Şimdi Ara

BMW 3 serisi (G20) (271. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: fozcam , lalati3
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 11 Misafir - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34.410
Cevap
510
Favori
2.746.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
60 oy
Giriş
  • Bende borusanın verdiği kauçukları kullanıyorum,zaten bana geç yollamışlardı ellerinde yoktu bir süre velur paspası kullandım insan kıyamıyor başlarda ama alışılıyor ona da.Onun dışında memnunum verdikleri kauçuk paspastan.Orjinal olan biraz pahalı geldi açıkcası düşünmedim almayı o yuzden ama çok kaliteli olduğuna eminim.

Bu arada bagaj için şu ürünü önerebilirim;

https://www.hepsiburada.com/oz-is-bmw-3-serisi-g20-hali-bagaj-havuzu-2019-sonrasi-pm-HB00000O5223

orijinal bmw ürünü olmasada çok kaliteli bir ürün ve forumdan birkaç kişi daha kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Ben de geçen ay aldım çok memnunum,tavsiye ederim.

• Hocam autolover diye bir tip vardı g30 konusunda stage 1 yazılımlı 5.30 ile stage 1 yazılımlı 5.20’nin kafa kafaya gittiğini iddia ediyordu. Motor sağlığı bir yana, iddia edilen güçler ile verilen hızlanma verileri tutarsız.

Mesela en çok uçup kaçan firmalardan biri yazılımla 5.20’i’den 290 beygir aldıklarını iddia ediyordu. Fakat paylaştığı 0-160 süresi(17 saniye) 252’lik 5.30i’den daha kötüydü.Firmalar güzel kekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcorp -- 11 Aralık 2020; 12:58:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _kaanmert kullanıcısına yanıt

Hocam kapı altı logo ucuz duruyor bence ama ızgara çok hoşmuş.

Hiç koku yapmıyor değil mi orijinalleri? Servisin verdiği paspaslar farklı bir malzemeden ve koku yapıyor diye duydum.

• Servisin verdikleri ilk kullanmaya başladığımda kokuyordu ama öyle çok rahatsız olmamıştım bildiğiniz kauçuk kokuyor işte.Ayrıca yaz aylarındaydık cam felan sürekli açık olunca kısa bir sürede geçmişti.Ha orijinal kauçuk paspası merak ediyorum bende üstte @orhan114 kullanıyordu sanırsam orjinali. Bu arada üstteki ön ızgara aydınlatmasını getiriyormudur acaba borusan? Fiyatı nedir merak ettim açıkcası,gece çok güzel görünür herhalde.BMW 3 serisi (G20) 

ben kapı altı logolarını aliexpressten aldım 70tl ye. ayrıca attığınız linkteki tüm ürünlerin fiyat listesi de mevcut istiyorsanız herkese açık atayım özgörkeyden atmışlardı ister misiniz diye. çok aşırı pahalı hepsi değmez bence hiçbirine.

m carbon 54373tl (iconic dahil 2 li paket)

ayrı ayrı olan listeyi silmişim maalesef ama en ucuzu 135 euroydu sanırsam kapı altı logosu o da...

Bir sorum olacak.. F30 da harman/kardon vardı, g20 de de harman/kardon kullanıyorum. Fakat nedense G20 deki harman kardon da müzikte istediğim yüksekliği - derinliği bulamıyorum. Bu konuda F30 beni fazlasıyla tatmin ederdi.. G20 de o tatmini yaşayamıyorum maalesef... Bir öneriniz olur mu? benzer geçişler yapan arkadaşlardan da görüş rica edebilir miyim? Servise bu müzik sisteminde bir sorun var diye gideceğim, tutuyorum kendimi... :(:(:(

Hiç memnun değilim, resmen 2020 de içine ettiler ses sisteminin , ayrıca g30lci lerde H&k da ilk açıldığında ses gitmesi sorunu var.
    Bimmerpost ta da bizim gibi öncekiyle yanisi arasında memnuniyetsizlik yaşayan kişiler var.
    Malesef 2020 seri H&K lar hayal kırıklığı..
    Ben subları güçlendirmeyi düşünüyorum...
  • 2021 s60 siparişe açılmış. Normalde 2014 s60 tan g20 ye geçtim. Volvo dan başka araba almam demiştim ama g20 den sonra fikrim değişti. Tam otomatik vitesi ve ultra konforlu olmasi en çok on plana çıkan ozelligi bmw nin. %100 park bagimsiz park etmesi vazgeçilmez. Yari otomatik artık tercih etmen sanirim. Volvo da süper bir araba ama buna S90 dan gözüm cok alıştı ve ilgimi çekmiyor. Fakat 250 hp ve mild hibrit olması bir artısı. 783ktl den başlıyor olması eksi yönü. G20 tip olarak önde. Bakalim gelsin test sürüşü yapmak isterim ama.
    Birde bu volvo nun yillik vergisi ne? 2lt silindir mi var bunlarda? Oyleyse vergisi yüksek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kaanmert -- 12 Aralık 2020; 15:32:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

Hocam bende de G30 lci var , öncesindede normal g30 vardı.
    İkisindede H&K mevcut ,yenisinde aynı sıkıntıyı ve tatminsizliği bende yaşıyorum.
    Hiç memnun değilim, resmen 2020 de içine ettiler ses sisteminin , ayrıca g30lci lerde H&k da ilk açıldığında ses gitmesi sorunu var.
    Bimmerpost ta da bizim gibi öncekiyle yanisi arasında memnuniyetsizlik yaşayan kişiler var.
    Malesef 2020 seri H&K lar hayal kırıklığı..
    Ben subları güçlendirmeyi düşünüyorum...

Belirttiğiniz gibi biraz araştırınca fark yazıyor her yerde. Bu arada F30 un sesini 2 yılda sonuna kadar açamamıştım, 4 de 3 ü kadar Max yapabiliyordum. Fakat son zamanlarda hoparlörlerden cızırtılar da gelmeye başlamıştı. G20 daha sessiz bir araç olduğundan ses yüksekliğine ihtiyacım olmayacak aslında ama daha kuvvetli basları - tizleri olmasını beklerdim.

Nasıl bir güçlendirme işi olacak bu acaba? Sonuçlarına ve zahmetine göre bende girebilirim :)

• AliKaptaan A kullanıcısına yanıt

Koku yapmadı orjinal paspasları. Resmini ekleyim.

BMW 3 serisi (G20)

BMW 3 serisi (G20)
  • orhan114 O kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın hocam çok güzel gözüküyor. BMW 3 serisi (G20) 

Gelir tabiki.. surekli kredi faiz kampanyalariyla arac satiyorlar. Bazi kampanyalar da ciddi mantikli. O yuzden boyle doldurmalari guzel. Alanlar icin keyifli araclar. BMW 3 serisi (G20) 

Orijinalden alıntı: berkolo88

Gelir tabiki.. surekli kredi faiz kampanyalariyla arac satiyorlar. Bazi kampanyalar da ciddi mantikli. O yuzden boyle doldurmalari guzel. Alanlar icin keyifli araclar.  

ama 2.el ölü resmen aracı satamıyorum ki alayım :D

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.