Şimdi Ara

Bmw 3.18 d aldım (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
3
Favori
33.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trust06

Arteon ile BMW 3 ü karşılaştırıp üstüne üstlük 3 serisi üstündür diye hede hedö yapan bilgi yoksunu tayfaya da teessüf ediyorum bu arada ..

Neresi iyi söylede faydalanalım bilginden.Geniş iç ve bagaj hacminden başka espirisi yok.Bmw 3'ün üretim kalitesi,şasi rijitesi bile yeter.
  • Zevkler renkler tartışılmaz derler ama 3 serisinin dış dizaynına kötü dendiğini ilk kez duydum.Ama her adım başı rastlamaktan dolayı sıkıcı denirse anlarım.Donanım olayına gelince bahsedilen teknolojik oyuncaklar opsiyon listesinde mevcut,dileyen özel sipariş geçer ve parayı döker alır.Yani yok diye birşey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Arteon gibi Passatvari bir aracın 2.0 BMW'den aynı hacimde 30-40000TL ucuz olması gerekirdi en az.

300000TL falan komik ötesi.

İmzamı atarım Şener Bey.

cihan bemeve aldı...
    bundan sonra "bemeve bey" diyeceksiniz.
    pardon "cihan bey" diyeceksiniz

BMWAIR

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    İş sadece hacimde bitmiyor. Malzeme kalitesini, konforu bir incele bakalım. 3 serisi fazlaca sert bir araç. C serisi desen öyle. Herkes d sınıfı araç alıp viraj almıyor sürekli 👍🏻

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun Cruise Control var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarBuyer

Bir ara 3.18d furyası vardı E90 kasada. Şimdi yüzlerine bakılmıyor 143 HP idi onlarda. İleride de aynı muamele görecek gibi duruyor F30 kasada.

Ben ayni araci 3.20 d alsaydim en az 40.000 fazla verecektim

Otv kafadan %110 olacakti

Beygir basina 1000 lira veremem vallahi ikinci elde allah buyuktur bakariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halilowich

Hayırlı olsun Cruise Control var mı?

Evet var adaftif degil ama olsun 😂

• Patron iç dizayn sana göre önemlidir bana göre motor daha önemlidir.

Artı dizayn görecelidir sen beğenmezsin başkası bayılır.

avrupada adam işlevselliğe bakar biz de ne hikmetse tip önemli.

Tamam tip iç dizayn da bir kriterdir ama benim gözümde en önemlisi değil.

Bana göre araç ferah mı bastın mı gidiyor mu fiyatı daha mı ekonomik o daha önemli mesela.

Sırf tipi daha iyi diye daha düşük güç üreten bir araca daha bu kadar fazla ödemem en basitinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Şu paraya alınan araçta adaptif olmazsa nerede olacak?

Gerçi 1 serinde de CC yok, o da ayrı rezillik.

*Hayırlı olsun Cihan, güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: tica

Zevkler renkler tartışılmaz derler ama 3 serisinin dış dizaynına kötü dendiğini ilk kez duydum.Ama her adım başı rastlamaktan dolayı sıkıcı denirse anlarım.Donanım olayına gelince bahsedilen teknolojik oyuncaklar opsiyon listesinde mevcut,dileyen özel sipariş geçer ve parayı döker alır.Yani yok diye birşey yok.

her adim basi rastlamaktan da olabilir.. genel kullanicilarin biraz hanzo tipli olmasindan da olabilir. arabanin gorunumu biraz itici geliyor bana... zaten bu arabaya muadilinden 50-100 bin tl fazla veriyorsunuz hadi diyelim bu fark kalite ve marka icin, bir de ustune ayriyetten 50 bin tl verip donanim almak maliyet acisindan mantiksiz.. ayrica 3 serisinde serit takip vs gibi yari otomatik destek sistemleri var mi onu da bilmiyoruz, parasiyla bile alamayabilirsin... ornegin talisman; sogutmali koltuklar, adaptif cruse, serit takip, 4 control , carpisma asist vs vs donanim cok genis, bu araci 150 bin tl alabiliyorsun diyelim, benzer donanimda 3 serisi olsa olsa 220 bin olsun.. ama sana bu fiyata daha cruse controlu olmayan 50 senelik el freni kollu araba veriyor... gercekten yazik bu verilen paralara...

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

İş sadece hacimde bitmiyor. Malzeme kalitesini, konforu bir incele bakalım. 3 serisi fazlaca sert bir araç. C serisi desen öyle. Herkes d sınıfı araç alıp viraj almıyor sürekli 👍🏻

3 Almamda gider 4 Grandcoupe alırım.Detaylarda Arteon 4 Gc'den kaliteli olması mümkün değil.İç ve bagaj'daki kullanılan taban halısının kaliteleri bile farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Şu paraya alınan araçta adaptif olmazsa nerede olacak?

Gerçi 1 serinde de CC yok, o da ayrı rezillik.

*Hayırlı olsun Cihan, güle güle kullan.

Premium araba demek kaba daire araba demek

İcini sen dolduyorsun

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Yerim öyle premiumu .

Ekstrem şeyleri alırsın, o ayrı. Ama kıytırk donanımı da bi zahmet koyuversinler.

• Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
  • Bugün bir tane de ben bağladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet yazınca malum siteye bir bakayim dedim. Harbide galeriler sıfır 3.18 d leri toplamış ilana koymus. Mantikli hareket 200.000 tl ye alinabilecek en iyi sıfır araç. Ama 220 230 a cikarsam kesinlikle ve kesinlikle 2014 makyajli 5.20 d alırdım tertemiz araclar var ilanlarda.

• Hayırlı olsun merak ettiğim bir araç. Bir inceleme bekliyoruz müsait zamanda.
  • Sıfır araba almak saçmalık şuan , zenginsiniz heralde hayırlı olsun.

• Ne kadar acı bir durum be...

Vergilerin, kurun getirdiği hale mi ağlayayım

Yoksa alan adamın aldığı arabayı 3.18d sanmasına mı ağlayayım... Doğrusu 318d cihan...

Sen büyüksün allahım sonumuzu hayret...

Kazasız belasız keyifli sürüşler.

Bir gün herkes BMW'ye binecek bu forum kimleri gördü. Diğer marka fanatikliği yapanların hepsi dönecek bir bir dönecekler.

Küçük bir anı anlatayım size yeri gelmişken;

Zamanında forumda çok saygın bir abileri vardı bunların. Bir gün sohbet ediyoruz 330i var o zaman bizde. O arkadaşda 1.6 TDI passat kullanıyordu b8 kasa idi sanırım. Neyse işte bizim arabayı ezikliyor kendince. Başka bir sohbet ortamında denk geldik, orada anlatıyor ''Ya biz arabaya binmiyormuşuz 2.0 TDI passat kullandım uçuyor ya'' dedi. Ama arkadaş 330i eleştiriyor Neyse cahil bitmiyor. Ben zaten forumda laf anlatmaktan bıktım insanlar doğuş ve vag grubundan araba almaktan bıkmadı. Eee eşek semer ilişkisi... Umarım ceza almam

• quote:

Orijinalden alıntı: msb19052

Millet yazınca malum siteye bir bakayim dedim. Harbide galeriler sıfır 3.18 d leri toplamış ilana koymus. Mantikli hareket 200.000 tl ye alinabilecek en iyi sıfır araç. Ama 220 230 a cikarsam kesinlikle ve kesinlikle 2014 makyajli 5.20 d alırdım tertemiz araclar var ilanlarda.

1 gunde aldilar m plus olanlari %10 ustune koydular ilan actilar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.