< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
BMW 230E KULLANICI KULÜBÜ (151. sayfa)
-
-
Son güncelleme ile sorun düzeldi bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evet ELECTRIC'i devre dışı bırak deyince toyota hybrid gibi çalışır batarya durumuna ve yol durumuna göre benzinli motor devreye giriyor uzun, şarj imkanım olmayan seyahatlerimde bu şekilde kullanıyorum. Ortalama tüketim 4.5 lt civarı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hemen guncelliyeyim. Geriye alinca sag aynanin acisinin degismesini de kapatamamistim, oda duzelmistirarim
Şoför kapısı üzerindeki ayna kumanda düğmesini sağ aynada bıraktığınızda, menude ayar açık bile olsa, sağ ayna aşağı inmez. Geri vitese taktığınızda, gerekiyorsa şayet, kapı üstündeki düğmeyi diger tarafa alıp, anında aşağıya inmesini sağlayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbo73 -- 18 Ocak 2026; 18:49:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
X1 25e xdrive 136 hp İYM + 109 hp elektrik,
230e xdrive 150 hp İYM + 177 hp elektrik olarak geçiyor BMW com tr’de.
Benzinli motorlarda da beygir farkı olduğu belirtilmiş. İlginç geldi.. Yazılım farkı var demek ki diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
Apple Watch Sport Uzay Grisi
iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
|| HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
|| N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp; eSATA &amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 || -
Bu balatalardaki gürültüyü nasıl çözeceğiz :(
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bakıma gidenler denesin, yaklaşmıştır genel bakım zamanı. Ben de söylerim nisan gibi, şansımı denerim :)
Ben bakımı yaptırdım. Daha öncede sormuştum, asbestsiz balata kullanıldığı için ses yapıyor deniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergio_53 -- 21 Ocak 2026; 15:33:23 >
Kara haber geldi :) prime premium mart ayı itibariyle 709tl olacakmış
prime plus kaç lira olacakmış?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Onu göremedim ama oranlarsak 555 oluyor, yani 550-600 arası olur herhalde
2 3 gündür android auto baglanmıyor sildim tekrar ekledim ama olmadı. Belki telefon modelinden dolayıda olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hayırlı olsun aracınız, keyifli sürüşler.Menzili soğuk ve kullanım tarzı çok etkiliyor.Benim menzil yazın %80 şarjla 75 leri görürken şimdi %60 ın da altına indi.Havalar ısındıkça ve siz araca alışıp daha ekonomik kullandıkça menzil uzayacaktır..
Benim de aynı durum var, Samsung kullanıyorum.
_____________________________ -
Dün bir iki kere silip tekrar kurma başarısız olmuştu bu sabah kendiliginden düzeldi. Arabadaki uygulamaya update geldi sanırım :-)
_____________________________ -
Evet soguk havalar çok etkliyor ben yazın 94 leri görürken şu an 75 leri ancak görüyorum. Birde kullanım alışkanlığınıza bağlı benzinli gibi kullanmamak gerekiyor düz yolda gazı kesin gerekmedikçe basmayın hele yokuş aşağı hiç gaza gerek yok bu sırada şarj ediyor ve bu şekilde kullandıkça menzil artıyor. Şarjdan sonraki menzil sanırım son 5 6 menzilie göre veriyor. Ben uzun yolda 103 km menzil yaptım sadece şajla. Ama 40 km yi bile gördüm aşırı tarfik klima açık olduğu için.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt