|
Teşekkürler cevabınız için. Üstten kontrol edilebiliyor mu zincirin durumu ek bir masraf çıkmadan? |
|

1 Mobil
|
Teşekkürler cevabınız için. Üstten kontrol edilebiliyor mu zincirin durumu ek bir masraf çıkmadan? |
|
Yağ dolum kapağını açıp kenardan ince bir pens ile çek bırak yapılarak biraz anlaşılıyor fakat bu kesin bilgi vermez. Çünkü F10'da yağ basıncı pompası da zinciri geriyor. Yani soğuk motorda baktığınızda bir miktar boşluk olur ve bu yanıltır. Çalışıp yağ basıncı başlayınca gerilir boşluk yok olur. Bir de benzinli F10'da yakıt yüksek basınç pompası en tepede olduğu için onun sesini zincir sesi zannedenler de var. Onunla da karıştırmayın, rahat olun. |
|
|
Merhaba 2013 Model F10 benzinli Aracım var sol önden stabilize yollallara girdiğimde ara sıra bazı gün hiç ses duymuyorum bazı günler çok yorucu tıkır tıkır takur sesler geliyordu ustalara gösterdim rot balansçı kontrol etti her defasında arabanın bir parçası değişti birden fazla ustaya götürdüm ön takım komple ön amortisörler yaylar ön viraj denge çubuğu önce çıkma aldık daha sonra lastikleri değişti direksiyon kutusu tamir oldu şimdi kim kontrol etse en ufak sorun yok diyor ama benimle araca bindiğinde ön takım boşmuş gibi sesler geliyor bunu çözebileceğimiz işinde uzaman bir usta istanbul avrupada tavsiye edermisiniz yada böyle bir arıza yaşayıp çözen varmı? yardımcı olursanız çok sevinirim. |
|
ön düzeni havada kontrol ettikleri sürece sorunu bulamayacaklar zaten... Yere basarken bakılmalı. Çıkma parça kullanılmamalı. Tahminen de ön taşıyıcılardan geliyordur ses... Avrupada yok ama asyada var Elit Garage Volkan Demirci |
|
Yan sanayi birşey yok araçta kullandığım ürünlerin markası lemförder tek güvenmediğim direksiyon kutusu 2-3 kez gitmeme rağmen normal dedi direksiyoncu zamanla açılacak dedi en sona doğru toplamakta zorlanıyor. 1 gün hiç ses yok bir başka gün takır tukur ön taraf en son viraj denge çubu lastiklerinde boşluk var dediler normalde lastikler çubuğa sabit ama kazıyarak söküp yerine dışardan aftermarket lastikler taktılar değişen hiçbirşey olmadı bana kalsa ses çoğaldı |
|