Şimdi Ara

2003 mercedes E 270cdi almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
11.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş lar 2003 mercedes E 270cdi avangard almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum varmı bu araç hakkında bilgisi olan yardım cı olun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin yılmaz -- 25 Mayıs 2014; 23:07:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok sorun çıkaran bir araçmıdır bide motor ları sorunlu falan diyolar doğru mu elektrik arızası çok oluyor muş

• Benim araç 300.000 km yi geçti, her araç gibi bu araçta iyi bakilmazsa sorun çıkarabilir ancak motor son derece saglamdir. Motor 177 beygir güç üretiyor ve 400 nm tork üretiyor.65 litre mazot alıyor ve 9 saniye civarında 100 km hıza ulaşıyor. 100 km de 10-11 litre tüketiyor.bildigim kronik bi problem yok zaten araç servis bakımlı ise 0 km araçtan pek farki olmaz. Benim arabayi görenler 300 bin km yi gectigine inanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernn93 -- 25 Mayıs 2014; 23:19:31 >
  • e200 komp. alıp lpg ile binseniz tatmin etmez mi? 1.8 motor vergiside yakıtıda daha uygun olacaktır bence.. e270 cdi bildiğiniz traktör gibi çalışıyor maalesef. hoş muhtemelen içeri ses almıyordur ama dışardan hoş gelmiyor o ses.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel araçtır. Doğruda bır tercih olur. Alternatif olarak 520d de bakabılırsınız. Ama e60 mı w211 mi? Koyu bmwci olarak w211

Bayerische Motoren Werke
  • Parçaları çok pahalı mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin yılmaz -- 25 Mayıs 2014; 23:29:45 >

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

e200 komp. alıp lpg ile binseniz tatmin etmez mi? 1.8 motor vergiside yakıtıda daha uygun olacaktır bence.. e270 cdi bildiğiniz traktör gibi çalışıyor maalesef. hoş muhtemelen içeri ses almıyordur ama dışardan hoş gelmiyor o ses.

Iceride rahatsız eden bi ses yok ama dediginiz doğru dışarıdan traktör motoru gibi ses geliyor. Ama 270 cdi varken 200 alınmaz, 200 u az tokatlamadik e200 163 bg ve 240 nm tork üretiyor 270 cdi ise 177 beygir ve 1800 devirde 400 nm tork üretiyor e200 240 nm torku 3000 devirde veriyor.

Orijinalden alıntı: huseyin yılmaz

Parçaları çok pahalı mıdır

Yetkili servis doğal olarak pahalı çünkü kac yaşında olursa olsun o bi Mercedes. Disardan pek parca almadim ama gecenlerde ön balata disklerini sormuştum 500 lira demişlerdi.

• eski bir mercedes genellikle sorun çıkartır, ama verdiği zevk bu sorunları görmezden gelmenizi sağlar. Simdi önemli olan bu zevk için sorunlara katlanabilecek maddi ve manevi güce sahip olup olmadığınız konusunda kendinizle hesaplaşmaniz

• Yanlış hatırlıyor olabilirim ancak w211 in arıza çıkarma oranı yüksek motorlarından biri olarak hatırlıyorum.Yine de benim bilgime çok itimat etmeden araştırmanız daha sağlıklı olur.Araca gelince söylenecek laf yok.En sevdiğim E serisidir.Sınıfının o dönemki bana göre en iyi otomobilidir.Hoş şu anki E serisinin tasarımını çok sevemesem de 5 serisinden daha iyi olduğunu düşünüyorum ama w211 için w212 den daha konforlu süspansiyonlara sahip olduğunu duymuştum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığınız araç 2003 yani makyajsız kasa.Fren sistemlerinde kronik sorun var deniliyordu.W211 yani makyajlı kasa bir E inanılmaz kaliteli ve sağlam araçtır.Motor konusuna girmeye gerek yok rutin bakımlar yapıldığı sürece sorun çıkarmaz.Ama araba sadece motordan oluşmuyor illaki yıpranan patçaları vardır 11 senelik araçtan bahsediyoruz.O parçaları karşılayacak gücün varsa al.Benim önerim bütçe varsa W211 2008-2010 model arası E220 CDI almanız.Çünkü araç 170HP ve 400 tork.Yakıtı şehir içi 9 litre.2200 cc araç için makul.Ama gel gelelim fiyatlar çok uçuk adam 2008-2009 150 bin üstü kilometredeki araca 135-150 arası istiyor.Bu para da o kadar riske atılacak bir para değil.Tercih sizin.

