D'de (veya R) frene basılı araç hareketsiz iken bende de sarsılıyordu. Aklıma şanzıman, enjektör dahil olmak üzere bir sürü alternatif arıza gelmişti. ISTA-D ile defalarca evde baktım ancak verdiği hataların hiçbiri buraya yönelik değildi. (FRM, DDE vs. genelde sildiğimnde geri gelmeyen hatalar, zaten XXX km.'de tek kez oluşmuş diye ISTA-D söylüyor). Özel servise götürdüm, arkadaş arabaya binmeden TAKOZlar abi dedi, değiştirdik ve mutlu son .... Yalnız benim araç bu sorunu 190K civarında 9 yıllık iken yaşattı, senin makina yeni ise takozlar olmayabilir. |
BMW 5 SERİSİ F10 (279. sayfa)
-
-
F10 2013 5.25 Xdrive 147 Binde Servis Bakımlı Hatasız Aracımı Sattım Zolguldak'a 1580'e.Bu Fiyata 2015 - 2016 Makyajlılar satılmasına rağmen 2013 modeli Satmak sevindirdi beni.
E250 CDİ 4 MATİK Alacağım yine 2015-2016 Model.Gruba Veda ediyorum.BMW'nin Benzinli dizel G Kasa Hariç Her modeline bindiğim için Almayı da birdaha düşünmüyorum.Bmw'yi Satarken Mutlu ediyor insanı derler gerçekten mutlu Oluyormuş insan.
Sağlıcakla Kalın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STRYKERRRR -- 30 Temmuz 2024; 13:42:52 > -
Şimdiden hayırlı olsun yeni aracınız, keyifli yolculuklar dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 28 Temmuz 2024; 23:14:18 > -
Dostlar merhaba
Bu sunni deri koltuklardaki terleme sorununu nasıl çözdünüz? Özellikle sıcak aylarda işkence oluyor, sırtımız su içinde.
Kılıf mı aldınız ne yaptınız?
-
Nappa da bile terleme oluyor, sentatec de hava almadığı için daha kötüdür tek çözüm soğutmalı koltuk o da sanırım sonradna takılabilen bir şey değil. Alışmak lazım maalesef.
-
Ahşap boncuklu kılıflardan alsam fayda eder mi acaba? Şu yaklaşık 1 cm çapında boncukların birleştirilmesiyle yapılan kılıflardan.
-
Cam filmi + klima kullanımı ile sorunsuz -
Erzurumda belki bu şekilde sorunsuzdur da Bursada mümkün değil. -
Zannetmiyorum hocam. Belki kumaş airbag uyumlu bir kılıf denenebilir ama yine hava almayacağı için pek netice verebileceğini sanmıyorum.
-
yazının üzerinden zaman geçmiş ama ben yine çözümü söyleyeyim.
piranha markasının soğutmalı koltuk minderi var çok işe yarıyor. 200-300 tl bir şey.
maksimum 2 yaz kullanırsın sonra yırtılıyor ama fiyatı uygun olduğu için çok sorun etmiyorum.
terletme sorununa bire bir çözüm.
-
İlginiz için teşekkür ederim.
İnternette bir aradım ürünü ama stokta bulamadım, bitmiş tüm sitelerde sanki.
İnternette falan denk gelirseniz burada link paylaşırsanız çok sevinirim.
-
Rica ederim.
Ben en son geçen sene almıştım aracı satınca çıkarıp koydum piyasaya bakmamıştım ama dediğiniz gibi kalmamış.
A101 den alıyorduk biz arkadaşımla beraber aklınızda olsun.
Bende bulursam size yazacağım.
-
Merhaba arkadaşlar, bebek gibi baktığım F10 520i aracımı satıp G30 520i veya 530i almak üzere ilana koydum.
Tamamen Borusan bakımlıdır ve bekleyen masrafı vs yoktur. Açıklamamı okuyun lütfen:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurarmutcuoglu -- 5 Kasım 2024; 9:1:11 > -
selamün aleyküm iyi günler bmw f10 kasa bir araç almayı düşünüyorum yurt dışında yaşıyorum lakin hangi motorun daha sağlam sorunsuz olduğunu sormak istedim çünkü burada kilometreler 200 bin üstü temiz araç bulunmuyor ve çok fazla usta bulmak mümkün olmuyor teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etoowowow -- 5 Kasım 2024; 15:16:11 > -
En sorunsuz motor 520i motoru. Yani N20B16 kodlu motor. Bir yukarıda ilanım var, tıklayıp inceleyebilirsiniz, açıklamamı okuyabilirsiniz. OnurArmutcuoglu youtube kanalımdan da alırken dikkat edilecek hususlara bakabilirsiniz.
-
teşekkür ederim hocam ama burada benzinli araç çok fazla bulunmuyor f10 kasalarda çoğunlukla 530d olmak üzere 520 d ve 525 d modelleri var .Bu üç modelden hangisi almak için daha uygun
-
Türkiye'de değilsiniz sanırım. O zaman BMW'nin alamet-i farikası sıralı 6 motorudur. Yani 530d veya 535d bakmalısınız. 525d alıp da yüzü gülen pek görmedim.
-
Borusan (yetkili servis) tarafından yolcu hava yastığı için geri çağrılan var mı aramızda? 2015 f10 araç. -
Evet ben ve 2 arkadaşımda da oldu ama kontrol edildi o problemli seri numarası dahilinde değilmiş, değişmedi.
Başka bir arkadaşımın 2015 M sport 318i aracında da kontrol edildi ücretsiz değişti.
-
İlginiz için teşekkür ederim.
Değişen parça neydi acaba bilginiz var mı, hava yastığı mıydı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X