Şimdi Ara

BMW 5 SERiSi G30- (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.527
Cevap
102
Favori
565.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1. Evt g30 ck pahalı lakın her araba ck pahalı bu nedenle g30 yıne bı sekılde satacaktır. E 180 de ck ucuz degıl 300 bın ve uzerı. Borusan az satılıyor dıye fıyatları ck ındırmez zıra bu stratejı bundan snra ters teper. G30 hıc bır zmn f10 gıbı kolay ulasılır olmayacak bu durum da bazı bmw cılerı mutlu etmektedır bunu da solıyım. Zıra f10 artk qasgaı megane gıbı olmustu.



    2. 2017 ekım demek ıstemıstım😀 Yanı borusan yola gelecekse henuz gelmıs degıl. Ekım 2017 de sadece dışı m paket 5.20 i 298 bın ıdı bugun de prestıge paket son arac 290 olmus aynı arac m olsaydı 300 olurdu.



    Next 100 ve busıness 335 ıdı bugun ındırım dıye 343 dedıler. Yanı ortada yola gelen bır borusan henuz yok.



    3. Aracı boş getırme ıyı de en kotu hayalet vakum ıstenmekte yanı bunun uzerındekı ekstralı araclar olmayabılır ama hayalet veya vakum paketlerın oldugu next100 ve busıness bı sekılde olur ve olmalı.yanı arac yıne 320-330 u buluyor her turlu. Fazlasına bnde karşıyım fıyat ck ucuyor. Ben 335 dedıgım aracın fıyatını almıstım ekım ayı adamın bırı bıseler koydu cıkardı 376 bın bırader dedım 40 bın fark var. Adam adaptıf dakota ses sıstemı koymus. Dedım ben genıs ekran hayalet vakum dışında ekstra ıstemedım. Istemedıgım seyler de pakette mecbur alıcam. Onlar ztn standart abı dedı. Ulan dedım paranın gozunu seveyım😀



    4.g30 un pahalı olması onun gorsel olarak basarılı oldugu gercegını degıstırmez. Son donem de artmakta sokaklar da gordugum. F10 artık eskı kasa gorevını alacak ve gorsel olarak bmw dışında benzerlıklerı yok. İki sene once sız 140 bıne f10 olan tanıdıgım var adam kendıne sovuyor ıkı sene bekleseydım g30 alırdım dıye. Dedım 50-60 fzla bayılırdın abı ben aldıgım da 200 bın ıdı sımdı yenı kasa 350 bın lık araba sen 50 bınden bahsedıyorsun dedı.yanı o serefsız bıle f10 u begenmez olmuş. Ck sevmem ondan sovebılırım😀



    5. Bu araca 300-330 verır mıyım ben vermem parası olanın vermesıne de dıyecek bıse yok. F10 alır mıyım onu da almam.



    6.bu aracı yılın son gunlerıne kdr otv sız 180-220 arasında donanıma gore alanlar ck buyuk iş cıkardı en kotu 120 bın altına passat fıyatına g30 aldılar. Sankı araba onlar ıcın bu yılın son hedıyesı olarak cıktı. Zıra otv sız alanlar 1.6 a kdr aldukları ıcın alabıleceklerı en ıyı ve luks arac g30.

    Next 100 ve busıness paketın bana malıyetı 40 bın ıdı otv cıkardıgında 24 yanı bı paket de bedavaya gelıyor adamlara.

    Ya boyle bır ımkan olacak ındırımın babası olacak ya parayı bayılacagız ya da susup oturacagız.



    Bugun 4.5 kur ve 4.30 dan sabıt

    Bu kur 4.75 oldugunda 4.50 dan sabıt olacak



    Yanı ondan snra ındırım olsa da bu arabanın boşu 300 den asagıya yıne dusmeyecek. Guzel ulkemın gercegı maslesef.





    Son olarak g30 ve e kasa sadece premıeum oldukları kalıtwlı konforlu ve guncel oldukları ıcın degıl vergı sıstemınden dılayı da satıyorlar.



    Volvoyı aradım xc40 dedım ne zaman gelır 2 ay snra dedı. Motır secenegı sadece 2.0 dızel dedım kac para gelır 300 cıvarı dedı. Şimdı dusunun xc40 300 bın

    Hyundaı santa fe 300 bın

    Nıssan xtraıl 1.6 200 bın



    Yanı 2.0 motora cıkınca vergıden dolayı ztn fıyat ucuyor.

