|
BMW 3 serisi (G20) (269. sayfa)
6 Mobil,
1 iOS
-
-
Kesinlikle anlasmali bankaniz. Hgsyede kredi kartina baglatin. 200tl bakiye tutun. Ondan dussun. Otomatik yukluyor zaten. Kopruler vs en mantiklisi boyle oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar malumunuz , bizim araçlar yaklaşık 1600 kg olmasına rağmen sadece 170 hp. Motor 2.0 252 hp lik makine ile aynı bloğu kullanıyor fakat sadece biyel kolu ve krank te küçültme yapılmış sadece Türkiye pazarı için. ( karın ağrısı vergiler yüzünden)
Aynı motor 2 senedir G30-5 serisinde de kullanıldığı için Stage -1 ile 250 hp ye çıkaran ve memnun olan çok insan var. Ben şu anki hali ile açıkçası motordan hiç zevk almıyorum çünkü Tork çok zayıf ve devir çevirince de hem gitmiyor üzerine de aşırı yakıt tüketimi oluyor.
En kısa zamanda Stage-1 denemeyi düşünüyorum, tecrübesi olan var mı
_____________________________ -
Soruyu hatalı sordum. Ön camda en uygun yer neresidir Onu öğrenmek istemiştim -
birader iç dikiz aynasının altında kalacak şekilde ön cama yapıştır, düzgün çalışıyor o şekilde
G20 yi tam olarak bilmiyorum, aynanın etrafında siyah noktalı bölge var ise siyah bölgenin yolcu tarafına; aynaya ve tavana yakın olacak şekilde (yani sol üst köşeye) yapıştırmanızı tavsiye ederim. Hem dışardan belli olmaz hem içerden görünmez. Ben kendi araçlarımıza bu şekilde yapıştırıyorum hep. -
Benim etiket ruhsatta duruyor, bankadan aldım etiketi. Otomatik ödeme var. Cama yapıştırmadım, sistemden düşüyor sürekli 😂 Yapıştırmadan kullanıyorum, umarım sorun olmaz 😁👍
6 ay boyunca yazılımlı g20 kullandım sorunuz varsa yardımcı olurum.
WhatsApp sonrası bu gruplar yalan oldu
_____________________________ 2019 g20 320i first edition m sport adaptive süspansiyon -2020 ford Kuga -toyota Yaris 2021-Note10+ iPhone 12pro -
Arkadaşlar aynalarda ısıtma varmı audide vardı yan ayna ısıtma BMW de var mı yok mu bilemedim
arkadaşlar merak ettiğim bir konu var araçlarınız kaç litre yakıyor :)
Hgs yi yapıştırmayın,atın kenara dursun;sistem otomatik düşmüyor mu?
Not:5 yıldır böyle kullanıyorum,hiç bir sıkıntı olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tica -- 10 Aralık 2020; 0:36:10 >
pandemiden dolayı pek kullanamasamda yaklaşık 10 aydır kullanıyorum, aracım 5.000 km de. zorlamadığım halde yakıt tüketimim 9.5 lt nin altına hiç düşmedi şehir içinde. depoyu hep fullerim; 500-550 km de benzin ışığım yanar. 10.000 km yi geçince düşer mi bilmiyorum ama f30 3.20d den sonra bana aşırı yakıyo gibi gelmişti, alışmaya başladım 😒 -
benim önceki g20 10-11 litre yakıyordu yeni aldığım daha 200km de 12.5 litre yakıyor şu an menzil 450km gösterince full depoya şaşırdım dizel araçtan geçince can yakacak gibi duruyor şimdilik.
ilk 1000 km bende de 11 litrenin altına düşmedi.
o menzil göstermesine de aşırı gıcığım bu arada ama onu kapatmanın bi yolunu bulamadım. psikiloji bozuyo resmen. -
menzil kapanmıyor ama kapanması bence sıkıntılı uzun yolda vs menzili görmek şart psikoloji bozuyor orası ayrı tabi...
Benim 9,5 litre civarı tüketimim araç 200 km 7.5 civarında bekliyordum ama böyle ise biraz can sıkıcı eski F 30 320ied de
Birde ısıtmalı ayna varmı araçta sabahları yan aynalar dönüyor
300k 0 faiz de dosya masrafı ne yazıyorlar ?
Dostum slm. F30 320d ‘den G20 ye geçtin sanırım. O yüzden öncelikle sana ve fikrini almak istediğim diğer arkadaşlara sormak isterim. 2018 320d M Sport edition aracım var. Çok şükür hatasız, gıcırtısı, tıkırtısı olmayan bi araç. Ama memnun olsamda 2-3 yılda bir araç değiştiririm. Kriterlerim yakıt , güç , yenilik, rahatlık. G20 ye geçersem ne derece memnun olurum , yada yakıt ve güç olarak ciddi memnuniyetsizlik yaşarmıyım. Nedir fikirleriniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt