Şimdi Ara

bmw 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm benim opel vectra 1.6 elengace aracım var şu sıralar aracı satmayı düşünüyorum onun yerinede bmw 316i almayı düşünüyorum almayı düşündüğüm araç 1999-2002 model arası keseye ancak bu modeller uyuyor aracı kullanan veya bilen birisi varsa bana bilgi verebilirmi yakıt tüketimi vs vs hakkında
    şimdiden teşekkürler

• 3.16 yerine 3.20 alirsan daha iyi olur usta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Recep_yzc26 R kullanıcısına yanıt
    Hocam bence alıcağın bemve başını ağrıtabilir

• Fiyatlar çok şişik geldi bana bugün baktımda

• Ne konuda başımı ağrıtabilir hocam

• Evet fiyatlar biraz yüksek
    320 i den mi yoksa d den mi bahsediyosun hocam

• hocam e36 3.20 d iyi arabadır ama dikkatli olmak gerekir alırken çünkü bir söz var ilk sahibi bmw'ye biner ikinci sahibine bmw biner diye çok da doğru bir söz. alırken mutlaka her yerine iyice baktırın. vectra'dan bir kaç gömlek üstündür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 2
    7 yıl önce açıldı
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    audi a6 (c6) 3.2
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Recep_yzc26 R kullanıcısına yanıt
    Motor konusunda o bmwler için öyle derler ya hep ama kesin bi bilgi değil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Recep_yzc26

Evet fiyatlar biraz yüksek

I de olur d de olur.

• Peki 3.20i nin yakıt tüketimi nasıl oluyor

• bir akrabamda o kasa 3.16i vardı. aracı aldılar iki sene boyunca sürekli elektrik aksamında arıza çıkardı. konsolda ki çoğu tuş işlevini yitirmişti klima vs. çalışmıyordu.
    baya uğraştılar tam adam ettik derken ateşlemede problem çıkarmaya başladı. araç soğuk havalarda çalışmıyordu. vurdurarak çalıştırıyorlardı ()
    buji distrübitör herşeyi değiştirdiler sorunun kaynağına ulaşamadılar. daha sonra bozuk parçayı buldular ama araba 2 ay boyunca otoparkta yatmıştı iyi hatırlıyorum. yaptırıp satmışlardı... bu dediğim 3 sene önce oluyor.
  • 320i alamasan bile 318i al, ama mutlaka makyajlı kasa olsun 2001in ortasından itibaren makyajlı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recep_yzc26

Evet fiyatlar biraz yüksek

E39 530i, e46 330i, e46 320i, e46 318i, e87 120i, e87 118i baktım bugün.
    Araçlar hep 180-200 bin km civarı.
    çok farklı rakamlar söz konusu benzer donanımda araçlara bir 45 öteki 50 bin tl yazmış.52-53 yazan var.100 bin km altı araçlara 60 bin üzeri yazan var 10-12 yaşındaki araca.insaf yahu utanır insan.2002 modele 2005ten daha çok isteyen var kmsi daha yüksek olmasına rağmen.herkes kafasına göre yazmış belli bir piyasa yoktu
    Maksimum fiyat belirleyemiyorsunuz.Örneğin 48 liranız var, 40 etmeyecek aracı 48e kakalayabilecek potansiyelde satıcılar var.üstelik hepsi böyle.hani arada 1-2 tane gerçekten temiz diyebileceğiniz helal olsun bu para denilecek araç göremedim.uygun yazan, insaflı yazan hiç yok.Arasanız "bemeve bu gardaşş ne bekliyon, vermeyeceksen yol allll" denmesi olası.

• _Emir kullanıcısına yanıt
    10-12 yaşındaki araca o fiyatı istiyorlar evet fakat o araçların aynı isimde olmasada 0 fiyatı şuanda zaten 200-250.000 civarında. 55-60a olanlar 330lar zaten. 65 civarıysa cabriolar var. e46 satarken aracın güzel görünsün pert bile olsa satacak birini bulursun. biz aralıkta 2003 makyajlı 330ci aldık 53.750'ye şuanda insanlar 2001 model makyajsıza 60-70 istiyorlar. birisi 2003 yada 2004 325ci cabrioya 87.500 yazmış. sanki bana e93 satıyor. yani piyasada kim kime tutturursa. iyi araç denk getirmek önemli, birazda şans işi tabiki. 2001 330ci ye 70.000 isteyen var. adamın o paraya m3 alındığından haberi yok. 70 etmez ama sizin dediğiniz kadarda ucuz değil bu araçlar. bahsettiğim araçlardan bir tanesi şu;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2001-330ci-m-167.000-km-borusan-bakimli-hatasiz-214661596/detay

ayrıca aralarında o kadar fiyat farkı olmasının nedeni araçların doluluğu, kaza-boya durumu filan. mesela atıyorum birisi boştur kazalıdır, diğeri m paket, recaro koltuk, harman kardon vs vardır kazasızdır. bu araçlar coupe ise aralarında rahat 15.000 fark olur, belki daha fazla. 4 kapı piyasasını bilmiyorum pek o yüzden yorum yapamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: |Amon|

10-12 yaşındaki araca o fiyatı istiyorlar evet fakat o araçların aynı isimde olmasada 0 fiyatı şuanda zaten 200-250.000 civarında. 55-60a olanlar 330lar zaten. 65 civarıysa cabriolar var. e46 satarken aracın güzel görünsün pert bile olsa satacak birini bulursun. biz aralıkta 2003 makyajlı 330ci aldık 53.750'ye şuanda insanlar 2001 model makyajsıza 60-70 istiyorlar. birisi 2003 yada 2004 325ci cabrioya 87.500 yazmış. sanki bana e93 satıyor. yani piyasada kim kime tutturursa. iyi araç denk getirmek önemli, birazda şans işi tabiki. 2001 330ci ye 70.000 isteyen var. adamın o paraya m3 alındığından haberi yok. 70 etmez ama sizin dediğiniz kadarda ucuz değil bu araçlar. bahsettiğim araçlardan bir tanesi şu;
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2001-330ci-m-167.000-km-borusan-bakimli-hatasiz-214661596/detay

ayrıca aralarında o kadar fiyat farkı olmasının nedeni araçların doluluğu, kaza-boya durumu filan. mesela atıyorum birisi boştur kazalıdır, diğeri m paket, recaro koltuk, harman kardon vs vardır kazasızdır. bu araçlar coupe ise aralarında rahat 15.000 fark olur, belki daha fazla. 4 kapı piyasasını bilmiyorum pek o yüzden yorum yapamıyorum.

Olaya tam hakim değilim hocamda.yinede bu kadar fark olmaması lazım bence.çok boş bir araç görmedim açıkçası ama ilanların üslubu delirtti beni.
    Zaten asıl aklımda olan şey 3 litre bir araç alıp twinturbo uygulaması yapmaktı 1-2 yıl içinde ama uygun bir araç göremedim, açıkçası ilanlara baktım hiç güven vermedi bana satıcıların tutumu, vazgeçtik.

• Arkadaşlar 3.20 i nin yakıt tüketimi nasıl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.