Şimdi Ara

BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gfl13 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.563
Cevap
147
Favori
210.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef temsilci böyle dedi. Ben araç arıyordum. Yenisi ne zaman gelir dedim. Yenisi üst dilime girdiği için gelmeyecek dedi. Ne yani toru topu 800-900 araç mı satılmış oldu böyle olunca. Çok niş bir araç olarak kalması kötü olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Benim de almak için girişimlerde bulunup alamadığım bir araçtı. Araç teklifi gelse bir an düşünmem alırım yine. ama bu şekilde sığ bir piyasası olacaksa alamadım diye üzülmem. phev teknolojisini sevdim, başka araçlara bakarız gelmeyecekse

Çok az gelecek dedikleri geçtimiz günlerde siparişi verilen, sahibi belli araçlar değil mi? Yani önümüzdeki birkaç gün içerisinde az da olsa kota açılması gibi bir durum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tslee61 -- 8 Nisan 2025; 18:30:27 >

Aynen bir sürü ekstra donanım var, otomatik bagaj kaldırılabilir. Spor koltuklar kumaşla değiştirilir, vesaire vesaire... Luxuryline'dan sportline'a çevrilir bir sürü maliyetten kısılır.

Bence gelir daha. Önemli olan dövizin tekrar fırlamaması. Bugün merkez bankası yine milyarlarca dolar yakmış tutabilmek için.

Şayet yenisi gelmezse de bu durum alanlar için çok olumlu. Çünkü Borusan daha önce Land Rover Defender 90 Hard Top getirdi ufak bir parti, devamını getirmedi. O araçlar altın gibi oldu sürekli değerleniyor. Bunun bir sebebi de Land Rover aracı getirmese de sitesinden Defender'ın fiyatını hiç kaldırmadı ve dövize göre sürekli güncellemeye devam ediyor. Bizim araçta da böyle olur muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 8 Nisan 2025; 18:44:46 >

Evet ayrica ne kadar dogru bilemiyorum ama bana verdigi rakam toplam 300'du. Bize birkac arac gelecek ancak sirada olanlar istemez ya da finansal olarak gereklilikleri yerine getiremezse sizinle iletisime gecerim dedi. Ben bu araci aramayi birakmistim zaten, bir kac gun once yazdigim email nedeni ile once email sonra telefonla kendisi bana dondu. Tek ilgili satis temsilcisiydi tum Turkiyedeki. Ama soyledikleri ne kadar dogru bilemem. Baska birisi benzer bir sey yazdigi icin onu destekleme adina yazdim.

• Bence 230e ler az da gelse ozellikle phev oldugu icin ragbet goreceklerdir. Hem bmw olmasi hem de elektrik benzin kombini olmasi nedeni ile piyasada tutulurlar. Gunluk cok km yapmayan uzun yolda elektrikten korkan herkes icin nimet phev araclar..

Sonucta arac gelmese de 1 serisi sportline araclarin fiyatlarinin nereye geldigi goruluyor. Alanlar ben de dahil sansli oldugumuzu dusunuyorum. 3 milyon liste fiyati olan arabayi 2.100 e aldik. Artik gelmese bile bu araba hic bir sekilde zarar ettirmez. Ustune bmw olmasi ve donaniminin gayet yeterli olmasi nedeni ile her zaman talep gorur.

Orijinalden alıntı: Vanity Fair

Aynen bir sürü ekstra donanım var, otomatik bagaj kaldırılabilir. Spor koltuklar kumaşla değiştirilir, vesaire vesaire... Luxuryline'dan sportline'a çevrilir bir sürü maliyetten kısılır.

Bence gelir daha. Önemli olan dövizin tekrar fırlamaması. Bugün merkez bankası yine milyarlarca dolar yakmış tutabilmek için.

Şayet yenisi gelmezse de bu durum alanlar için çok olumlu. Çünkü Borusan daha önce Land Rover Defender 90 Hard Top getirdi ufak bir parti, devamını getirmedi. O araçlar altın gibi oldu sürekli değerleniyor. Bunun bir sebebi de Land Rover aracı getirmese de sitesinden Defender'ın fiyatını hiç kaldırmadı ve dövize göre sürekli güncellemeye devam ediyor. Bizim araçta da böyle olur muhtemelen.

