Şimdi Ara

BMW 5 SERİSİ F10 (271. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.554
Cevap
111
Favori
726.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. 2015 520i için kışlık lastin öneriniz var mı?

  • Arkadaşlar elinde f10 periyodik servis tablosu olan var mı?

    Yıllara ve km lere göre neler yapmalıyız araca bakım haricinde diye bakmak istiyorum.

  • Şanzıman yağını 2yıl veya 50bin de değiştiriyor adamlar. bizde ise ömürlük deniyor:)

    Aynı şekilde diferansiyel yağıda 2yıl veya 50bin.

  • Herkese merhaba.

    Bugün dar sokaktan ana caddeye cikarken , arac geliyor diye hafif hızlı bir dönüş yaptım, aracı çok hassas ve özenli kullanırım, tam dönerken böyle bir uyarı cıktı.. 


    Neden yapar, nasıl çözülür, bilgisi olan var mıdır. 2016 - premium 5.20i 53binde.


    Kazasız sürüşler dilerim.Yatağan






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 90 bindeki bir otomobilin direksiyonunda ve koltuklarında bu derece deformasyon oluşması normal mi yoksa kilometreyi mi düşürmüşler dersiniz? Gerçi F10'ların bu model direksiyonu için deformasyon 20 binlerde başlıyor diyorlardı kronik sanırım?



    BMW / M Serisi / M5 / BULGARİSTAN PLAKA TEMİZ M5 sahibinden.comda - 970689899

  • Arkadaşlar 2015 5.20i aracım için akü ihtiyacım var. servis 6500tl istiyor daha uyguna nasıl halledebilirim?
    akünün kodlanmasında sorun olurda şarj dinamosu bozulur diyorlar.
    daha önce değişen varmı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saksoy S kullanıcısına yanıt
    2015 5.20i aracimin aku ihtiyaci olursa ne yaparim diye aklimdan geciyordu. Oncelikle youtube’da degisim videolari var. varta marka 105 ah agm aku 2200-2700 bandinda.
    Aku degisimi sirasinda aracin motor kaputunun altinda sarj noktalarindan bir baska akunun baglanmasi halinde arac hic akusuz kalmamis gibi degisim tamamlanabiliyor. Yerli yabanci hicbir videoda degisimin sorun cikardigina tanik olmadim. Ama akuyu sokmeden once araci sarjda tutmaya devam etmek sanirim atlanmamali.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aküyü değiştirdim ama ikaz hala yanıyor. Nasıl söndüreceğiz bilgisi olan var mı? Araç 2011 f10


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bugün bende aranıza katıldım 2016 model 5.20i f10 kasayla birlikte. Araçta experte falan ön takımda bir sorun veya birşey çıkmadı ama 2.günde yolda giderken sağa sola arada gezme yapıyor bu acaba rot ayarından mıdır anlayamadım? Yoksa ön takımda mı sorun olabilir? Baktığımda bir kaç kişide aynı sorunu yaşamış. Rot ayarını yarın yaptıracağım fakat daha büyük birşey olmasından çekindim açıkcası.

  • muh.sar M kullanıcısına yanıt

    Hocam sanıyorum kayıt sildirmeniz gerekiyor herhangi bir servisten. Normalde otomatik gitmesi gerekiyordu ama belki takılır kalmıştır arıza kaydı olarak.

  • ozan387 kullanıcısına yanıt
    Lastikler ne durumda hocam?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Hocam lastikler baya kötü durumda aldığımda öyleydi yakın zamanda değiştiricem bu yüzden olabilir mi? Ama mesela şöyle bir his oluyor sanki boşluk varmışta kendi gidiyormuş gibi birden oluşuyor rot ve lastik şüphelendim bende çünkü araç borusan bakımlı ve temiz bir araç umarım daha ciddi bir problem değildir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozan387 kullanıcısına yanıt
    Lastik bozuksa özellikle hafif direksiyon kırık dönülen virajlarda, şerit değişimlerinde dalma, atlama şeklinde hissedilir hatta direksiyonun altında yumru varmış da onun üstünden geçiyor gibi hissetire de bilir.

    Lastik tel kırmış olabilir, balon yapmış olabilir belki metal örgüsü kabiliyetini kaybetmiş olabilir. Bence önve lastiğe odaklanın hocam. Latikler zaten her halükarda değişecek. Baktınız çözülmedi o zaman alt takıma baktırırsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler hocam. Yarın ilk olarak yeni lastik alıp jantlarada baktıracağım. Umarım düzelir yeni aldım aracı biraz ilk günden böyle birşey olunca korkuttu :) Ama araç borusan bakımlı olduğunu duyunca bir nebze rahatladım sanıyorum eğer arıza olsaydı müdahale edilirdi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozan387 kullanıcısına yanıt
    Bence lastikler değişince düzelecektir. Çünkü alt takımda rutin olarak bozulan parçaların böyle dalma yaptırması zor. Mesela Z rotu körüğü patlasa dalma yapmaz sadece esneme azalır, çukurlara girince ön göğüş çat çut eder, zaten lak luk da ses gelir. Arabanın dengesinin kaybolması için Z rotunun kopması lazım. Bu durum keza diğer alt takım parçaları için de geçerli. Dediğim gibi bir bozukluk olsa ilk önce içeriden rahatça duyulacak şekilde lak luk sesleri gelirdi.

    Bu arada yeni aracınız hayırlı olsun. Keyifli, kazasız belasız yolculuklar sürmenizi, daha iyi bir araca geçerek aracınıza veda etmenizi temenni ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkürler. Perşembe günü otomol merter'de bir araca genel olarak baktıracağım kritik bir durum var mı müdahale edilmesi gereken diye. Onun sonucunda zaten sanıyorum eğer varsa ortaya çıkar diye düşünüyorum. Ama ilk işim yarın lastik değişimi ve jantlara bakmak olacak. Ama söylediğiniz tabirlere tam olarak uyuyor yaşadığım olay yüksek hızlarda ufak çukurlarda dediğiniz tabir şeklinde oluyor. Ama herhangi bir kötü ses vurma lak luk onların hiç biri yok araçta. Bakalım burayada bilgi olması için sonucu yazacağım.

  • Arkadaşlar yakın zamanda otomol bakırköye servise giden var mı? Araç genel kontrolü içinde ücret alınıyor mu? Bilginiz var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muh.sar M kullanıcısına yanıt
    Hocam üzerindeki akünün aynısını bulabildiniz mi. Benim araçta 90ah start stop akü var ve bu akü den bulamadım.
    Yuksek amperli akü takarsanız sorun olur diyen ustalar var. Sizin sorununuzun kaynağı bu olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    Hocam lastikleri değişince düzeldi burayada bilgi olması açısından ekliyorum. Ayrıca serviste rot ayarlarına bakıldı herhangi bir sorun görülmedi ufak bir ince ayar yapıldı. Ama aracın üzerindeki lastikler 2016 model aracın fabrika lastikleri olduğu için haliyle epey kötü durumdaymış. Şimdi Michelin PS4 aldım ve bir sıkıntı yok çok şükür.

  • ozan387 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, çok sevindim. Kazasız, belasız keyifli sürüşler dilerim.

    Pilot Sport 4 ile alakalı da fikirlerinizi okumak isterim hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.