Bildirim
2006 passat 18' janta lastik önerisi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arabanın orjinal max lastik ölçüsü 225 mi 235 mi? -
235 40 18 takmalisin bence. Jantla Onerilen lastik nedir ? bu arada Arac hakkinda biraz bilgi verirmisn ? Bu sekilde daha guzel yanitlayabiliriz sanirim. _____________________________ Super-Heavy is approaching... -
Janta ne kadar verdin ? _____________________________ -
orjinal kalinlik 215.
bence en fazla 225 yaptir.
zaten cok kalin oldumu yanaklar disariya cikiyormus gibi kotu bir goruntu olusturuyor...
bence kalinlik isini abartma hatta orjinal 215 te kalsin..._____________________________ İnsanlar bir gün sonra unutulacak şeylerin hafifliği ile meşguller... -
bence 235 takarsanız dönüşlerde sorun yaratabilir
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: _codelinker_
orjinal kalinlik 215.
zaten cok kalin oldumu yanaklar disariya cikiyormus gibi kotu bir goruntu olusturuyor...
bence kalinlik isini abartma hatta orjinal 215 te kalsin...
Abi 18 icin 215 mi orj. olculer ? Bi yanlışlık olmasın ? a3 un 17 si bile 225._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..
quote:
orjinal kalinlik 215.
Abi 18 icin 215 mi orj. olculer ? Bi yanlışlık olmasın ? a3 un 17 si bile 225.
yok 16'' icin.
yani benim aracin uzerindekiler...
bir de bisey soracam.
bu haliyle yani 18'' jantlara 215 takilirsa ne olur???_____________________________ İnsanlar bir gün sonra unutulacak şeylerin hafifliği ile meşguller... -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..
quote:
orjinal kalinlik 215.
Abi 18 icin 215 mi orj. olculer ? Bi yanlışlık olmasın ? a3 un 17 si bile 225.
yok 16'' icin.
yani benim aracin uzerindekiler...
bir de bisey soracam.
bu haliyle yani 18'' jantlara 215 takilirsa ne olur???
Sakıncası olacagını sanmıyorum , goruntu haric faydası var hatta.
215 40 18 olabilir ama tabanı dar oldugu icin hoş durmaz.Passat geniş araba , lastik tabanı genişledikce daha hoş olur.Mesela tt de 17" jantta bile 245 lastik secenegi var :)
quote:
Orjinalden alıntı: oligarşi
codelinker 215 yanak değil lastiğin yere basan genişliği
evet bende oyle dedim zaten...
quote:
orjinal kalinlik 215.
kalinlik/yanak genisligi/jant buyuklugu (inc)
_____________________________ İnsanlar bir gün sonra unutulacak şeylerin hafifliği ile meşguller...
-
Arkadaşlar karar verdim 225.40.18 takacağım.jantlarımda:8,8x18 ET50.
Sizce bu şekilde jantı ve lastiği taktığım zaman arabanın yaylarında veya lastiğin bağlantı yerlerinde(disk aksamında) oynama yapmama gerek varmı?bunu sormamın amacı jantı aldığım yerde diske oturan bağlantı kısımlarınıda alın dediler(onlarda ABT)acaba bana onlarıda satmak içinmi öyle dediler sizce,çübkü fiyatı jantların yarı parası?
teşekkürler ilginize arkadaşlar...
_____________________________ 2010 VW CC 1.8 TSİ,Şeker Beyazı 7 DSG -
Dike oturan baglantı kısmı neymiş ya ilk kez duyuyorum ?
Bu arada yay var mı arabada ? En az 3,5mm de indirmeni tavsiye ederim mukemmel olur.Eski kasa passatlara sadece yay takınca bile araba cok degişiyor.Yenilerde nasıl olur bilemicem.Hic modlu passat gormedim
_____________________________ -
215*55*R16.ya en uygun karşılık gelen 18" lastik ebatı = 235*40*R18
225.te feda değil sonuçta %3.e kadar yakıt, fren güvenliği ve yol tutuş açısından makul değerler. 225 kullanıldığında -0.89% değişim olurken 235.te bu 0.35% oluyor. Tabi bu jant ve lastiklerde Türkiye yollarında dikkatli ilerlemenizi herkes gibi bende tavsiye ediyorum. Zira Passat.ın mükemmel konforuna rağmen en ufak bir kasiste bile çok rahatsız olacağınızı size garanti edebilirim. Üstüne üstlük bir arkadaş alçaltmayı tavsiye etmiş. Görüntü açısından evet çok yakışıklı olacağına eminim ama arabanız günlük kullanım arabası olmaktan çıkıp otoban ve yarış pistleri arabası kılığına girecektir.