10-15 günde 40 milyar dolar buhar olmuş. Twitterde 507 paylaştı. Güvenilir kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 8 Nisan 2025; 19:37:43 >

• Bende görüştüğümde otv diliminden çıkacağını ve artık getirilmeyecegini söylediler. Peki şimdi piyasası olmayan bir arac cok mu dezavantajli olur? Ben konudaki olumlu/olumsuz hangi yorumu okusam bu da doğru diyorum:)

• Devamı gelmezse piyasası iyi olmaz alanlar tabiki 3000 milyonluk aracı 2100 aldıkdiyecek ama bu araç hiç 2150 fazlaya satılmadı sarı sitede hala duruyor ederi olsa satılırdı altın gibi olur lafı çok hayal göreceğiz gerç gelmezse ne olur gelse hala alırım ama 2150 den fazla vermem isterse elmas olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bianca87

Bende görüştüğümde otv diliminden çıkacağını ve artık getirilmeyecegini söylediler. Peki şimdi piyasası olmayan bir arac cok mu dezavantajli olur? Ben konudaki olumlu/olumsuz hangi yorumu okusam bu da doğru diyorum:)
    Araçlar çok yeni. Şu an piyasında problem olmaz. Birkaç sene sonra olursa olur diye düşünüyorum. İnsanlar bu günleri unutur. Araç gelemedi demezler de tutulmadı algısı yapışır. Dediğim gibi bugünkü süreci unuttukları için böyle düşünürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erim Aktuğ -- 8 Nisan 2025; 19:25:52 >
  • Phevler yaygınlaştıkça gelmeye devam edecektir diye düşünüyorum
    Gelen msportların hepsi satıldı
    X1 25e 3buçuk milyondan satılıyor şuan 230e ile arasında aman aman fark yok

Türkiye'ye gelen bilinen markaların arabaları genellikle satılır elde kalmaz.
    Bugün psa grubunun rekor kırmasını tek sebebi ülkeye çok araba getirmeleri.

Temel sebep de halkın enflasyon beklentisinin daima yüksek olması. Yani halk, Türk lirasını krediler kullanarak ithal ürünler vasıtası ile shortluyor.

Kısacası gelmezse de sebebi satış kaygısı olacağını sanmıyorum. Üst dilime geçince msport getirmeyi tercih edebilirler.

• Akasha_Ether kullanıcısına yanıt

Hocam üstelik almanya bmw sitesinde active tourer 1200€ daha pahalı.

Bu ülkede marka algısı burada iken daha çok yapıştırırlar.

Öte yandan olacağı şöyle tahmin edeyim;

Yeniden değerleme kuralı gereği bu arabaların çıplak fiyat limitleri yükselince bu araba gelmeye ve daha bir sürü marka buralara gireceği içi phev araçlara rabet artacaktır.

Ha alamayan da arabaya boşuna b.. sürmesin. P/F olarak rakibi yok .

Adam Seat Leon u 1900 den sokmuş :) 204hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi certac -- 8 Nisan 2025; 19:51:28 >

Aracı aldıysanız hiç kafanıza takmayın. on numara araç, iyi günlerde binin. Aklınızda soru işareti varsa da aldığınız fiyata bugün bana satabilirsiniz :)

yüzde 30 limitini kolay kolay artırmazlar. içten yanmalılar gibi limit sabit kalır bir süre daha. Togg için elektrikli arabalarda yeniden değerleme olur , yüzde 10 diliminde tutmak için.

diğer yandan, Euro-dolar sabit kalmaz. Bu arabalar için seneye 4 milyonları konuşuruz. Euro çok artmadan şu birkaç ay içerisinde başka PHEV ler gelirse(Tiguan gibi) eli çabuk tutmak lazım ama her marka BMW gibi bonkör olmaz yüzde 30 dilimine sokarken.

H.sonu teslim alacağım sanirim. Öyle bir durumda bu sözünüzü hatırlatırım:)

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.