• 65.000 km iken 2004 w211 e270 cdi almıştık satığımızda 191.000 km de idi tık demedi rutin bakımlar devam arabanın en büyük sorunu sağ arka teker aksı körük yırtmış aks yavaştan aracı sektirmeye başlamıştı 450 tl masraf açtı parça çıkmaydı ama :) serviste 1100 € demişlerdi ikisi birden değiştireceklerdi tek satılmıyor demişlerdi. Onu sattık facelift W211 aldık spor paketli onuda amcam pert etti kaldırıma çıkıp hava yastığı açınca :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlari nerelerde bilmiyorum ama 280 cdi ler daha iyi ve sorunsuz
    Bir ara bende bakmistim ustam 270 ler problemli 280 al demisti alamadik gerci ama

Uzun yillar ve yollar boyunca w211 i aktif olarak kullanmis birisi olarak bir kac tavsiyede bulunmak isterim. Oncelikle yurtdisinda yasiyorum ve insanlar burada bildiginiz uzere Turkiye'ye gore cok cok daha ucuza arac sahibi oluyor ve deneyimleyebiliyorlar. Ben 2004 yilinda sifir olarak 220cdi aldim ve ufak tefek sorunlar disinda (hic birisi 100Euro yu gecmeyecek arizalardi) tamir gormedi. Sadece bakimlarini aksatmadim ve iyi baktim. 350bin km de bir arkadasima sattim ve kendisi halen bu araci kullaniyor 500bin km yi gecti ve bir sorun yasamadi. Motoru halen saat gibi calisiyor. W211 kasa kullanan cevremde cok insan var bakimli olduktan sonra hic sorun cikarmaz merak etmeyin. Uyduruk taksiler bile rahat rahat bakim ile 500bini deviriyor. Bahsettiginiz arac en mercedesin en cok begenilen e kasasi.

Neyse tavsiyelerime gelecek olursak eger imkaniniz varsa makyajli kasa alin. Imkaniniz yok ise guzel bir serviste araca iyice baktirip kontrol ettirdikten sonra alabilirsiniz. Bir aractan ne beklediginizi bilemedigim icin. Eger performans beklentiniz varsa e320 almanizi tavsiye ederim gercekten cok keyifli ve kendine asik eden bir arac. Ara model olmadigi icin elden cikarmasida daha rahat olur usstelik 6 silindir :) Benim icin performans onemli degil derseniz 220 alin gercekten ekonomik bir arac ve en sorunsuzu diyebilirim. Zamaninda neredeyse tum taksiler 220cdi dı. Halen italya ve yunanistanda cok miktarda 220 cdi taksi gorebilirsiniz ve km leri hakkinda sanirim bir sey soylememe gerek yok :)

Internette duydugunuz ve okudugunuz herseye inanmayin. Hayatinda mercedesin yolcu koltugunda bile oturmamis insanlar sadece sehir efsaneleri ile yorum yapiyorlar. 270 ler icin sorunlu vs derler ama o kadar cok kullanan insan taniyorum hic birisinde sorun oldugunu duymadim. Gecenlerde mbclubtr de boyle bir konu acilmisti onu arastirmanizi tavsiye ederim. Dedigim gibi araca baktirin temiz ise gonul rahatligi ile alin ve uzuuun sureler binin. Eger km dusurulmediyse (ki oyle ıse servisler hemen anliyor) sizi cok uzun zaman zevkli yolculuklara cikarir.

Bu araclarda yukarida soylendigi gibi elektirik arizasi neredeyse hic yoktur. Hangi sehirde yasiyorsunuz bilmiyorum ama belirtirseniz size servis tavsiyesinde bulunabilirim. Kapsamli bir servise gosterin ve alin emin olun aldiginiza hic pisman olmayacaksiniz.

Not: Kusura bakmayin Turkceye tam olarak hakim olamadigim icin biraz karisik yazmis olabilirim. Akliniza takilan seyler olursa zevkle yardim edebilirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.