    Mtv yuksek. 200-220 bın sınırı koydum kendıme bmw mercedes bıneceksem daha alt modellere bınecem veyw bska marka araclara yapacak bıse yok.



    Adaptıf far ekleyen bı arkadas bıde fatıhhh vardı malı onlsr goturdu baksanıza yoklar forumfa 200-210 arası araba aldı adamlar şaka gıbı gercekten😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deep_blue3434

    Merhaba 5.20i beyaz ic dis m paket, dakota taba ,next 100, business , pure vakumlu, hayalet gostergeli bir arac aldim 20 gun once malesef adaptif yok. Arac henuz 800 km de bolgemde kar olmasi ve benimde karda kullanmaya uygun bir baska aracimdaha olmasindan dolayi garajda bekliyor. Simdi gelelim benim problemime eger bu paketten kullanan bir arkadasim varsa bana bu aracin ses sistemi ile ilgili bir bilgi verebilir mi? Nefret ettim ses sisteminden tam anlamiyla berbat. Servisi ( kosifler oto). Aramadan once sizlere danismak istedim. Simdiden ilginiz ve bilgi paylasiminiz icin cok tesekkur ederim.

    kar gördüm kaydım.
    .
    bu nasıl çalıyor hocam arabanızda?. memnun değilseniz. en azından harman kardon ekletmeliydiniz
    not: lütfen mavi yazıya tıklayınız.
    .
    not: hocam bir de soru. yanıtlarsanız sevinirim. ne kadara aldınız aracı. aralık sonu almışsınız malum. cazip bir indirim yakalabildiniz mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyoglubeyy -- 12 Ocak 2018; 1:47:13 >




  • Deep_blue3434 D kullanıcısına yanıt
    Aracı kaca almıstınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bnde aynı soruyu sormuşum😀

    Bnce ck ıyı bır fıyata alınmış olabılır zıra ındırım vardı baya yuksek oranda dıye duymustum



    Bıde arac da next 100 paketı

    Hayalet navıgasyon genıs ekran harekete duyarlılık olacak sejılde mı aldınız yksa sadece hayalet ve vakum olarak mı?



    Zıra paket fıyatı 3000 euro ıdı



    Busıness da vakum koltuk ısıtma hafıza koltuk ve elektrık bagaj olacsk sekılde 2500 euro ıdı



    Ben hangı bayıye gıtsem sadece hayalet ve vakum ıstıyorum desem paketın tamamını dayıyorlar ıdı😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar merhaba adaptif ve muzik sistemi haric hersey var. 350.000 tl ye aldim kosifler bagdat caddesinden. Sorun su ki ben yillarin bmw kullanicisiyim 2 yilda bir sifir aliyorum ama hic bu kadar kotu ses cikan bir bmw gormedim. Oyuzden siz degerli site uyelerinden bilgi istedim. Muzik sistemi ekletmeyen bir arkadasim kendi arabasinin durumunu muzik sesi konusunda benimle paylasirsa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay canına dıorum

    M paket next100 ve busıness arac yıl sonu kampanyası 350 bın bgn dakota derı yerıne alcantara aynı arac 343 dedıler demek kı aynı fıyat devam.



    Bu arabayı 208 e alan fatıhhh getırın bana😂Zarar edıyor gırmesın sakın foruma. Beyoglubeyy yaktın adamı aldırdın 5 kasa😀



    Ses konusuna gelınce valla benım kulagım ıyı degıldır ck anlamam senın gıbı hassas bı arkadas da begenmemıstı ses sıstemı ekletmıstı ama bana sorarsan ben o farkı veya kalıtesızlıgı hıssedecek kulaga sahıp degılım. Kemdı aracım da

    cogu zaman dalıyorum snra bunu kım acmıs lan dıorum😀



    Bmw uzmanı bı arkadas da ses sıstemını begenmemıstı ama bunun hastası dışında anlayanı kafasına takanı olmz demıstı sanırım senın durum bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standart, ses sistemi yetersiz. defalarca yazıldı zaten konu. ancak, mercedes e 180 in standartında audio 20 kullanılıyor ki kaç senenin ürünü. o daha da kötü. müzik keyfi almak isterseniz, en azından harman kardon ekletmeliydiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyoglubeyy -- 12 Ocak 2018; 14:19:8 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arjen robben

    Hocam aynı mantıkla devam edersek xenon fara da gerek yok, normal sarı ampul de iş görüyor nihayetinde. Klima yerine cam açıp serinlemek, geri görüş kamerası yerine yan koltuktan destek alarak arkaya bakmak da diğer alternatifler :)

    Otomobil sektörü zaten çağın ötesinde, hemen hemen lüzumlu her şey zaten tüm firmalar tarafından kullanılıyor. Önemli olan bunlar gibi ayrıntılarla öne çıkmak.

