Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Wadjet
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
34.460
Cevap
510
Favori
2.749.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
60 oy
Giriş
    Detailing dukkani gercekten muazzam is yapiyor instadan takip ediyorum. Yasadiginiz tecrubeler genelde cogu kisiyle ayni cevap icin cok tesekkur ederim bu arada araciniz masallah diyelim super gorunuyor. Allah kaza bela vermesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha doğrusu umuma açık bir otoparka aracı
    bıraktığımda muhtemelen yandaki aracın sürücüsü
    tarafından bu halt yenmiş. Kim bilir ne sıkı bir “kapı darbesi” yedi benim çamurluk. Boyada veya kaportada
    hasar yok; olan filme oldu. Eğer film olmasaydı, ehh..

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1426051/5933984c-4c4a-4ee3-8315-e5248e9fc8a2.jpeg

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1426051/363ca122-783f-42c1-80e4-e24f10d0fd18.jpeg

Hani günahını almayayım ama... aracı neredeyse bomboş bir avm otoparkına park ediyorum; etrafta onlarca boş yer var; koskoca ticari benim aracın dibine iyice yanaşmış. Sürücü kapısının açılırken yapacağı hareketi, açıyı falan dikkate aldım; evet, benim çamurluğun film kopan yerine denk geliyor. Benim filmi kopartan bugün bu araç olmayabilir. Fakat buna benzer bir senaryo dahilinde geçtiğimiz haftalarda, aylarda meydana gelmiş olabilir. Günlük senaryo. Her an, her yerde.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1426051/c57b8efa-0ed6-4133-85dc-e7ef6d118dc6.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 21 Şubat 2020; 18:49:54 >

• sk67a S kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Malesef otoparklar kapılarını nasıl açmaları gerektiğini bilmeyen, park ederken çamurluğuna, tamponuna sürten öküzlerle dolu.
    Bundan önceki araçlarıma ne zarar geldiyse hep otoparklarda geldi. Ne çamurluğuna sürtülmediği kaldı ne de kapıları göçertircesiye vurulmadığı kaldı. O yüzden ben artık mecbur kalmadıkça avm lere şahsi aracım ile gitmiyorum, gidersem de en alt otoparka ve en sakin noktaya park ediyorum.
    Gelen zarar sadece filmede gelse yine masraf çıkıyor bize. Sonuçta yeniletmeye kalksanız, çamurluk için 1200-1500 arası ödemek gerekiyor PPF için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sk67a S kullanıcısına yanıt
    En güzeli benim gibi yapmak; Otoparkların ennn... ücra noktasına parketmek Hem biraz yürüyüş oluyor, hem de kafam rahat

Şaka bir yana insanlar maalesef biraz daha duyarsız davranıyor artık sosyal yaşam alanları içinde. Otopark küçük bir örnek, son zamanlarda (bana sürekli denk geldi bilmiyorum) ilginç ilginç tutarsız/duyarsız hareketler sergileyen insanlarla karşılaştım hep
    İşin kötüsü, gittikçe agresifleşiyor insanlar. Her an sataşmaya hazırlar. Basit bir örnek; sokağı kapatmış ticari araca eşya yüklüyor. Ben zar zor aradan geçmeye çalışıyorum; kendisi bütün olayı film seyreder gibi izliyor. Fakat bir taraftan merakla bekliyor; “bana en ufak bir ikazda bulunsun ki hemen üzerine hömereyim”. Nazik bir ikazı bile kabullenemeyecek bir şekilde. Bu gibi durumlarda tepki vermiyorum; zar zor da olsa aradan geçip yoluma devam ediyorum.

Seramik kaplamada Gyeon veya Hikari, folyo da Llumar PPF veya Steak Dyno PPF malzeme tercih edebilirsin. Malzeme kalitesi kadar yapan yerde çok önemli. Butik çalışan yerleri tercih etmekte fayda var.

• 19 inc ile 18 inc jant arasında konfor, ses yalıtım v.s gibi konuları deneyimleyen, yorum yapabilecek arkadaşlara sorum siz ne düşünüyorsunuz ? Görüntüsüne aldanıp 19 inc sipariş verdim pişman olur muyum ?

• Kullanan arkadaşların memnun olmnası sevindirdi açıkçası Zaten 18 deki konforu aramıyorum ama korkum cla amg 18 ınc lastiklerdeki her çukurda kabine vereceği güüm sesi... Resmen arabanın bazı parçaları çukurda kalıyor gibi hissettiriyor.

Ben sudan dolayı arıza oluştuğunu düşünüyorum. Araçların bazı üretim serisinde kamera ve sensör bağlantıları su alabiliyor ve araçta farklı arızalar yaratıyorlar. Forumlarda gördüğüm kadarıyla sürüş asistanı arızası ve özellikle de ayna çalışmama arızaları alan kişiler dünya genelinde var.
    Yeni yalıtımlı parçalar Almanya dan genelde 1 ayda geliyor. Bu arızayı aldığınızda videosunu mutlaka çekmeye çalışın ve servise gösterin. Su kuruduğu zaman genelde sistemler eski haline dönüyor.

• bosnia34 B kullanıcısına yanıt
    Aracımda yazlık 19 inc jant var, kışlıkta 18 inc jant var. Ben konfor olarak herhangi bir fark görmedim, hatta 18 inc RFT kışlıklar bana biraz daha yolu hissettirdi. M olsun veya olmasın, G20 ler Türkiye’ye spor süspansiyon ile gelmediğinden Mercedes Amg deki gibi sertlik kesinlikle olmayacaktır. Bu araçta 18 inc jantlı test aracında sürdüğünüz konfor ne ise hemen hemen aynı konforu 19inc ile de alırsınız.
    AMA eğer 19 inc jantlar ile çukurlara hızlı girerseniz veya bir taşın üzerinden hızlı geçerseniz lastiklerde yanak genişliği dar olduğundan lastiğin balon yapması ve jantın hasar görmesi daha muhtemeldir.

• Yelken85 kullanıcısına yanıt
    Kullanan birinden bunlari duymak içimi rahatlatti Tesekkur ederim

PasTimeyoutube
    City Car Driving 1.5.9 - 2019 BMW 3-Series (G20) M-Sport | Winter Drive
    https://www.youtube.com/watch?v=6ptnuxS1QoU&feature=youtu.be

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.