Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (267. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Wadjet
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
34.460
Cevap
510
Favori
2.749.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
60 oy
Giriş
  • Hayırlı olsun maşallah süper araçlar🙏🙏 Bu first edition olayı bitti sözde daha boş gelicekti araçlar ancak Otomatik bagaj kapağı donanımı var ekstradan yeni gelenlerde. First edition olması doluluğu ifade etmiyor ya da ben mi yanlış biliyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

first edition olması doluluğu ifade etmiyor dediğiniz gibi. m sport veya fe m sportlarda bir fark olmamış iki donanım da aynı ama sportline olanlarda bagaj gelmiş ekstra olarak tabi bunları bedava özellik olarak görmemek lazım eklenen her donanımın ücretini +ötv+kdv olarak ödüyoruz maalesef

• 322 kodlu konfor erişim sistemli araçlar da geldi. İlave donanım olarak alınabiliyor. First edition modellerde değil de m sport ve sportline paketlerde ilave donanım olarak var. BMW online bul da mevcut.

ben first edition m sport aracımı dün teslim aldım aracımda konfor erişim sistemi mevcut bu özellik de FE ile bağlantısız.görünen o ki first edition veya normal M sportlar arası bir fark yok şimdilik

Orijinalden alıntı: 35MGR

ben first edition m sport aracımı dün teslim aldım aracımda konfor erişim sistemi mevcut bu özellik de FE ile bağlantısız.görünen o ki first edition veya normal M sportlar arası bir fark yok şimdilik

Doğrudur, güle güle kullanın. Şu an online araç listesinde Fe araçlarda yok. Onu dedim. Yoksa fe olup çok çok dolu araçlar da geldi, muhakkak vardır.

Estağfirullah siz yanlışsınız demedim hocam sohbet muhabbet olsun diye yazdım. teşekkürler bu arada :)

Orijinalden alıntı: k.a.a.n.

Android telefon ile screen mirroring yapınca sizde de %100 tam ekran olmama sıkıntısı varmı ? (Sağ ve solda boşluk kalıyor) bunu düzeltebilen varmı ?

Bende de ayni. Telefon kaynaklı olabilir. Veya telefondaki ayara yada ekran ayarına bakmak lazım.

Orijinalden alıntı: 35MGR

Estağfirullah siz yanlışsınız demedim hocam sohbet muhabbet olsun diye yazdım. teşekkürler bu arada :)

Ayakla bagaj açılabiliyor değil mi konfor giriş sistemli araçlarda ? İngilizce katalogda bu şekilde belirtiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Ayakla bagaj açılabiliyor değil mi konfor giriş sistemli araçlarda ? İngilizce katalogda bu şekilde belirtiyor.

Alıntıları Göster

Bende açılmıyor

Orijinalden alıntı: _kaanmert

Bende açılmıyor

Alıntıları Göster
    Aracınızda anahtarsız giriş mevcut fakat bagaj açılmıyor doğru mu anladım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Brd09

Şimdi ben, Kasım 25de faturası kesilen, sportline fe aracı 577bine Pahalı mı almış oluyorum.. Hemde nakit alarak😒

Maalesef öyle ama bu bir risktir hocam.Bakarsınız 2 ay sonra aldığınız fiyatın %10 üzerine çıkar.Şu an araçlara elektrikli bagaj galvanic kaplama ve hifi eklendi önceki aya indirim yapıldı hatta üzerine %0 faiz de var.Yani gizliden gizle %3-4 net indirim yapıldı diyebiliriz.

Nakit alacaksanız 2.elde sıfır gibi araçlardan bulabilirdiniz.

GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"
  • ecay kullanıcısına yanıt

Bmwonline üzerindeki araçların liste fiyatları üzerinden %5 indirim yapılmıyor mu? Eğer ek bir indirim yoksa fiyat indirimi de yok zaten bildiğim kadarıyla.

Galvanic kaplama,hi-fi ses sistemi vs zaten ek ücret ödenerek alınan opsiyonlar,tek fark sportline donanım için elektrikli bagaj standart oldu,diğer tüm donanımlarda da velur halı paspas görünmüyor.

evet denedim açılıp kapatılıyor ayakla.

Orijinalden alıntı: dreamkid12

Bmwonline üzerindeki araçların liste fiyatları üzerinden %5 indirim yapılmıyor mu? Eğer ek bir indirim yoksa fiyat indirimi de yok zaten bildiğim kadarıyla.

Galvanic kaplama,hi-fi ses sistemi vs zaten ek ücret ödenerek alınan opsiyonlar,tek fark sportline donanım için elektrikli bagaj standart oldu,diğer tüm donanımlarda da velur halı paspas görünmüyor.

Hocam M sport ben geçen ay hifi li 628 fiyat almıştım meslek indirimi dahil(%5+1).Şu an aynı araç elektrikli bagaj ve galvanic fazlasıyla aynı indirim oranıyla 619bine geliyor. 300bin 12 ay %0 faiz de çabası. İndirim oranı değiştiyse o kısmı bilemiyorum belki değişmiş olabilir.%5 yapmıyorlar mı bu ay araç alanlar cevap yazabilir.Yani eğer hesap doğruysa donanım eklenip bir miktar indirim yapılmış.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    GIGABYTE AORUS Z370 GAMING 7 / i7 8700K@5.0GHZ &amp; NOCTUA NH D-15 / Gskill TRIDENT-Z 2x8 GB CL17 3600 MHZ DDR4 / Samsung 960 EVO 500GB / ZOTAC GTX 1080 TI AMP! / HAF 912 / COOLERMASTER GX80 PLUS 750W / Corsair K95 RGB PLATINUM MX SPEED / Zowie EC2-A &amp; SteelSeries QCK Heavy / Creative OMNI &amp; Hyperx Cloud II / PIONEER BDR-209EBK
    Zowie BenQ XL2540 @ 240 Hz
    **Sammy FARHA &amp; Tony G. the table dominators!!! "Do you feel my pawa?!"

• Temmuz itibariyle gelen araçlara Alarm donanımı eklendi şimdi de otomatik bagaj kapağı standart donanım oldu. Ekim ortası teslim almıştım phytonic 18 jant exec. aracımı ancak bagaj kapağı olmasa da konfor erişim sistemini isterdim açıkçası. Tabi fiyat açısından karlıyım o ayrı ama konfor erişim sistemi için bekleyebilirdim.

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Aracınızda anahtarsız giriş mevcut fakat bagaj açılmıyor doğru mu anladım ?

Alıntıları Göster

Hayir ben yanlış anlamışım. Bende anahtarsız giriş zaten yok. Bagaj ayakla açılmıyor.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.