    Ayrıca adaptif led bence g30'un olmazsa olmaz tek özelliği. G30 alacaksam boşline olsun ama adaptif olsun isterim.

    Yok ben o kadar demedim donanımların fiyatını yüksek tutuyorlar onu kastettim,ayrıca led'lerin gece yanışı da bence çok hoş değil,g30 u bilemem ana f30 da ki led ler gece farın içinden ışık dökülüyor gibi bir görüntü veriyor,xenon gibi temiz bir görüntüsü yok.Led farları bi gözden geçirmesi lazım BMW AG nin.




  • hector kurban olayım klavyeni değiştir kör oldum okurken nereden yazıyorsun :D
  • karotcuabi K kullanıcısına yanıt
    Vallaha benim sinirlerim dayanmadı blockladım kendisini.
  • Deep_blue3434 D kullanıcısına yanıt
    Evet bende duydum standart ses sis.berbat olduğunu bende harman var o bile bana yeetersiz geliyor.sonradan yaptırayım derseniz birçok firma var çok güzel sistemlerde var lakin... g30 inanılmaz sessiz bi araç ve eğer ses sist.yaptırmak istediğinizde arabayı komple baştan sona söküyorlar,sonrasında araçtan tıkırtı vb seslerin gelmesi yüksek olasılık buda bu gibi araçlarda çok can sıkar.iyi düşünün derim.tekrardan hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karotcuabi K kullanıcısına yanıt
    Dostum özür gecenın ılerleyen saatlerınde kontrolden cıkmışım😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyoglubeyy haklı, eğer ses sıstemıne onem verıyorsanız harman cardon onemlı. İyi kı müzik kulağım yokmuş😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ilginiz icin tesekkur ederim. Harman kardonlu arac benim istedigim donanimlarda yoktu. Bu araci bile zor buldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger mumkunse standart ses sistemi olan bir arac sahibi bana kendi arac sesini yollaya bilirse cok sevinirim. Kiyaslamam acisindan benim icin cok guzel olur. Servise cok uzaktayim etrafimdada baska g30 kullanan yok. Simdiden cok tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki hafta hayırlısıyla aracımı teslim alacağım.

    520i / Sıfır / m paket + Business / Bluestone / Dak.Dikişli Kahve D. Döşeme

    İçime sindi. Eski bir BMW ci olarak BMW dışında bişey de aklıma gelmedi. Yenilensin istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alderamin1 -- 12 Ocak 2018; 19:37:40 >
  • Alderamin1 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun.



    Zamanla bmw cıler sızın yanınıza katılacaktır ve 2018 de ck daha fzla g30 olacaktır. Busıness demıssınız hayalet ekran var mı aracta?



    Asıl şunu merak edıyorum sadece hayalet ve vakum alabılıyor muyuz?yanı hayalet ıstıyorum ama navıgasyon ıstemem

    Genıs ekran ıstemen



    Vakum olsun ama elektrık bagaj olmasın gıbı.



    Zıra ben her sordugum da hep bı sorun cıkarttılar. Bluestone bıldıgım fıyat farkı var ama gercekten guzel.



    Indırım ne yapıolar şuan fıyat lıstesını atabılır mısınız bız de gıdersek şu kadardan bu kadara dustu yılın son fırsatı kandırmacalarına cevap vermış oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alderamin1

    Önümüzdeki hafta hayırlısıyla aracımı teslim alacağım.

    520i / Sıfır / m paket + Business / Bluestone / Dak.Dikişli Kahve D. Döşeme

    İçime sindi. Eski bir BMW ci olarak BMW dışında bişey de aklıma gelmedi. Yenilensin istedim.


    hayırlı olsun. güle güle binin. fiyat nedir?. güncel bilgi alalım
  • Arkadaslar ses sistemi ile ilgili ricami saglayabilecek kimse yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl başından beri engelli ÖTV muafiyetli araç alımı hakkında yazı yok.
    Ne oldu şimdi tasarı onaylandı mı kesin? Sanki bekliyor gibi halen.
    Dikkatimi çekti de yazayım dedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.