Bir tavsiyemde 18" lastikler çok pahalı olacaktır ama lütfen bu kadar masraf yapmışken uzak doğu lastiklerini takmayın arabanıza. Bilindik markalardan lütfen şaşmayın._____________________________ İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığına inanır. -
quote:
Orjinalden alıntı: fcg
Arkadaşlar karar verdim 225.40.18 takacağım.jantlarımda:8,8x18 ET50.
Sizce bu şekilde jantı ve lastiği taktığım zaman arabanın yaylarında veya lastiğin bağlantı yerlerinde(disk aksamında) oynama yapmama gerek varmı?bunu sormamın amacı jantı aldığım yerde diske oturan bağlantı kısımlarınıda alın dediler(onlarda ABT)acaba bana onlarıda satmak içinmi öyle dediler sizce,çübkü fiyatı jantların yarı parası?
teşekkürler ilginize arkadaşlar...
Hayır sana satmak için demediler mutlaka almalısın
Jant 18'' olduğunda ve aplikasyon kısmının janta göre oldukça ufak kaldığından arabanın jantına yüklenen ağırlık odağı daha fazla olcacak ve jantın takıldığı aplikasyon yani bijon deliklerinin olduğu kısımıdaa darbelerde süspansiyondan
normalden daha fazla yük taşıma durumunda kalıcaktır/örneğin çukurlardan geçerken
bu nedenle abt nin Fk nın Eibach in veya diğer markaların yaylarına bakmanı ve bunlardan kesene en uygununu seçmeni dilerim
çünki yaylar arasında çok fazlada kalite farkı göremedim
tavsiyem FK dır. Hani şu kırmızı kırmızı olan yaylar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 10 Ocak 2007; 15:09:37 >
-
İlk başta deneyeceğim jantı alıp ,olmazsa o parçayıda alacağım duruma göre.yay taksam ne tavsiye edersiniz?40mm mi?herkese teşekkürler _____________________________ 2010 VW CC 1.8 TSİ,Şeker Beyazı 7 DSG -
sadece jant lastik leylek gibi olur yay 3,5 luk veya 4 lkü olabilir. ancak onları da tak ve dene ayrıca yay takıldıktan sonra gittikçe araca uyum sağlayıp daha da düşüyor 0,5 cm de olsa düşüyor onun farkında olarak yap ayrıca da çamurlukla arasındaki mesafeye dikkat et. 18 jant wv passat ta güzel duruyor ama çok kollusunu gördüm milie migla mı ne markası abt yi bilemem, eğer lastik istersen de lastikde hem fiyat hem de özellik olarak yardımcı olabilirim 225/40/r18 daa uyumlu olur.
bridgestone yetkili satış bayisiyiz. bomoto 0216 332 56 73 fiyatta yardımcı olmaya çalışırım tekrar ediyorum
cep 0532 555 56 52 ömer faruk çin_____________________________ -
tekrar söylüyorum 18'' jant aldıktan sonra yay alman gerekir çünki lastiklerin iç taraflarını yemeye başlar yol yaptıkça lastik
benim 17'' jantlarımdada lastiğin iç taraflarındaki dişlerin tamamen gittiğini gördüm
saygılar. -
ABT yi aldığın yerin telefonunu bana pm'den atabilirmisin?? _____________________________ 
2007 HYUNDAİ SANTA FE 2.2 CRDi H-MATIC STYLE-----2007 SKODA OCTAVİA RS 2.0 TFSİ V//RS -
quote:
Orjinalden alıntı: fcg
Arkadaşlar 2006 passat a 18" ABT jant takımı aldım,sizce buna hangi ebatta lastik takmalıyım?225.40.18 mi?235.40.18 mi?veya önerebileceğiniz başka ebat varmı?teşekkürler...
siz bu resimde verdiğim jantların 18" olanınımı aldınız?yoksa başka bi abt jantımı aldınız.bende bizim jettaya resimdeki jantlardan almayı düşünüyorum.resimdeki janttan aldıysanız ne kadara aldınız.bide onlara süspansiyon yayları satıyolar ondanda almak lazım.abtnin yayları ne kadar biliyomusunuz.

_____________________________ -- IPHONE 7 --
--BMW 3 SERİES--
Benzer içerikler
- grand cherokee 2.7 crd kronik sorunları
- cam buğu önleyici doğal
- turbo intercooler yağ basarsa ne olur
- epc ve motor arıza lambası
- otomatik araba neden stop eder
- mercedes mi bmw mi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler