Şimdi Ara

BMW 5 SERiSi G30- (251. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.012
Cevap
128
Favori
636.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğiniz gibiyse hiç akıllıca bir çözüm olmayacak. Kafas kamera aracına daha önce uygulayan oldu mu bilemiyorum. Yani kafas sistemle beraber güvenlik asistanı da geliyor araca. Ben sadece kafası far için taksam ne kadar gerekli ki? Ön cam değişecek, kafas kamera tedarik edilecek, bununla beraber sistemi araca tanıtmak, modül yada beyin vs isteyecek ki iş çok uzar. Sırf uzun far asistanı için bu kadar şeye de gerek yok bence.
    Ama dediğiniz gibi tek kamera da düzgün çalışmıyorsa onu yapmak da ne kadar iyi olur bilemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 038poyraz kullanıcısına yanıt

Hocam benimki gibi tek kameradan adaptif kullanan varsa onlarda yorum yapsa iyi olur tabi ama benim deneyimlerim bu yönde maalesef. Adaptif farı çok beğenmiş olsam da sensör yetersiz kalmış bence. Ama yine de çok efektif bir donanım. Fakat kullanırken ara ara karşıdan çakar gelmesini kabul etmek gerekiyor.BMW 5 SERiSi G30- 

Yani yine de iyi dediğim gibi, ama eksikleri var. Hani insan böyle bir sistemin mükemmel çalışmasını istiyor, kamyonların en az yarısını kesinlikle görmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 18 Ekim 2020; 0:11:50 >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Eski aracımda sadece ayna altı kameralı adaptif farı En az 20 bin km uzun yolda kullandım, hep uzun far asistanı açıktı,bir kere selektör yemedim , uzunlar adaptifteyken kamyonların arka ışıkları standart değilse bazen görmüyordu ama onlarda yüksek araç olduğundan sıkıntı olmuyordu,daha önceki mesajımda bahsettiğim gibi en son sistemden daha iyi çalışıyordu.
    Bence sizin kalibrasyonda bir sıkıntı olabilir çünkü ben çok memnundum ve hiç sıkıntı yaşamadım

• guvenxoca kullanıcısına yanıt

Hocam tek şeritli yollarda kullandınız mı aracı peki? Bakın video da bolca uzun yiyor adam. Ben Antalya-Isparta yolunda sık sık kullandım.20.000 km kullanmasam da 5.000 km civarı kullandım. Bu arada kalibrasyon ayarı mı var bu sensörün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 18 Ekim 2020; 0:31:11 >
  • ejlover kullanıcısına yanıt

Otomatik kararan ayna (photochromic mirror) için çektiğim en ayrıntılı foto. Kararan bölge aynanın içindeki çerçevelenen alanda yer alıyor. Tabii ki sadece sürücü tarafındaki aynada bu özellik var. Sağ ayna ışığa duyarlı olarak kararmıyor.

BMW 5 SERiSi G30-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba yakın zamanda araç teslim almış ya da alacak olup fiyat bilgisi paylaşabilecek var mı.İlgilendiğim paket special edition m sport.

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Buradaki araç 2015 model x5 sanırım. Altyapı olarak ilk nesil led farlar mevcut diye biliyorum. Yani f10 daki led olanlarla aynı nesil.

• Makyajlı 5 serisi tanıtımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 18 Ekim 2020; 16:28:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk67a

Otomatik kararan ayna (photochromic mirror) için çektiğim en ayrıntılı foto. Kararan bölge aynanın içindeki çerçevelenen alanda yer alıyor. Tabii ki sadece sürücü tarafındaki aynada bu özellik var. Sağ ayna ışığa duyarlı olarak kararmıyor.

Su olay tam bir rezillik 5 ve E serisi icin. Benim F20 1 serisinde sag ayna da karariyordu. 1'den 5'e terfi ederken donanimda tenzili rutbe olacagi hic aklima gelmemisti.

• carretera C kullanıcısına yanıt

Borusan’ın marifeti gibi. Mercedes-Benz için de artık hangi distribütör söz konusu ise onun marifeti.

Çevre Görüş 360 kamera sistemi olmayan 4,94 metre uzunluğunda bir otomobil. İnanılır gibi değil. Ayrıca bu otomobili Istanbul şartlarında daracık park yerlerine sığdırmak zorundayız. Borusan kifayetli olsa idi Türkiye Paketine Çevre Görüş sistemini dahil ederdi. Hem kifayetsiz hem de muhteris bir distribütör firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 19 Ekim 2020; 17:49:15 >
  • İyi akşamlar,

Geçenlerde maalesef biri yan taraftan sürttü. Araç Stek Dynomatt film kaplı olduğu için boyaya bi zarar gelmedi neyseki. Ufak bi göçük düzeltmeyle ve filmi yenilemeyle devam edeceğiz.

Yalnız tek sıkıntım, çamurlukta ufak M logosu da yerinde değilmiş. Bostancı da sordum, 80 euro dedi tek logo için. Açıkçası çok saçma geldi. Adam da dışarıdan alın, aynısı zaten dedi. Sizin bi deneyiminiz var mı bu konuda? Tavsiye edeceğiniz bir yer ya da site varsa çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: carretera

Su olay tam bir rezillik 5 ve E serisi icin. Benim F20 1 serisinde sag ayna da karariyordu. 1'den 5'e terfi ederken donanimda tenzili rutbe olacagi hic aklima gelmemisti.

Alıntıları Göster

Hocam C serisinde bile ek paketle geliyordu, bende vardı. E'de de aynı şekilde gelir boş araç almadıkça. Ama G30'da sağ aynayı içeren bir paket yok ne yazik ki isteseniz de alamıyorsunuz.

• pistachio kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam. Ebay vs. sitelerde vardır mutlaka BMW 5 SERiSi G30- 

TR'de bi aşağıdakini buldum ama G serisinde tasarımı değişti mi bakmak lazım:

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-bmw-m-camurluk-bagaj-logo-arma-amblem-872361661/detay

Edit: Benim araca baktım aynı duruyor hocam logo BMW 5 SERiSi G30- 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejlover -- 20 Ekim 2020; 12:57:32 >

• ejlover kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim. BMW 5 SERiSi G30- 

mmperformance’ı duymuştum, hemen isteyeyim onlardan. Ben de inceledim, F veya G kasa ya da model farketmeksizin çamurluk logoları aynı boymuş. Link için sağolun. BMW 5 SERiSi G30- 

• Bende önceki aracımdaki gibi luxury line yazısı istiyorum , hoşuma gidiyordu yenilerde yok

BMW 5 SERiSi G30-

• quote:

Orijinalden alıntı: sk67a

Borusan’ın marifeti gibi. Mercedes-Benz için de artık hangi distribütör söz konusu ise onun marifeti.

Çevre Görüş 360 kamera sistemi olmayan 4,94 metre uzunluğunda bir otomobil. İnanılır gibi değil. Ayrıca bu otomobili Istanbul şartlarında daracık park yerlerine sığdırmak zorundayız. Borusan kifayetli olsa idi Türkiye Paketine Çevre Görüş sistemini dahil ederdi. Hem kifayetsiz hem de muhteris bir distribütör firma.

Bagaj kapagi icin koyacagi reflektorden tasarruf eden bir distributor hocam Borusan; ne diyebilirim ki? Ancak bu sefer @ejlover hocamin da dedigi gibi bu olay Munih kaynakli. F20'de ayna pakedi alinca iki ayna da katlanir ve kararir oluyordu. Bu sefer boyle bir secenek Almanya sitesinde dahi yok. Sag ayna parlamiyor mu, anlamiyorum?

Konu hakkında bir yorum okudum; yabancı bir forum sitesinde. Yok efendim gece sürüş esnasında arkadan gelen ve kaldırıma yakın süren bir bisikletçiyi farkedemezmiş sürücü; eğer sağ dış ayna da otomatik kararan cinsten olursa. Fakat bir dayanak yoktu; referans yoktu. Yazan kişinin şahsi yorumu şeklinde düşündüm.

• Ses sistemi sizlere ömür...

Basslar tamamen gitti
    Rahmetli dedemin pilli radyosuna döndü harman kardon

Tam da yola gidicektim, çok canım sıkıldı

• guvenxoca kullanıcısına yanıt

Hocam geçmiş olsun. Yolculuk öncesi olması talihsizlik; servise götürme imkanınız olmayacak. Ben de talihsizlik yaşadım. Aslında göz göre göre meydana geldi. İşyerinin arazisinde sabıkalı bir köpek var; arabalara saldırıyor. Başka köpekler de var; arabaları kovalıyorlar ama saldırıda bulunan bir bu sabıkalı köpek. Hayvan barınağı mevcut fakat köpeğe orada bakmak yerine illa ki araç ve yayaların olduğu ortama salıyorlar bu köpeği, bazı kişiler. Nihayetinde dün akşam aniden arka tamponun sol köşesini ısırdı. Poliüretan filmi çizmiş dişleri; film yırtılmış. Umarım altındaki boyada hasar yoktur. Bu durumda bile filmi tekrar yaptırmam ciddi masraf olacak. Önce resmi yazı ile uyaracağım, güvenlikten sorumlu kişileri. Baktım ki bir hareket yok; mahkemeye vereceğim. Bu arada köpek yayaları ısırdı. “Bir şey olmaz; kuduz muduz yok” diye geçiştirdi yetkili kişiler.

F20 kasada sağ aynanın karardığını hiç duymamıştım. Sol ayna opsiyondu diye hatırlıyorum ama sağ aynada opsiyon olarak bile yoktu diye biliyorum.

Keza 3 serisinde de yoktu diye anımsıyorum.

• 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.