenmeden bir de bugün üye olmuş o da ayrı bir tez konusu.

    Bu mantıkla hiç bir soruyu foruma sormamak lazım o zaman.

    19" jant takıp takmama konusunda fikir beyaz etmek için lastik, jant, aerodinamik mühendisi olmaya da gerek yok. 19" jantlı arabası olan veya böyle bir araba ile yolculuk yapmış birisi pekala 19" jantın konforu, darbe emişi hakkındaki tecrübesini yazabilir.
  • Performans konusunda pek üzeceğini zannetmiyorum da konfordan çok şey kısar hele bir de birazcık bozuk yola girdiğinizde ulan keşke takmasaydım dedirtir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.